Barvanje notranjih površin (dva sloja)
za natančen izračun zahtevaj
brezplačne ponudbe
Povprečna cena 2,00 EUR/m2
Razpon cen 1,80–2,50 EUR/m2
Kitanje + brušenje + beljenje
za natančen izračun zahtevaj
brezplačne ponudbe
Povprečna cena 6,00 EUR/m2
Razpon cen 5,00–7,00 EUR/m2

Primeri povpraševanj

Zagorje ob Savi
Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 21
Dodatne storitve: Glajenje in kitanje sten
Predviden rok izvedbe: Takoj
pozdravljeni! prosila bi okvirni izračun za kitanje in brušenje dveh stropov in ene stene, vsega skupaj okoli 21m2. Površine so že obdelane (tudi zbeljene), vendar niso popolnoma ravne, vidne so vijuge, buške in tam kjer je bilo že kdaj kaj brušeno, je stena precej bolj gladka, kar pa je vizualno zelo grdo. Hvala za odgovor.
Slikopleskarstvo, Pleskanje - Ljubljana
Ljubljana
Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 45
Dodatne storitve: Barvanje oken in vrat
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Zanima me beljenje sten stanovanja v Šiški. Gre za enosobno stanovanje ki ima kuhinjo, dve sobi, predprostor in kopalnico. V kopalnici so stene nekoliko načete od vlage. Potrebno je enostavno beljenje z navadno belo barvo (trenutno so stene svetlo oranžne in svetlo rumene). Prosim za ponudbo. 45m2 stanovanje (4-5 prostorov) Hvala, LP.
Slikopleskarstvo, Beljenje - Trzin
Trzin
Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 60
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Imam rdečo spalnico, katero bi prebarvala na neko svetlo barvo (svetlo siva, svetlo bledo rumena...) ter dnevno sobo kjer bi želela delno barvanje na svetlo bež barvo delno pa polaganje tapet - en del je kjer je bila luč in tam bi dala tapete. Stvar je v tem da je v tem delu stene luknja in je notri elektrika, tako da upam da bi se to dalo prekriti s tapetami?. Hvala, LP.
Slikopleskarstvo, Pleskanje šol in vrtcev
Sv. Trojica v Slovenskih goricah
Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 95
Dodatne storitve: Glajenje in kitanje sten
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Spoštovani! Potreboval bi predračun za izvedbo sledečih stvari v stanovanjski hiši. Zaradi zadekanja vode so se pojavili veliki madeži po stenah. Potrebno bi bilo odstraniti staro barvo in nato prebarvati z novo. Stene + strop. 1) Kurilnica v izmerah 3,9 m X 3,5 m X 2,60 m (siva bara - prosim za kvalitetno barvo) 2) Atrij v izmerah 6,00 m X 4,00 m X 2,60 m (bela barva - prosim za kvalitetno barvo) Ponudbo potrebujem po naročilu zavarovalnice. Tako, da lahko uporabljate maximalne ocene. Hvala. Lepo pozdravljam
Slikopleskarstvo, Slikopleskarstvo
Kotlje
Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 135
Katere površine želite prebarvati: Fasada, Drugo
Predviden rok izvedbe: Takoj
Pri hiši želim sanirat cokel okrog hiše, ki je sedaj narejen iz kolir plasta, sedaj bi pa želel kolir plast premazati ali prekriti z nekim drigim prekrivnim materialom, ki se da potem tudi prebarvati z želeno AKRILNO BARVO. Cokel cca 60m2. Poleg tega želimo še prebarvat fasad, te je cca 76m2. Hvala, lp
Slikopleskarstvo, Beljenje - Ljubljana
Ljubljana
Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 110
Dodatne storitve: Glajenje in kitanje sten
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Kjer je knauf je pri določenih spojih prišlo do razpok, kar bi bilo potrebno popraviti. Ena soba je bila pobeljena poleti, tako da ne bi prišla v poštev, v kopalnici je za beljenje samo strop in ena stena. Ponudba me zanima trenutno informativno, se pa nagibamo k temu, da bi belili še v tem letu, mogoče med jesenskimi počitnicami???stanovanjske površine cca m2 - pritljičje, nadstropje in mansarda. Hvala, LP.
Slikopleskarstvo, Slikopleskarstvo - Celje
Celje
Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 20
Dodatne storitve: Glajenje in kitanje sten, Barvanje oken in vrat
Predviden rok izvedbe: Takoj
Pozdravljeni, potrebujemo sanacijo poškodovane stene ter pleskanje z izbrano barvo (namešana rjava/oker barva). Površinska poškodba je nastala tekom montaže klimatske naprave. Gre za dve steni, 2,45 m je višina do stropa ter 6 m ena in 4 m dolžina druge stene. Prosili bi vas za vašo ponudbo. Za vsa dodatna vprašanja sem vam na voljo. Hvala in lp, Sanja Štubler
Slovenj Gradec
Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 160
Dodatne storitve: Glajenje in kitanje sten
Predviden rok izvedbe: Takoj
Zdravo, iščem ponudnika pleskanja, ki bi do 1.10. prepleskal manjše stanovanje v hiši ( 1 etaža ). Vsaj v dveh prostorih je potrebno tudi kitanje in v enem zaščitni premaz pred pleskanjem zaradi plesni na steni - stropu v kotu. Z delom bi predvidoma pričel v naslednjem tednu in zaključil pred zadnjim tednom v mesecu. Hvala, LP.
Slikopleskarstvo, Beljenje - Logatec
Logatec
Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 40
Dodatne storitve: Glajenje in kitanje sten
Predviden rok izvedbe: Takoj
Pozdravljeni, Po zamenjavi podov želim beljenje sten. Dnevna soba in veža (grobi omet, ni stropov) kopalnica in otroška soba. Vse v beli barvi, razen otroška soba potrebuje še glajenje in kitanje sten in barvno barvanje. Stropi so leseni!! Storitev potrebujem konec tedna ali v naslednjem tednu. Dosegljiva sem na tel. . ,Logatec
Slikopleskarstvo, Beljenje - Jesenice
Jesenice
Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 200
Dodatne storitve: Glajenje in kitanje sten, Barvanje oken in vrat
Predviden rok izvedbe: Takoj
Veterinarska ambulanta. V glavnem želimo prebarvati strop v ambulanti in kirurški sob ( ostalo so ploščice) i, stene v pisarni, obnoviti in prebarvati stene v čakalnici ( stene prebarvane z materialom, ki se ga da prati z vodo) in kopalnici. Opravljanje dela je potrebno prilagajati glede na trenutno zasedenost prostorov ambulante po dogovoru z osebjem. September je primeren mesec za barvanjem ker nam poleti nagaja kondenz, kar rešujemo z intentivnim prezračevanjem. Proti plesni Murova 1 Jesenice Hvala, lp.