Mnenja strank

5,0 / 5
Gradnja po fazah
Borut A., Grosuplje
Gradnja hiše je dolgotrajen in zapleten proces in porabiš ogromno živcev in denarja. Zato se mi zdi zelo pomembno, da najdeš dobre, izkušene izvajalce, ki se držijo rokov, moraš jim zaupat, morajo vedeti, kaj delajo. Jaz sem izjemno zadovoljen. Mogoče sem imel srečo, ampak res je bilo vse od A do Ž korektno.
5,0 / 5
Hiša na ključ
Tomislav Ž., Maribor
Človek gradi le enkrat v življenju, zato vsem svetujem, da ste previdni pri izbiri izvajalca za gradnjo hiše,vem za kar nekaj primerov, ko so nastale težave. Mi sami na srečo nismo imeli težav, za podjetje pa smo se odločili ravno na podlagi ocen na strani primerjam.si. Hvala vsem, ki ste nam omogočili, da sedaj bivamo v prijetni novi hiši. Res se nikoli ne ve, kdaj se lahko pokažejo kakšne pomanjkljivosti, ampak zaenkrat je vse odlično!
5,0 / 5
Gradnja po fazah
Zvone S., Vransko
Dve leti nazaj smo kupili parcelo z gradbenim dovoljenjem, potem pa se je zataknilo pri izbiri izvajalca za gradnjo hiše po načrtu. Čakanje na ponudbe, prestavljanje ogledov,... Vaša storitev nam je prišla zelo prav, ker smo dejansko našli par podjetij, ki so se odzvala, pregledala načrte, pripravila ponudbo. Gradnja hiše še poteka, zato o končnem rezultatu še ne morem podati mnenja, poteka pa sama komunikacija z izbranim izvajalcem zelo profesionalno. Tudi če naletimo na težavo (kar je pri gradnji prej pravilo kot izjema), se da hitro najti ustrezno rešitev, ki je tudi cenovno sprejemljiva.
50.000+ potrjenih povpraševanj
1.000+ ocenjenih ponudnikov
4,6 povprečna ocena
Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Primerjam.si uporabljajo