Mnenja strank

4,6 / 5
Dobava in polaganje parketa
Robi F., Grosuplje
Hvala za pomoč pri izboru parketarja in pridobivanju ponudb. Ste zelo učinkoviti. Pohvalil bi izjemno dober odnos ponudnika, ki smo ga izbrali. Zelo mi je bilo všeč, da mi je razložil vse, kar je potrebno vedeti pri polaganju in obdelavi parketa, poleg tega pa je bil izjemno prijazen ter mi na dom poslal brezplačne vzorce svojih parketov. Tudi s končnim izdelkom smo zelo zadovoljni.
5,0 / 5
Polaganje parketa
Adrijana J., Ribnica
Super storitev, ponudbe za polaganje parketa sem dobila v zelo kratkem času. Dogovorili smo se z g. Šterkom. Parketar se je držal dogovorjenih rokov in cene. Ves čas dosegljiv na telefon, še več, vedno me je poklical nazaj, če ni utegnil takrat. Dobila sem veliko dodatnih informacij in nasvetov. Parket je položil zelo hitro in kvalitetno, kar me je najbolj veselilo. Vse pohvale!
4,8 / 5
Brušenje in lakiranje parketa
Simon S., Kozina
Jeseni smo se odločili za sanacijo parketa, prek primerjam smo dobili 6 ponudb parketarjev, ki so bile precej primerljive. Pri odločitvi so prevladale ocene in priporočila drugih strank. Delo je bilo izvedeno natančno in v dogovorjenem roku, parket izgleda kot nov! Super storitev, priporočam tudi ostalim!
50.000+ potrjenih povpraševanj
1.000+ ocenjenih ponudnikov
4,6 povprečna ocena
Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Primerjam.si uporabljajo