6 ponudb kamnoseštev v Novem mestu z 1 povpraševanjem

Mnenja strank

4,8
Klara P. , Prebold

Pri izbranem kamnoseštvu smo naročili kuhinjski pult in stopniščne obloge. Z izdelki smo zelo zadovoljni in tudi cena je bila kar ugodna. Še se bomo obrnili na vas, če bomo kaj potrebovali!

5,0
Patricija L. , Ljubljana

Pri problemu, kje najti obrtnika, ste mi zelo pomagali. Pridobila sem tri ponudbe, za izdelavo spomenika sem se dogovorila pri kamnoseštvu, ki mi je bilo najbližje. Sam dogovor in izvedba, vse je potekalo zelo profesionalno. Priporočam!

5,0
Denis L. , Ig

Ko sem iskal kamnoseštvo, sem se prvič poslužil vaše storitve in bil pozitivno presenečen. Še isti dan po oddanem povpraševanju sta me kontaktirala dva kamnoseka, dva pa naslednji dan, tako da smo se hitro dogovorili. Vse brez težav, same pohvale!Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli hitro, najkasneje v roku nekaj dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 brezplačnih ponudb.

Ste izvajalec? Vsak dan nove stranke za vas.

5.000+ aktualnih projektov mesečno. Določite, kakšne stranke želite, in začnite sklepati nove posle. Brez vezave.

Dodajte svoje podjetje

Pogosta vprašanja

Nedavna povpraševanja za kamnoseštva

Pult

  • Rok za izdelavo: Takoj

Pozdravljeni! Potrebujem ponudbo za pult za kuhinjo v umetnem kamnu debeline cca. 1,2 cm. Dimenzije pulta so x65 cm. V pult bo potrebno izrezati odprtine za kuh. ploščo, korito in pipo. Tip umetnega kamna na primer Silverstone Cosentino Blanco capri ali Techni Stone Harmonia ali Rustic Collection (nekaj kar imate na zalogi). Ponudba naj obvezno vsebuje montažo. Lokacija se nahaja v Ljubljani (Lepi pot).

Spomenik/nagrobnik

  • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Spoštovani! žarni talni grob: širina do 1,0 m, dolžina do 1,4 m, globina najmanj 0,7 m, Potrebujemo nagrobnik za talni žarni grob. Želimo kot na sliki spodaj prostor kjer bomo lahko posadili rožice in prostor za bele kamenečke. (slike so zgolj nek približek kar bi želeli) Zgoraj pri plošči z imenom bi želeli imeti nastavek za sveče z luknjami. In pa vazo v enako barvi za šopke rožic.. Napisano bi okoli 30 znakov (Ime priimek, datum rojstva in smrti, ter pred imenom bi imeli umetniški križ) slike ne bi imeli. Hvala, lp.

Spomenik/nagrobnik

  • Rok za izdelavo: Takoj

Spoštovani, pošiljam povpraševanje za obnovo spomenika: Odstranitev starih črk, montaža novih črk na granitni plošči ( 8 cm/7kos, 5 cm/13 kos, 3 cm/18 kos) Odstranitev starega peska, betoniranje podlage, 12 vreč novega peska, sivec beli Opcija demontaža in montaža kpl robnikov (montaža točkovno) V prilogi vam pošiljam fotografijo spomenika, da boste vedeli za katere črke gre. Delo naj bi bilo končano vsaj do 1.11. na pokopališču v Kranju. Prosim za ponudbo in vas lepo pozdravljam,

Spomenik/nagrobnik

  • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Zanima me cena nagrobne plošče dimenzije x93 cm v sivi barvi. Sedaj so samo obrobe dimenzij 99x cm in debeline 8 cm, s ploščo bi pokrili ¾ površine. Na ploščo bi položili ploščico dim cca. 25x30 cm v poševni legi z napisom imena in priimka ter dveh letnic. Slika spomenika je v prilogi. Kakšen je rok izdelave?

Spomenik/nagrobnik

  • Rok za izdelavo: Takoj

Pozdravljeni, prosim za ponudbo s približno ceno. Potrebujemo nagrobno ploščo, s katero bi pokrili grob, spomenik imamo. Dolžina groba je približno 1,30cm in širina 1m. Potrebna bi bila stopnička za odlaganje sveč in cvetja ter tudi zaradi samega terena.. Lep pozdrav, V priponki je slika našega groba in druga za približno, kar bi potrebovali. Hvala, lp.

Police

  • Rok za izdelavo: Takoj

Pozdravljeni, potrebujem notranje okenske police. Odločili smo se za temne police BLACK GALAXY ali podobne v tem stilu. V kolikor mi pošljete še ponudbo za police podobne Galaxy Black, bi prosil za sliko ali pa povezavo do slike izgleda. Prosim za ponudbo in rok izdelave/dobave za 7 notranjih okenskih polic debeline 2 cm. Seveda, kot verjetno večina, bi police potreboval čimprej.    Dimenzije: Dolžina x Širina 1x 98,3 cm x 29 cm 1x 98,3 cm x 28 cm 1x ,5 cm x 29 cm 1x ,5 cm x 29 cm - (okenska polica meji na levi strani na balkonska vrata, zato naj bo rahlo zaobljen levi vogal) 1x ,5 cm x  29,5 cm 1x 77cm x 28 cm 1x ,5 cm x 22 cm Skupaj 7 polic zgoraj navedenih dimenzij. Ena izmed polic ima levi sprednji vogal rahlo zaobljen, saj se levo od okna nahajajo balkonska vrata. Robovi polic navadno obdelani - X. Brez montaže, samo izdelava. Lokacija: Spodnje Hoče Že vnaprej se vam zahvaljujem za vaš odgovor in ponudbo. S spoštovanjem,

Drugi izdelki iz kamna

  • Rok za izdelavo: Takoj

Potrebujem ploščo iz naravnega kamna granit, debeline 30 mm, v sivi barvi ( bolj svetlo siva, na črna ). Dimenzije po načtru v priponki, x , vključno z izvrtinami Fi 8 mm - 4x, Fi 6 mm - 8x in Fi 50 mm - 2 x. Čelna stran plošče in vsi štirje robovi naj bodo polirani, ostri robovi na sprednji strani pa naj bodo posneti 2 do 3 mm / 45 ° ali v radiusu do R 5 maximalno ( prav tako polirani ). Hvala za hitro ponudbo, s priloženo fotografijo barve kamna. Lp

Spomenik/nagrobnik

  • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

nagrobni spomenik že obstaja, velikosti cca 70x60. Potreben je obnove in sicer: ploščo bi obdržali(mislim , da je marmor-črni), le potrebno je postaviti nov podstavek za to ploščo, obrobo, staro kamnito odstraniti in postaviti nove robnike za celoten grob. Grob ne bo pokrit, vsebuje le pesek in del zemlje za zelenje. Govorimo o enojnem, klasičnem grobu. ker je plošča, ki jo nameravamo obdržati, že zapolnjena z napisi (trije napisi), bomo potrebovali še eno ploščo podobne dimenzije z novim, enojnim napisom, katero bi položili dodatno s podstavkom, pod kotom na prazen del groba. Torej, potrebujemo nove robnike okrog groba, nov podstavek za že obstoječo ploščo (zdaj je poleg tudi vaza), novo ploščo s podstavkom z enim napisom. prosim za okvirne ponudbe, glede točnih dimenzij se lahko dogovorimo kasneje. lep pozdrav

Spomenik/nagrobnik

  • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, Zanima me ponudba za črno marmorno ploščo , ki bi pokrila odprti del(zemlje) na grobu. Za začetek potrebujem dve informaciji in sicer: 1. Cena izdelka in 2. Kolikšna je debelina plošče Datuma izdelave in dobave zaenkrat še ne potrebujem, kajti odločitev o nakupu bo odvisna od ponudbe in cene ter nato nadaljne odločitve o nakupu. Izmere plošče: Dolžina: cm Širina: 61cm Prav tako me zanima ali bi bila lahko marmorna plošča narejena v obliki kroga? V tem primeru bi potrebovala dve okrogli marmorni plošči premera 30cm. Zanima me prav tako cena dveh izdelkov? Najlepša hvala za poslane ponudbe. S prijaznimi pozdravi,

Spomenik/nagrobnik

  • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Prosim za ponudbo za izdelavo nagrobnika. Zunanje mere groba so cca x cm ( tolikšen je leseni okvir ). Grob se nahaja v Ljubljani v Polju. Radi bi, da bi bil kamen lakiran, da ne bi bil toliko občutljiv na razlit vosek, ne čisto črne barve, torej temno siv odtenek. Da bi bil čez grob cca 30 cm pas belega peska, če je le možno ne v ravni črti, pa prostor za vazo ( da je veter ne more prevrniti ) ter polička za sveče. Pokončen del, kjer bo napis, pa da zgornji del ne bi bil raven, pač pa malo valovit.

Primerjam.si uporabljajo