Zahtevaj brezplačne ponudbe za energetsko izkaznico za stanovanje v Sežani


Že 1.411 uporabnikov iz Sežane je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

3 najboljših ponudnikov energetskih izkaznic za stanovanje Sežana, 2022

10+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za stanovanje, energetske izkaznice, energetska izkaznica za poslovni prostor, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za javno stavbo.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: zidarstvo, hiša na ključ, gradbena podjetja, energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za javno stavbo, izdelava energetske izkaznice, gradnja hiše, energetska izkaznica za poslovni prostor, gradbena dela, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za stanovanje, gradnja hiše na ključ, temeljna plošča, zidarska dela.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za stanovanje, energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za javno stavbo, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Kaj je energetska izkaznica in kako jo pridobim?

    Energetska izkaznica je dokument, ki nam pove, kako energetsko učinkovita je posamezna nepremičnina. Prav tako vsebuje nasvete, ki nam povedo, kako energetsko učinkovitost še izboljšati. Namenjena je predvsem kupcu ali najemniku določene nepremičnine, saj bo z njo pridobil uvid v višino mesečnih stroškov.

  • Kaj storiti, če uredim energetsko izkaznico, pa se izkaže, da se moja hiša uvršča v najslabši energijski razred?

    Energetska izkaznica se ureja ravno za namen, da ugotovite, kako energijsko učinkovita je vaša hiša in kako lahko to učinkovitost izboljšate. Priporočamo, da upoštevate nasvete, ki ste jih pridobili v energetski izkaznici in povečate njeno energetsko učinkovitost. Vaši stroški se bodo tako drastično zmanjšali. To pomeni, da boste na dolgi rok boste prihranili, poleg tega pa bo vaša hiša okolju bolj prijazna.

  • Kaj je razlika med merjeno in računsko energetsko izkaznico in katero potrebujem?

    Računska energetska izkaznica se uporablja za izdelavo energetske izkaznice v stanovanjskih hišah. Pri tej se izračun energetskih kazalnikov opravi glede na standardne pogoje rabe stanovanj. Merjena energetska izkaznica, ki pa se uporablja samo za poslovne stavbe in javne objekte, se dela drugače. Izračun energetskih kazalnikov se pri merjenih energetskih izkaznicah izvede na podlagi podatkov o porabi energentov v stavbi. Taka hiša v uporabi vsaj eno leto, da lahko pridobimo dovolj podatkov za merjenje.

Cene energetskih izkaznic za stanovanje, 2022

Ponudniki energetskih izkaznic za stanovanje po Sloveniji