Mnenja strank

5,0 / 5
Fotografiranje otrok
Monika K., Idrija
Super storitev! Prek Primerjam smo dobili štiri res dobre ponudbe za fotografiranje otrok. Z možem sva se odločila za Anjo, saj je na spletni strani imela veliko pohval, in bili smo navdušeni. Najina malčka se ne marata fotografirati in je pravi dosežek, če sta pred objektivom pri miru nekaj sekund. Anja ju je uspela zabavati in pri tem posnela čudovite fotografije. Res si nisem mislila, da bodo tako dobro uspele. Sva jo že priporočila prijateljem, ki tudi razmišljajo o fotografiranju svoje hčerkice.
5,0 / 5
Fotografiranje otrok
Nuša G., Hrastnik
Prav prijetno sem bila presenečena, saj so me še isti dan poklicali trije fotografi in mi ponudili zelo ugodne cene za rojstnodnevno fotografiranje sina. Studio, ki sva ga z možem izbrala, je blizu našega doma, tako da torte ni bilo treba peljati daleč. Tudi sam pristop je bil profesionalen, a sproščen, zabaven, sin se je odlično zabaval z vsemi klobuki in drugimi dodatki, ki jih je priskrbel studio za fotografiranje.
5,0 / 5
Fotografiranje otrok
Lidija K., Ljubljana
Po pogovoru s štirimi fotografi sva izbrala Mirno, ki je po telefonu delovala zelo prijazna in sproščena. Ko smo jo spoznali v živo, je bila tudi hčerki všeč, takoj sta se ujeli, kar se pozna tudi na slikah.
50.000+ potrjenih povpraševanj
1.000+ ocenjenih ponudnikov
4,6 povprečna ocena
Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Primerjam.si uporabljajo