Mnenja strank

5,0 / 5
Notranja vrata
Božo M., Šentjur pri Celju
Super ste, prek vas smo v nekaj dneh dobili več ponudb za notranja vrata in izbrali Mizarstvo Molk. Odlična vrata, ravno taka, kot sva si jih z ženo zamislila. Izredna profesionalnost g. Molka. Za vsa notranja vrata, bilo jih je 11, ob tem, da so bila nekatera več kot zahtevna, bodisi zaradi dimenzije podboja, bodisi zaradi tega, ker so sama vrata v kotu in bi lahko bila težava s podbojem. Super je našel rešitev pri kopalniških vratih, kjer ploščice niso bile pravilno položene (prehod med predsobo in wc). Profesionalna izvedba dela, seveda v točno dogovorjenem roku. Lahko ga mirno priporočim vsakemu, ki želi imeti nadstandardna notranja vrata.
4,0 / 5
Lesena notranja vrata
Albin D., Ptuj
Ko sem iskal notranja vrata, sem oddal povpraševnje tudi na primerjam in od njihovih mizarjev dobil nekaj dobrih ponudb. Izbral sem ponudnika iz Maribora. Najprej sva se dogovorila za izdelavo 5 vrat, naknadno pa sem potem naročil še troja notranja vrata za stanovanje v bloku. Vsekakor prihranek časa in denarja.
4,3 / 5
Barvanje in izdelava notranjih vrat
Irena K., Cerknica
Pri iskanju ponudb za notranja vrata sem po naključju naletela na vašo stran. Bila sem presenečena nad odzivnostjo, saj sem dejansko zelo hitro dobila dovolj ponudb, da sem si ustvarila sliko glede cen na trgu in same ponudbe. Večina izvajalcev me je tudi poklicala, odločila sem se potem za tistega, ki je nekako ponujal najboljše razmerje med ceno in kvaliteto (vsaj po ocenah in referencah sodeč). Pohvalim lahko dobro sodelovanje pri naročilu prebarvanja in izdelave notranjih vrat, ki bo vodilo tudi k nadaljnjemu sodelovanju pri obnovi stanovanja.
50.000+ potrjenih povpraševanj
1.000+ ocenjenih ponudnikov
4,6 povprečna ocena
Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Primerjam.si uporabljajo