Mnenja strank

4,2 / 5
Inox ograje
Žan S., Idrija
Prek primerjam smo dobili 5 ponudb za inox ograje, izbrali smo ponudnika, ki nas je kontaktiral prvi - njegova ponudba je bila tudi najkonkurenčnejša. Ograja je že postavljena, smo navdušeni nad samim izgledom in izvedbo oz. odnosom izvajalca. Hvala tudi ekipi primerjam za hitro posredovanje in pomoč!
5,0 / 5
Inox ograja
Stanka J., Maribor
Vašo stran smo našli, ko smo zbirali ponudbe za inox ograje. Moram reči, da ste nas res presentili, sploh ker je storitev brezplačna. Prejeli smo 4 ponudbe in izbrali najboljšo med njimi. Ponudnik inox ograj, ki smo ga najeli, je kvalitetno in profesionalno izvedel svoje delo, z novo balkonsko ograjo smo zelo zadovoljni.
4,2 / 5
Inox ograje
Miran M., Veliko Mraševo
Na vašo stran sem po naključju naletel, ko sem iskal ponudnike inox ograj. Odziv izvajalcev je bil zelo dober, nekaj jih je imelo akcijske ponudbe, zato sem se potem odločil za ograjo, čeprav sem najprej iskal bolj informativno. S končnim izdelkom - inox stopniščno ograjo smo zadovoljni in upamo, da obstojna in ohranila svoj videz. Če bomo potrebovali še kakšno storitev, se z veseljem spet obrnem na vas.
50.000+ potrjenih povpraševanj
1.000+ ocenjenih ponudnikov
4,6 povprečna ocena
Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Primerjam.si uporabljajo