Izdelava kopalnice (novogradnja)
za natančen izračun zahtevaj
brezplačne ponudbe
Povprečna cena 1.300,00 EUR/m2
Razpon cen 1.100,00–1.500,00 EUR/m2

Primeri povpraševanj

Ljubljana
Površina tal kopalnice (v m2): 5
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Imamo staro kopalnico, ki je potrebna celovite obnove od vodovodne instalacije- zamenjave cevi in do vseh keramičarskih del. V kopalnici bi imeli tuš kabino 90*90, WC školjko, umivalnik -70 cm s toaletno omarico-ogledalo in luč, še eno visoko omarico šir 30 cm, kvalitetnejšo baterijo za umivalnik in tuš. Ploščice po tleh in do višine 2m. Mere kopalnice so cm * cm. Prosim za ponudbo. Hvala
Obnova kopalnice, Prenova kopalnice - Izola
Izola
Površina tal kopalnice (v m2): 7
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
V namenu imamo prenavljati kopalnico v večstanovanjski hiši. V prilogi pošiljam tloris stanovanja in skico kopalnice z notranjimi merami. Želimo kad, po možnosti kopalniški blok z dvema umivalnikoma, wc, bide in čimveč shranjevalnih površin. V kopalnici je tudi pralni stroj. Barve naj bodo naravne in umirjene. V kopalnici ni okna. Hvala in lep pozdrav , Izola
Obnova kopalnice, Kopalnica na ključ
Braslovče
Površina tal kopalnice (v m2): 3
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Spoštovani, odločili smo se, da v prazen prostor uredimo WC in umivalnik - prostori so prazni, dolgoročno namenjeni za poslovni prostor, zato potrebujemo toaleto za stranke in zaposlene (tudi dovolj velik umivalnik za pomivanje kakšne šalice za kavo). Ker prostor sam po sebi ni velik, si želimo praktične rešitve. Kanalizacijski odtok je že pripravljen, voda je prav tako že v prostoru, vendar potrebuje malo premika po steni. Zanima nas ponudba za izdelavo celote (najraje z vsaj okvirno specifikacijo): - namestitev instalacij (voda, kotlicek, elektrika?) - postavitev stene in vrat - nabava materialov, pomoč pri izbiri "pohištva" (umivalnik, pipa, kotliček, školjka) - cenejša linija - polaganje keramike in vgradnja materialov - zaključna dela (tudi fugiranje) Lahko, da sem kaj izpustila. Hvala za vaše ponudbe, Braslovče (Spodnja Savinjska dolina)
Obnova kopalnice, Moderne kopalnice
Šmartno ob Paki
Površina tal kopalnice (v m2): 4
Predviden rok izvedbe: Takoj
V obstoječi kopalnici je potrebno odstraniti vse elemente, odstraniti obstoječo talno in stensko keramiko in lesene obloge ter odklopiti plinski kotel. V izpraznjenem prostoru je potrebno izdelati novo napeljavo vode, elektrike in ter odtoke. V novi kopalnici želim imeti umivalnik v primernem kopalniškem pohištvu, WC s stenskim priklopom in bide tušem, tuš z nizko kadjo ali brez ( talna kanaleta ), pralni stroj. Talna in stenska keramika ter stropna obloga ? V obstoječo dimniško odprtino je potrebno montirati brezšumni ventilator za prezračevanje. Centralna osvetlitev naj se vklaplja senzorsko ter dodatno ročno nad umivalnikom. Ogrevanje: Stenski radiator ter stropni infra grelec ali talno z električnimi kabli. Po odstranitvi talne keramike z ozirom na prosto višino izdelati primerno izolacijo. OPOMBA: Vodovodni priključek za hladno in toplo vodo je v kleti pod kopalnico kjer je že nov električni bojler. Odtok iz zgornje kopalnice je speljan na severni steni pod stropom ter desno od okna v kletni prostor. Glede na stanje, ki je razvidno iz slik in izražene želje pričakujem predlog rešitve z razporeditvijo elementov ter možni rok izvedbe z okvirno ceno na ključ. Dimenzije so cm (stena z oknom in stena z vrati) x cm, višina pa cm. Z najprimernejšim ponudnikom želim seveda z osebnim razgovorom po ogledu kopalnice podrobno definirati vse detajle. ROK: čim prej! Hvala in LP
Obnova kopalnice, Moderne kopalnice - Medvode
Medvode
Površina tal kopalnice (v m2): 4
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
V začetku meseca decembra bom prenavljal kopalnico v bloku v Medvodah. Kopalnica je dimenzij 2.2*1.8. Sam bom odstranil stare ploščice in elemente, ter to odpeljan na deponijo, sam bom tudi nabavil ploščice ter kopalniško opremo ( tuš kabino, kad, umivalnik, wc, bojler, omare). V kopalnici bo potrebno v celoti zamenjati vodovodne inštalacije, namesto banje bom imel tuš kabino, postavitev ostalih elementov ostane enaka. Potrebno bo prestaviti bojler. Ter položiti ploščice, te bodo na 2 stenah do vrha, na preostalih 2 stenah pa le do polovice. Prosim za pregleden in realen predračun, ki bo vseboval tudi specifikacije za posamezno vrsto delo in potreben material. Hvala že vnaprej, lp, .
Ljubljana
Površina tal kopalnice (v m2): 20
Predviden rok izvedbe: Takoj
Adaptacija kopalnice in stranišča. Obstoječe ploščice odstranimo sami. Potrebujemo demontažo obstoječe opreme (kad, vc, umivalnik). Izravnava sten in tal. Polaganje novih ploščic 4m*3m*2.5m kopalnica in 2m*1m*2.5m stranišče. Montaža nove tuš kadi in ostale opreme. Premik vodovodnih inštalacij ni potreben. Prosim za ponudbe, hvala.
Obnova kopalnice, Moderne kopalnice - Jesenice
Jesenice
Površina tal kopalnice (v m2): 6
Predviden rok izvedbe: Takoj
Stanovanje je v stolpnici na Jesenicah, potrebujemo obnovo celotne kopalnice: - zamenjava vodovodnih inštalacij - polaganje ploščic + fugiranje - demontaža obstoječe kopalnice in motaža novih elementov ( sama bova kupila ploščice, banjo, umivalnik, wc, bojler, pipe + podumetni kotliček) Prosim za ponudbe, hvala.
Ljubljana
Površina tal kopalnice (v m2): 6
Predviden rok izvedbe: Takoj
Potrebujem čimprejšnjo prenovo kopalnice. Ne morem čakati, ker sem na invalidskem vozičku in potrebujem prilagojeno kopalnico. Potrebno bi bilo odstraniti banjo in narediti tuš (brez tuš stene, sifon je že v tleh) ter zamenjati ploščice, wc školjko, umivalnik in montirati obešalnik ter polico in radiator. Za lažje razumevanje prenove, vam pošiljam sliko kopalnice stanovanja v katerem trenutno bivam. Tla na sliki so le toliko pod kotom, da voda odteka do sifona. Prosim za ponudbe, hvala.
Ljubljana
Površina tal kopalnice (v m2): 4
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Iščem izvajalca za adaptacijo kopalnice. Adaptacija obsega, zidarska dela, vodoinstalaterska dela in keramična dela. V priponki vam posredujem: - vzorec predračuna, kjer so podrobno opisana adaptacijska dela - skico adaptacije - izris prenovljene kopalnice Prosim za ponudbe, čimprej. Hvala.
Obnova kopalnice, Obnova kopalnice na ključ
Šempeter pri Gorici
Površina tal kopalnice (v m2): 6
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
V stanovanjski hiši bomo obnavljali kopalnico. Zamenjali bi radi keramiko in sanitarno pohištvo ter (delno) zamenjali tudi vodovodne in odtočne cevi. Stare elemente damo sami ven. -kad, dvojni umivalnik in wc-školjka bo v kopalnici -sedaj je tudi tuš in bide in enojni umivalnik - vse gre ven Prosim za ponudbe, hvala.