Mnenja strank

5.0 / 5
Prekrivanje strehe
Maja P., Kidričevo
Nujno smo rabili popravilo strehe. Pri deževju nam je začela zamakati in nasploh je že bila zelo dotrajana. Krovstvo smo našli na primerjam.si - to storitev mi je priporočila prijateljica. Pohvalila bi odzivnost in prijaznost zaposlenih na primerjam.si. Dobili smo veliko dobrih ponudb za popravilo strehe in se odločili za izvajalca z najboljšo ceno. Delo je opravil odlično.
5.0 / 5
Prekrivanje strehe
Janez R., Preddvor
Popravilo strehe je bilo urejeno zelo hitro. Nisem porabil veliko časa za iskanje izvajalca, ker so mi pri tem pomagali na primerjam.si. Če bom še kdaj rabil popravilo strehe ali kakšna druga popravila na hiši, se bom spet obrnil na primerjam.
5.0 / 5
Prekrivanje strehe
Iza R., Ljubljana
Ko je prišel čas za popravilo strehe na naši hiši, nisem vedela, kje naj iščem krovca. Rabili smo toplotno izolacijo strehe, kleparske storitve, montažo strešnih oken, ter še nasvet glede novega tipa kritine. Izvajalec, ki smo ga izbrali, je opravil vse - od pregleda ostrešja, kritine do kleparstva. Res so mojstri za vse. Vse pohvale Alenu J. s svojo ekipo mladih in pridnih delavcev!
50.000+ potrjenih povpraševanj
1.000+ ocenjenih ponudnikov
4,6 povprečna ocena
Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Primerjam.si uporabljajo