Zahtevaj brezplačne ponudbe za geodetski posnetek v Sevnici


Že 890 uporabnikov iz Sevnice je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

3 najboljših ponudnikov geodetskih posnetkov Sevnica, 2022

27 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,8

GIRS SEVNICA d.o.o.

4,5
26 ocen
5,0
Eva L. , pred 8 leti

Z izbranim ponudnikom sem bila zelo zadovoljna. Že od prejema njihove ponudbe dalje so bili zelo skrbni. Redno smo komunicirali med sabo, držali so se dogovorjenih rokov, upoštevali so moje želje. Pravzaprav so presegli moja pričakovanja. Hvala!

5,0
Janez K. , pred 8 leti

Prišli so takoj, vse uredili, že po telefonu so mi vse razložili, bili so najbolj ugodni. Niti ene negativne stvari nimam za povedati, same pohvale!

10+
Let na tržišču
30+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Storitve: geodetski posnetek, geodetska podjetja, vpis v kataster, geodetski načrt, geodetski biro, ureditev meje, geodetski posnetek - načrt, parcelacija, etažna lastnina, geodetske storitve, geodeti.

Zahtevaj ponudbo

GEOTEL d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Branka G. , pred 1 letom

Prijaznost, profesionalnost, kratek rok izvedbe. Priporočam GEOTEL d.o.o.

20+
Let na tržišču

Storitve: etažna lastnina, geodeti, geodetski posnetek - načrt, ureditev meje, geodetske storitve, vpis v kataster, geodetski posnetek, parcelacija, geodetski biro, geodetska podjetja, geodetski načrt.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: elektroinštalacije, geodetski posnetek - načrt, geodetski načrt, geodetska podjetja, nadometna električna napeljava, parcelacija, ureditev meje, električne inštalacije, etažna lastnina, geodetski biro, električarji, geodetski posnetek, geodetske storitve, napeljava elektrike, geodeti, vpis v kataster.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Kaj je geodetski načrt in zakaj ga potrebujem?

    Geodetski načrt je prikaz dejanskega stanja terena in vsebuje podatke o reliefu parcele, vodah, stavbah, rabi zemljišč, rastlinah, podatke o zemljiških parcelah in več. Naredi se na podlagi že znanih informacij in posnetkov s terena. Potrebovali ga boste za pridobitev gradbene dokumentacije.

  • Kako dolgo traja izdelava geodetskega načrta?

    Geodetski načrt vam bo pooblaščeni geodet pripravil zelo hitro - že v tednu ali dveh.

  • Katere storitve opravljajo geodetska podjetja?

    Med geodetske storitve po Zakonu o evidentiranju nepremičnin spadajo: izvedba postopkov za izdelavo elaboratov in izdelava elaboratov ureditve meje, nove izmere, parcelacije, komasacije, izravnave meje, določitev zemljišča pod stavbo, izdelava elaborata za evidentiranje stavbe, spremembe dejanske rabe zemljišč, spremembe bonitete zemljišč, spremembe vrste rabe, kultur in razreda zemljišč, ureditve meje med samoupravnimi lokalnimi skupnostmi, izdelava elaborata za vpis stavbe in delov stavbe v kataster stavb, izdelava elaborata za spremembo podatkov katastra stavb in izdelava tehničnega poročila označitve meje v naravi ter druge posamezne naloge v zvezi z evidentiranjem nepremičnin.

Nedavna povpraševanja za geodetske posnetke, Sevnica

Ureditev meje

  • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Bližnji sosed mi je pred tednom dejal, da so ciprese postavljene na njegovi zemlji. Ko sem pogledala imenik, se to mi ne zdi tako. Žal se je s tem prej ukvarjal pokojni mož. Ne vem, ali je taka situacija še od prej, ali pa je imenik premaknjen. Rada bi dokončno uredila mejo. Gre za parcelno številko /59, zadnji del te parcele meji na dve sosednji parceli št.: /43 in /42. Katastrska občina Sevnica. Prilagam skico. Hvala in lep pozdrav