Mnenja strank

5,0 / 5
Poroka
Žana O., Maribor
Za fotografiranje poroke sva rabila dobrega, ampak tudi ugodnega fotografa. Cene za to storitev znajo biti res visoke. Oddala sva povpraševanje na primerjam.si in takoj se nama je javilo nekaj fotografov. Ponudbe so bile zelo različne. Odločila sva se za fotografa v srednjem cenovnem razredu, ker nama je bil zelo všeč njegov stil. Odločila sva se prav - Gregor je res ujel vse pomembne trenutke. Hvala in vse pohvale.
5,0 / 5
Poroka
Mihaela T., Ajdovščina
Pri fotografiranju poroke nisem nameravala varčevati. Hotela sem najti dobrega fotografa z referencami. Ponudbe je ogromno. Pozitivno me je presenetila storitev primerjam.si. Ko sem dobila ponudbe fotografov, sem lahko pogledala njihove ocene. Izbrala sem enega od fotografov, ki so se mi javili prek primerjam.si in oba s partnerjem sva navdušena nad fotografijami, ki jih je naredil na najin poseben dan.
5,0 / 5
Poroka
Sabina R., Kranj
Za najin poročni dan sva zelo želela določenega fotografa. Žal pa je bil na najin datum že zaseden. Iskala sem dobre fotografe in naletela na primerjam.si. Všeč mi je bila ideja, da dobim več ponudb in se nato odločim za najboljšo. S tremi fotografi sva imela pogovor in so dali svoje ponudbe. Odločila sva se za fotografinjo Katarino. Res ima smisel in občutek za poročno fotografijo. Če bi še enkrat izbirala, bi spet izbrala njo.
50.000+ potrjenih povpraševanj
1.000+ ocenjenih ponudnikov
4,6 povprečna ocena
Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Primerjam.si uporabljajo