Mnenja strank

5,0 / 5
Ureditev okolice
Vanja T., Domžale
Navdušeni smo nad načrti za ureditev okolice hiše, ki jih je pripravil g. Tomaž - krajinski arhitekt, ki ste nam ga priporočili. Res ima občutek za estetiko, mnogo idej, predvsem pa zna prisluhniti stranki. Ni mi žal niti centa, ki sem ga porabila za to svetovanje in izdelavo načrtov. Odlično!
5,0 / 5
Ureditev okolice
Urška Š., Sežana
Najlepša hvala za priporočila in poslane ponudbe. Smo se kar dolgo odločali, ampak na koncu odlično izbrali :) Krajinski arhitekt nam je naredil načrte za cca 400 m2 vrta in dvorišča okrog hiše, pa tudi pomagal nam je pri sami izvedbi - poiskati izvajalce, nas napotiti na prave naslove... Vidi se, da ima izkušnje s kraškim terenom in stik s tradicijo, obenem pa sledi trendom. Res dobra storitev.
5,0 / 5
Ureditev okolice
Ruj H., Metlika
Žena je vztrajala, da za ureditev okolice najamemo krajinskega arhitekta (meni se je zdel nepotreben strošek), in priznam, da je opravil res odlično delo. Je razlika, če ti svetuje nekdo, ki ima izkušnje, ve, kaj funkcionira in kaj ne, ima občutek za estetiko, kot če poskušaš sam nekaj "sčarati" :) Na primerjam.si smo dobili 4 ponudbe in še 2 priporočili, odločitev ni bila težka.
50.000+ potrjenih povpraševanj
1.000+ ocenjenih ponudnikov
4,6 povprečna ocena
Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Primerjam.si uporabljajo