Mnenja strank

5,0 / 5
SEO - Optimizacija spletne strani
Rok L., Vrhnika
Optimizacije spletne strani (SEO) smo se pred tremi leti lotili sami, ampak na koncu enostavno ugotovili, da nimamo ne potrebnega znanja niti časa ukvarjati se s tem. Ponudbe SEO strokovnjakov, ki smo jih pridobili prek vaše spletne strani, so bile cenovno primerljive, malo so se razlikovali njihovi paketi in obseg storitev. Z izbranim podjetjem zelo dobro sodelujemo, rezultati pa so že vidni. Vaš storitev primerjave ponudb nam je prišla zelo prav in zagotovo se še kdaj obrnemo na vas.
4,8 / 5
SEO
Erik J., Ljubljana
Z vašo pomočjo smo dobili kar nekaj okvirnih ponudb za SEO optimizacijo, z dvema podjetjema smo se dogovorili za sestanek. Določeni koraki so že bili narejeni, cena, ki jo mesečno plačujemo podjetju, je sprejemljiva. Zaenkrat nimamo pripomb, je pa še nekoliko prezgodaj govoriti o rezultatih.
5,0 / 5
Optimizaija strani (SEO)
Petra M., Maribor
Imam lastno blagovno znamko in dandanes brez prisotnosti na spletu ne gre. Nekaj sem že investirala v Adwords oglaševanje, rada pa bi izboljšala tudi rangiranje svoje spletne strani. Vesela sem, da sem našla vašo stran in prišla v stik z različnimi ponudniki SEO storitev. Trenutno z izbranim podjetjem pripravljamo strategijo, zato še ne morem podati končne ocene. Prvi vtis je odličen in ne dvomim o njihovi strokovnosti. Hvala!
50.000+ potrjenih povpraševanj
1.000+ ocenjenih ponudnikov
4,6 povprečna ocena
Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Primerjam.si uporabljajo