Mnenja strank

5,0 / 5
Spletno oglaševanje
Brane C., Ljubljana
V podjetju smo se Adwords oglaševanja najprej lotili sami, vendar kmalu ugotovili, da za to nimamo ne znanja ne časa. Strokovnjake smo zato poiskali prek primerjam, dobili par zanimivih ponudb za Adwords oglaševanje, sodelovanje z izbranim podjetjem zaenkrat poteka korektno. Odlična izkušnja!
5,0 / 5
Spletno oglaševanje
Katja R., Velenje
Ponudbe za Adwords oglaševanje sem iskala prek spleta in pri tem naletela na vašo stran. Le pohvalim lahko vaš odziv, še bolj pa odziv ponudnikov, saj so me vsi poklicali še isti ali naslednji dan. Tri ponudbe sem prejela prek spleta, z dvema podjetjema sem se dogovorila za sestanek. Dokončna odločitev še ni sprejeta, zaenkrat pa sem s samo storitvijo več kot zadovoljna.
5,0 / 5
Spletno oglaševanje
Miha A., Trzin
V lanskem letu smo štartali novo spletno trgovino, letos je počasi zaživela. Vseeno smo ugotovili, da brez investicije v oglaševanje ne bo šlo, zato smo se odločili, da poskusimo z Adwords oglaševanjem. Spletno agencijo smo našli prek primerjam.si, z rezultati njenega dela pa smo zaenkrat super zadovoljni, saj smo prodajo povečali za 28%.
50.000+ potrjenih povpraševanj
1.000+ ocenjenih ponudnikov
4,6 povprečna ocena
Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Primerjam.si uporabljajo