Mnenja strank

5,0 / 5
Notranje oblikovanje
Anja K., Ljubljana
Res sem vesela, da sem se odločila investirati v notranji design. Ker z možem nimava preveč občutka za to :), sva prepustila ta del strokovnjakom. Najina hiša res izgleda moderno in razporeditev je funkcionalna. Studio sva našla prek primerjam.si. Dobila sva kar nekaj ponudb in to zelo hitro. Storitev bi zares pohvalila.
5,0 / 5
Notranje oblikovanje
Ajda H., Celje
Vedno sem mislila, da so notranji dizajnerji nepotreben strošek. Ko pa je kolegica z možem gradila hišo in sem videla, kako lepo imata vse razporejeno in urejeno, sem si notranjega designerja zaželela tudi jaz. Ker je njen studio bil takrat zaseden, sva se z možem obrnila na primerjam.si. Vse je potekalo preprosto - dobila sva več ponudb že po prvih par dneh. Morala sva le izbrati najboljšega in zagotovo vem, da sva se odločila prav!
5,0 / 5
Notranje oblikovanje
Igor S., Žalec
V Celju smo najeli bolj ko ne prazne poslovne prostore in rabil sem pomoč notranjega designerja. S poslovnim partnerjem namreč sama ne bi mogla tako lepo vsega opremiti in razporediti. To sem raje prepustil strokovnjakom. Odlično so se odrezali.
50.000+ potrjenih povpraševanj
1.000+ ocenjenih ponudnikov
4,6 povprečna ocena
Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Primerjam.si uporabljajo