Izdelava kopalnice (novogradnja)
za natančen izračun zahtevaj
brezplačne ponudbe
Povprečna cena 1.300,00 EUR/m2
Razpon cen 1.100,00–1.500,00 EUR/m2

Primeri povpraševanj

Obnova kopalnice, Obnova kopalnice na ključ
Šmartno ob Paki
Površina tal kopalnice (v m2): 4
Predviden rok izvedbe: Takoj
V obstoječi kopalnici je potrebno odstraniti vse elemente, odstraniti obstoječo talno in stensko keramiko in lesene obloge ter odklopiti plinski kotel. V izpraznjenem prostoru je potrebno izdelati novo napeljavo vode, elektrike in ter odtoke. V novi kopalnici želim imeti umivalnik v primernem kopalniškem pohištvu, WC s stenskim priklopom in bide tušem, tuš z nizko kadjo ali brez ( talna kanaleta ), pralni stroj. Talna in stenska keramika ter stropna obloga ? V obstoječo dimniško odprtino je potrebno montirati brezšumni ventilator za prezračevanje. Centralna osvetlitev naj se vklaplja senzorsko ter dodatno ročno nad umivalnikom. Ogrevanje: Stenski radiator ter stropni infra grelec ali talno z električnimi kabli. Po odstranitvi talne keramike z ozirom na prosto višino izdelati primerno izolacijo. OPOMBA: Vodovodni priključek za hladno in toplo vodo je v kleti pod kopalnico kjer je že nov električni bojler. Odtok iz zgornje kopalnice je speljan na severni steni pod stropom ter desno od okna v kletni prostor. Glede na stanje, ki je razvidno iz slik in izražene želje pričakujem predlog rešitve z razporeditvijo elementov ter možni rok izvedbe z okvirno ceno na ključ. Dimenzije so cm (stena z oknom in stena z vrati) x cm, višina pa cm. Z najprimernejšim ponudnikom želim seveda z osebnim razgovorom po ogledu kopalnice podrobno definirati vse detajle. ROK: čim prej! Hvala in LP
Medvode
Površina tal kopalnice (v m2): 4
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
V začetku meseca decembra bom prenavljal kopalnico v bloku v Medvodah. Kopalnica je dimenzij 2.2*1.8. Sam bom odstranil stare ploščice in elemente, ter to odpeljan na deponijo, sam bom tudi nabavil ploščice ter kopalniško opremo ( tuš kabino, kad, umivalnik, wc, bojler, omare). V kopalnici bo potrebno v celoti zamenjati vodovodne inštalacije, namesto banje bom imel tuš kabino, postavitev ostalih elementov ostane enaka. Potrebno bo prestaviti bojler. Ter položiti ploščice, te bodo na 2 stenah do vrha, na preostalih 2 stenah pa le do polovice. Prosim za pregleden in realen predračun, ki bo vseboval tudi specifikacije za posamezno vrsto delo in potreben material. Hvala že vnaprej, lp, .
Ljubljana
Površina tal kopalnice (v m2): 20
Predviden rok izvedbe: Takoj
Adaptacija kopalnice in stranišča. Obstoječe ploščice odstranimo sami. Potrebujemo demontažo obstoječe opreme (kad, vc, umivalnik). Izravnava sten in tal. Polaganje novih ploščic 4m*3m*2.5m kopalnica in 2m*1m*2.5m stranišče. Montaža nove tuš kadi in ostale opreme. Premik vodovodnih inštalacij ni potreben. Prosim za ponudbe, hvala.
Jesenice
Površina tal kopalnice (v m2): 6
Predviden rok izvedbe: Takoj
Stanovanje je v stolpnici na Jesenicah, potrebujemo obnovo celotne kopalnice: - zamenjava vodovodnih inštalacij - polaganje ploščic + fugiranje - demontaža obstoječe kopalnice in motaža novih elementov ( sama bova kupila ploščice, banjo, umivalnik, wc, bojler, pipe + podumetni kotliček) Prosim za ponudbe, hvala.
Ljubljana
Površina tal kopalnice (v m2): 6
Predviden rok izvedbe: Takoj
Potrebujem čimprejšnjo prenovo kopalnice. Ne morem čakati, ker sem na invalidskem vozičku in potrebujem prilagojeno kopalnico. Potrebno bi bilo odstraniti banjo in narediti tuš (brez tuš stene, sifon je že v tleh) ter zamenjati ploščice, wc školjko, umivalnik in montirati obešalnik ter polico in radiator. Za lažje razumevanje prenove, vam pošiljam sliko kopalnice stanovanja v katerem trenutno bivam. Tla na sliki so le toliko pod kotom, da voda odteka do sifona. Prosim za ponudbe, hvala.
Ljubljana
Površina tal kopalnice (v m2): 4
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Iščem izvajalca za adaptacijo kopalnice. Adaptacija obsega, zidarska dela, vodoinstalaterska dela in keramična dela. V priponki vam posredujem: - vzorec predračuna, kjer so podrobno opisana adaptacijska dela - skico adaptacije - izris prenovljene kopalnice Prosim za ponudbe, čimprej. Hvala.
Obnova kopalnice, Adaptacija kopalnice
Šempeter pri Gorici
Površina tal kopalnice (v m2): 6
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
V stanovanjski hiši bomo obnavljali kopalnico. Zamenjali bi radi keramiko in sanitarno pohištvo ter (delno) zamenjali tudi vodovodne in odtočne cevi. Stare elemente damo sami ven. -kad, dvojni umivalnik in wc-školjka bo v kopalnici -sedaj je tudi tuš in bide in enojni umivalnik - vse gre ven Prosim za ponudbe, hvala.
Obnova kopalnice, Prenova kopalnice - Ljubljana
Ljubljana
Površina tal kopalnice (v m2): 15
Predviden rok izvedbe: Takoj
Rad bi prenovil kopalnico in WCja, ter zamenjal ploščice v kuhinji in hodniku, v bloku 5/16. Ljubljana. Podrobneje. Kopalnica. Zamenjava vrat s podbojem Odtsranjevanje banje stemanje in zamenjavo inštalacij, priprava za novo keramiko. Polaganje ploščic Montaža banje ter ostalih elementov. Zamenjava radijatorja vključno z ventili. WC. je trenutno brez ploščic zamenjava talnih ploščic. polaganje stenskih ploščic le na monobloku geberit zamenjava radijatorja skupaj ze ventili Zamenjava vrat skupaj z podbojem. Hodnik Polaganje ploščic. Kuhinja polaganje ploščic pri že montirani kuhinji. TLORISI in slike so v priponki Najlepše vam hvala za ponudbe. Lep pozdrav
Obnova kopalnice, Obnova kopalnice na ključ
Ljubljana - Šentvid
Površina tal kopalnice (v m2): 6
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
-2x Preboj stene za vrata dimenzij 0.9 x 2.00 m z armiranobetonsko preklado -Prestavitev stene: Rušenje zidane stene dimenzij 5.00 x 2.6 x 0,20 m in postavitev nove stene iz siporeksa dimenzij 5.00 x 2.6 x 0,15m -Adaptacija kopalnice v velikosti 2.00 x 3.00m (keramika in strojne inštalacije na novo vključno z odtokom v kanalizacijo fi10 ali 12-oziroma odtok za wc, dolžine 2.5m) -voda in odtok cca fi 6 se iz kopalnice napelje še v pralnico in kuhinjo to je dvakrat cca 2m dolžine ROK: 3 meseci Hvaal in LP
Obnova kopalnice, Prenova kopalnice
Žirovnica
Površina tal kopalnice (v m2): 9
Predviden rok izvedbe: Takoj
Potrebujem prenovo kopalnice (kopalnica 6,30m2, wc posebej 2,38m2). Kopalnico je potrebno obnoviti v celoti (od inštalacij naprej). Z deli bi pričeli čim prej, kot bi bilo mogoče. Zanima me, kolikšna bi bila okvirna cena in v kolikšnem času bi bila prenova zaključena? ROK: konec septembra/začetek oktobra Hvala in LP