Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Celje
Pogostost storitve: Dnevno
Tip poslovnih prostorov: Pisarne
Površina prostora (v m2): 160
Potrebujemo dnevno čiščenje za pisarne: - gre za opravljanje pisarniške dejavnosti brez večje nesnage v prostorih - dnevno čiščenje pisarniških površin - mesečno čiščenje vrat, vertikalnih površin, radiatorjev itd - letno čiščenje steklenih površin, oken in okenskih polic Stavba je nasproti občine v centru Celja. Prosim za čimprejšnje ponudbe, hvala. Kontaktna oseba: Metka Meglič
Šentjur
Pogostost storitve: Tedensko
Tip poslovnih prostorov: Pisarne
Površina prostora (v m2): 200
Pozdravljeni! Do sedaj smo zadeve opravljali sami, sedaj smo se odločili za najem čistilnega servisa. Potrebno je 2x tedensko čiščenje, po cca. 2 uri oz. po oceni ponudnika koliko potrebuje za pisarne v skupni velikosti ca. m2. Zato prosim za tovrstno ponudbo. Želeli bi se tudi čimprej dogovoriti. Ha, lep pozdrav!
Kranj
Pogostost storitve: Dnevno
Tip poslovnih prostorov: Delavnica
Površina prostora (v m2): 100
- 3x tedensko generalno čiščenje preproge pri vhodu v Stolp - vsakodnevno čisčenje (sanitarije, podi, stopnice, mize – vključno s previjalno mizo, odstraniti neprimerno nesnago na zunanjih okenskih policah (P) ter s tal v bližini stolpa ; pritljičje, 1. In 2. nadstropje - 4x tedensko podrobnejše čiščenje (podov, stopnic, okenskih polic, čiščenje pajčevin, zunanjih delov oz. površin pohištva, kar vključuje tudi inštalirana fiksna igrala, niše, vrata, kljuke na vratih, stikala) - 6x letno generalno globinsko čiščenje, ki vključuje čiščenje oken, okenskih polic, čiščenje vrat, generalno čiščenje podov in stopnic, pohištva – kar vključuje tudi inštalirana fiksna igala, stole, sedežne niše in druga sedala. - sobota, nedelja priložnostne prireditve izven rednega programa Stolpa.
Čistilni servisi, Čiščenje oken - Ljubljana
Ljubljana
Pogostost storitve: Tedensko
Površina prostora (v m2): 370
Potrebujemo čiščenje skupnih prostorov starejšega bloka, v Ljubljani. Blok ima 3 nadstropja, brez dvigala. Vhod ima steklena vrata, poleg je stekleno okno 1,5 x 1,5 m. Vsako nadstropje vključuje še dvojna steklena nihajna vrata in okno 2 x 2 m. Enostavno tedensko čiščenje, zahtevnejše mesečno in zelo zahtevno enkrat na leto. Prosim za ponudbe, hvala.
Čistilni servisi, Čiščenje stanovanja
Škofljica
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Površina prostora (v m2): 60
Kakovostno generalno čiščenje stanovanja. Globinsko čiščenje tapisona. Počistiti je treba tudi vrata in okna, v kopalnici ploščice in fuge dobro zribati. Potrebujemo res kakovostno čiščenje, saj se bo čistilo po adaptaciji stanovanja, pričakujemo pa dojenčka konec leta. Prosim za ponudbe, čistilo bi se oktobra. Hvala.
Ljubljana
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Površina prostora (v m2): 80
V bistvu gre bolj za izpraznitev stanovanje pred selitvijo in šele nato čiščenje. V stanovanju je živel alkoholik zato je v katastrofalnem stanju (steklenice, vreče z ostanki hrane, nepotrebna krama, stara oblačila in pohištvo...) zato bi bil potreben tudi odvoz vseh teh odpadkov. Stanovanje se nahaja na Trubarjevi v Ljubljani. Prosim za ponudbe, hvala.
Čistilni servisi, Čiščenje na domu - Ljubljana
Ljubljana
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Površina prostora (v m2): 27
Popolno ciscenje garsonjere, tudi pohistva, omare znotraj in zunaj, kuhinjski elementi, ploscice, vrata, okno (je samo 1). Staovanje je zelo enostavno za cistit, minimalisticno urejeno, brez odlagalnih povrsin, kakrnekoli navlake, dosti "prazno". Pricakujem pa da se scisti res vse in temeljito (pod posteljo, luci, nad omarami, za kavcem itd. TERMIN: v roku 1 tedna, po dogovoru Hvala in LP
Čistilni servisi, Čiščenje pisarn - Ljubljana
Ljubljana
Pogostost storitve: Tedensko
Tip poslovnih prostorov: Pisarne
Površina prostora (v m2): 214
Potrebujemo čiščenje pisarniških prostorov dvakrat na teden. Prostor cca m2 je razdeljen na tri enote pregrajene z drsnimi vrati, od tega osrednji prostor zavzema cca m2. Nahajamo se v Emonini poslovni stavbi v 4. nadstropju na Šmartinski cesti v Ljubljani. Želeli bi se tudi čimrpej dogovoriti. Hvala in lep pozdrav
Čistilni servisi, Čiščenje pisarn - Maribor
Maribor
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Tip poslovnih prostorov: Prostor za storitve, Skladišče, Pisarne
Površina prostora (v m2): 35
Spoštovani, V nekdanjem vodohramu nekoč velikega tekstilnega podjetja so se naselili golobi. Prostori so 2 etažni in bi jih bilo potrebno očistiti ptičjih iztrebkov in ne koncu dezinficirati. Gre za 15m2 (strojnica)v 1 etaži in 20m2 (vodohram) površin v 2 etaži. Gre za enkratno čiščenje. Na voljo so komunalni priključki. Ogled je možen takoj po dogovoru v mestu Maribor. ROK: čim prej Veselimo se vaše ponudbe
Čistilni servisi, Čiščenje na domu - Medvode
Medvode
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Površina prostora (v m2): 80
Čiščenje po renovaciji dveh prostorov v hiši. Gre za čiščenje oken, tal, stopnic in novo montirane kuhinje. V grobem bodo prostori očiščeni, potrebno je očistiti prah po prostorih, stopnišču. V hiši trenutno ni veliko pohištva, večinoma se je treba fokusirati na tla in okna. Prosim za ponudbe, hvala.


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!