Mnenja strank

4,7 / 5
Lesena okna
Leda K., Ljubljana
Priporočam vsakomur, ki išče okna. Super ugodne ponudbe. Ko sem zbirala ponudbe za lesena okna, sem se obrnila na primerjam.si in se na koncu tudi odločila za njihovega izvajalca. Izredno sem zadovoljna s podjetjem Maton, od katerih sem kupila lesena okna. Držali so se postavljenega roka, še celo 2 dni prej so prišli. Fantje so bili zelo pridni, delovni, niti za trenutek se niso ustavili. Cena je bila ugodna, kvaliteta lesenih oken odlična. Priporočam z veseljem naprej!
4,3 / 5
Lesena okna
Matej Z., Jesenice
Prek primerjam smo izbrali ponudnika za lesena okna. Dobili smo res dobre ponudbe! Pohvalil bi rok dobave, prijaznost prodajalca, pomoč pri izbiri oken, dobra cena glede na ostalo ponudbo, ki sem jo prejel, prilagodljivost in nazadnje korektnost in dobra komunikacija. Zadovoljen sem bil tudi z možnostjo ogleda lesenih oken v praksi na samih objektih, kjer so jih vgradili... Brez pripomb, vse je bilo tako, kot je bilo dogovorjeno.
4,3 / 5
Lesena okna
Tone D., Deskle
Kupovali smo lesena okna in naleteli na primerjam.si. Poslali so nam več ponudb, dobili smo ponudnika oken, ki je bil prijazen in ustrežljiv, predvsem pa cenovno najbolj ugoden. Montažerjema pa pohvala za strokovno delo.
50.000+ potrjenih povpraševanj
1.000+ ocenjenih ponudnikov
4,6 povprečna ocena
Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Primerjam.si uporabljajo