Primeri povpraševanj

Kranj
Obseg mizarskih del: Oprema celega prostora ali stanovanja
Rok za izdelavo: Več kot 3 mesece
Spoštovani, v prihodnosti imava z možem željo po obnovi spalnice. V priponki so izmere spalnice. Na krajši steni oddaljeni od balkonskih vrat in vhoda v spalnico si želiva vgradno omaro. V kolikor bi bilo mogoče, si želiva, da bi se le ta zaključila proti postelji z policami /obešalnikom za odlaganje oblek. Na krajši steni ob vratih na balkon in vhodnih vratih si želiva omaro za knjige, visoko ter mizico, ki bi nama predstavljala delovni kotiček. Na daljši steni brez oken si želiva posteljo, (eventuelne omare/konstelacijo nad posteljo za knjige), nočni omarici in večji predalnik.
Vrhnika
Zasteklitev: Dvoslojna
Število oken: 20
Potrebujete montažo?: Da
Predviden rok za montažo: Več kot 3 mesece
Spoštovana, Pošiljam okvirne dimenzije obstoječih odprtin za okna. Mansarda : - 73 x cm - x cm 1. nadstropje: - x cm ( 5 oken) - x () cm ( 3 okna) - x () cm - x () cm - 72 x () cm - x () cm Pritličje: - 66 x 83 cm - x () cm - x () cm - x () cm - x () cm Dodatno naj bi bilo vgrajeno še panoramsko okno, dimenzij cca x cm. Z več informacij sem vam na voljo. Hvala in lep pozdrav
Spodnja Idrija
Želena senčila: Rolete
Zasteklitev: Dvoslojna ali troslojna - želim obe ponudbi
Število oken: 4
Potrebujete montažo?: Da
Dodatne storitve: Demontaža obstoječih oken, Odvoz starih oken
Predviden rok za montažo: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni. Odprtina 1 - Š * v - dve enokrilni okni širine cca cm postavljeni skupaj + rolete / zunaj oreh notranja stran bela. Odprtina 2 - Š * v - dvokrilno okno deljeno na cca 1/4 + 3/4 brez vmesnega stebrička + rolete / zunaj oreh notranja stran bela. Odprtina 3 - Š 80 * v - balkonska vrata z nadsvetlobo - brez rolet - bele barve. V bloku 6 nadstropje brez dvigala. Zunanje police so iz pločevine, na notranji strani ni police. Okno postavljeno na notranji rob. Hvala in lp.
Maribor
Pogostost storitve: Tedensko
Površina prostora: 50 m2
Pozdravljeni. V večstanovanjski hiši Vojašniška 8 na Lentu v MB bi potrebovali redno čiščenje skupnih delov hiše, to je tedensko čiščenje zunanje terase (cca. 30 korakov X 1,2 m) in 2 nadstropji notranjega stopnišča (oboje pomivanje) ter pometanje zunanjih stopnic in prostora pred vhodom v hišo (granitne kocke). Dodatno bi na 3 mesece potrebovali še pometanje podstrešja. V hiši nas je 7 strank, zato bi denar zbrali in vam za čiščenje plačali za vnaprej. Hvala.
Mavčiče
Želena senčila: Rolete
Zasteklitev: Dvoslojna ali troslojna - želim obe ponudbi
Število oken: 15
Potrebujete montažo?: Da
Predviden rok za montažo: 1 - 3 mesece
-Enokrilno okno /cm 2 krat -Enokrilno okno /cm 2krat -enokrilno okno s fiksnim vogalnim delom ++/cm 1 krat - dvokrilno okno +/cm 4 krat -enokrilno balkonsko okno s fiksnim vogalnim oknom /+ /cm 1 krat -enokrilno balkonsko okno s fiksnim oknom /+/cm 1 krat -enokrilno balkonsko okno / cm 2 krat - vhodna vrata vetrolov +40/cm 1 krat - vhodna vrata kurilnica /cm 1 krat Barva hrast.
Senčila, Senčila
Benedikt
Število rolet: 1
Potrebujete montažo?: Da
Predviden rok za montažo: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni, Doma bi rad namestil roleto na okno ki meri vxs. Kolikor sem se pozanimal bi rabil zunanjo nadometno roleto, najraje aluminjasto z izolacijo. Potrebujem jo predvsem zaradi toplotne izolacije, saj je okno obrnjeno na juzno stran. Sploh si ne znam predstavljati kje se gibljejo cene, načeloma bi eventuelno montiral več rolet, ampak me zanima najprej cena za to eno roleto, da imam predstavo. Morda ponudba z in brez komarnika. Hvala.
Podlehnik
Želena senčila: Rolete
Zasteklitev: Dvoslojna
Število oken: 10
Potrebujete montažo?: Da
Dodatne storitve: Demontaža obstoječih oken, Odvoz starih oken
Predviden rok za montažo: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni, Posiljam vam mere oken in vrat. Mere oken : - 4x cm visina, cm sirina. - 1x 85 cm visina, 75 cm sirina. - 1x cm visina, cm sirina. - 1x 45cm visina, 79cm sirina. - 1x 96 cm visina, 88cm sirina. Mere balkonskih vrat : - 1x cm visina, cm sirina. - 1x cm visina, cm sirina. Bela PVC okna s komarniki in s crnimi zunanjimi roletami ter z zunanjimi in notranjimi policami z merami : 2x 98cm x 36cm, 1x cm x 25cm, 1x cm x 14cm. Okviren rok do konca meseca aprila ali v zacetku maja. Lp, el
Šentjanž
Vrsta objekta: Stanovanje
Površina objekta ali prostora: 30 m2
Okvirni rok začetka projekta: Takoj
želim preurediti spalno-dnevni prostor.Zaradi preureditve v družini se iz srednjega nadstropja stanovanjske hiše selim v spodnji del hiše.Pohištvo iz spalnice bi uporabila v tem spodnjem delu hiše ker je praktično novo.Rada bi pa tudi preuredila en kotiček velikosti 1,80x2,30 m2 , Rabila bi vaše svetovanje .
Ljubljana
Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva
Rok za izdelavo: Takoj
Zdraov, Potrebujem pisalni "kotiček" v dnevni sobi. Imam že neke vrste skico in idejo kako bi vse skupaj zgledalo, nisem pa siguren kako s samo izvedbo. Vse skupaj bi bilo narejeno iz furniranega hrasta. Opis skice: Miza bo na betonskem zidu in brez nog. Lahko je pod njo neke vrste konzola, ki bi jo držala v zraku, vendar pa ta ne sme biti vidna. Levo od mize je 30cm zid (ki je pokrit notranji dimnik od bloka), tako da ne pride v poštev pri nosilnosti mize. Na zadnji nad mizo bo stena obložena v lesu. Miza ni potrebno da je debeline 5cm, samo rob na koncu mize mora biti tak, da miza deluje debelejša. Hvala in lp
Zimski vrt in zasteklitev balkona, Zasteklitev balkona - Ljubljana
Ljubljana
Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece
Zamenjati želim šibarce v loži za drsna okna (predvidoma 2). Obstaja kakšna varianta da so pred okni okvirji z mrežo, ki se tudi drsno premikajo, zaščititi moram ko je odprto, da maček ne poleti iz 8. nadstropja. Začenja se obnova fasade na bloku v 2 mesecih pridejo do našega nadstropja in do takrat je potrebno odstraniti stara okna. Tudi loža bo izolirana. Trenutna odprtina je višina , dolžina , potem bo odprtina malo ožja za sloj izolacije.
Montažne hiše, Majhne montažne hiše
Brezovica pri Ljubljani
Predvidena površina objekta: 120 m2
Tip (oblika) hiše: Nadstropna
Okvirni rok za začetek projekta: 1 - 3 mesece
Ali imate zazidljivo parcelo?: Da
Pozdravljeni, zanimam se za postavitev montažne hiše na zazidljivi parceli velikosti kvadratnih metrov. Potrebovala bom ureditev dokumentov za pričetek gradnje, postavitev temeljev, gradnjo na ključ (polni ključ), če je mogoče, čim manj energijsko. Zelo rada imam les, zato si želim, da je vključen v čim večji meri. Posebne želje so še kamin v dnevni sobi, "neodmevajoč" tip razporeditve prostorov (ne preveliki prostori), večja kopalnica v zgornjem nadstropju, ki lahko vključuje večjo kotno kad. Ostale podrobnosti pa se bom odločala kasneje. Prosim za cenovno najbolj ugodne ponudbe, pri čemer bi poudarila, da želim izvedeti celotno ceno. Prosim tudi za izključno komunikacijo po e-pošti, tudi glede vprašanj. Hvala lepa!
Arhitekti, Arhitekti
Braslovče
Vrsta objekta: Hiša
Površina objekta ali prostora: 100 m2
Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece
Projekt: Sprememba in zamenjava lesenega ostrešja ter strešne kritine (trenutno bobrovec), tloris ostrešja cca 14m x 7m. Zelo stara vrstna hiša katere ostrešje se bočno nadaljuje v sosednji objekt. Podstrešje želimo usposobiti za bivanje (prosti čas) in ustrezno urediti naravno svetlobo. Na ostrešje se bo namestila sončna elektrarna kar bo prav tako potrebno upoštevati pri projektiranju. Želje: posnetek obstoječega stanja, idejni načrt, izdelava načrta ostrešja s popisom del in materiala potrebnim za iskanje ponudb za izvedbo.
Solarni sistemi, Fotovoltaika
Črniče
Postavitev: Na strehi objekta
Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece
Spoštovani! Pošiljamo vam povabilo za oddajo ponudbe za projekt »Snovno-energetska prenova apartmaja Firšt Vrtovin«, ki se nanaša na izdelavo postavitve sončne elektrarne. Projekt bo izveden v sklopu javnega razpisa »Podpora mikro, malim in srednjem velikim podjetjem s področja turizma za povečanje snovne in energetske učinkovitosti«. Zanimamo se za postavitev 13,6 kW sončne elektrarne za samooskrbo apartajske hiše. Trenutno smo v fazi zbiranja ponudb in veseli bomo tudi vaše. Zato naprošamo če nam posredujete ponudbo. Tehnične popis katerega mora vsebovati sončna elektrarna: OPIS MATERIALA KOLIČINA 1.) PANEL W - 34 kos, 2.) RAZSMERNIK 17kW - 1 kos , 3.) OPTIMIZATOR P - 17 kos, 4.) ŠTEVEC - 1 kos (merjenje lastne porabe energije), 5.) SOLAREDGE 50A SPLIT- CORE CURRENT TRANSFORMER - 3 kos , 6.) Konstrukcija za PLOČEVINASTA STREHA TRAPEZ MINI RAIL, 7.) AC/DC OMARICA ZA SONČNO ELEKTRARNO - 1 kos, 8.) OGLED IN IZDELAVA PROJEKTA ELEKTRARNE (izdelava vse potrebne dokumentacije), 9.) STROŠEK PRIKLOPA SE , 10.) MONTAŽA, 11.) ŠTEVEC ISKRA - 1 kos, Sončne panele se bo namestilo na streho orientacije JUG, V kolikor potrebujete dodatne informacije smo vam dosegljivi na email: info@first-vrtovin.si ali tel.: - V naprej se vam zahvaljujemo. lep pozdrav
Arhitekti, Projekti hiš
Vrsta objekta: Hiša
Ali imate zazidljivo parcelo?: Da
Površina objekta ali prostora: 140 m2
Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece
Pozdravljeni. Klasična dvostanovanjska hiša z ločenimi vhodi ali dvostanovanjska hiša kjer se zgornji del stanovanja deli. npr. polovica zgornjega stanovanja je dostopna z spodnjim delo stanovanjem druga polovica zgornjega stanovanja pa ima lastni vhod in ni povezan z spodnjim delom stanovanja. Prosim za ponudbo na mail. Hvala in lep pozdrav
Maribor
Izberite tip vrat: Lesena vhodna vrata
Število vrat: 1
Dodatne storitve: Montaža novih vrat
Rok za montažo: 1 do 3 mesece
Zdravo. Gre za lesena vhodna vrata, če morda ponujate tudi notranjo, bodo ravno tako lesena 6x jih lahko prosim vključite. Prosil bi vas da me kontaktirte tisti, ki pokrivate Maribosrki konec, da vam naknadno pošljem mere, ali pa se dogovorimo za izmere pri nas. Košaški dol , Maribor Hvala in LP
Urejanje okolice in dvorišč, Ureditev okolice
Straža
Katere storitve potrebujete?: Zasaditev rastlin, Izravnava terena, Asfaltiranje, Ureditev poti, Izdelava škarpe
Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni. V podjetju bi potrebovali ureditev parkirišča. Dela so specificirana na spodnje postavke: - Ureditev parkirišča -pesek ali asfalt - Postavitev povoznih robnikov ob parkirišču - Ureditev betonske škarpe - Ureditev zelenice-odstranitev obstoječe trave, poravnava terena, in zasaditev angleške trave - Postavitev klopce- dobavi naročnik Številke 5, 6 in 10, bi bile samo za »zabetonirati« - postaviti, da bi bile fiksne in da jih nebi kdo odtujil. - Zasaditev lipe- dobavi naročnik - Ureditev potke - Postavitev nizkih robnikov ob zelenici Za lažjo predstavo dodajam skico. Številke 5, 6 in 10, bi bile samo za »zabetonirati« - postaviti, da bi bile fiksne in da jih nebi kdo odtujil. Vsekakor bi želeli ogleda z vaše strani, da bi lahko pripravili čimbolj usklajeno ponudbo. Kontakt za ogled je ga. Branka + 31 Lokacija izvedbe del: Loke, Straža V pričakovanju vašega odgovora, oz. morebitnih vprašanj vas lepo pozdravljam. Lp
Rogaška Slatina
Površina nadstreška: 113 m2
Material: Kovinski nadstrešek
Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece
Pozdravljeni. Nadstrešek nad restavracijo 25 x 3,5, drugi nadstrešek 7,5 x 3,5 pri vhodu ter stranki nadstrešek 10 x 2. pošiljamo povpraševanje za izdelavo nadstreškov pri objektu ŠPORT HOTELA GO v Rogaški Slatini. V prilogi je popis GO del, načrt in navodilo za izdelavo ponudbe. Severna fasada je v načrtih pod. št.21 PZI, to je prednja stran z nadstreški. 1. leva stran terasa restavracije 24.7 x3.5 m 2. na sredini je vhod 7.5 x 3.5m Pod. št. 1 in 2 nadstreška sta na čelni fasadi hotela zato želimo vertikalne stebre fi 20 ali temu ustrezen kvadrat. Kritina sendvič pločevina. 3. vzhodna stran nadstrešek-kuhinja 10 x 2m Pod.št. je stranski vhod, material po vaši izbiri Možen je ogled objekta po predhodni najavi. Prosimo, da vašo ponudbo posredujete v excelu - do 20 .4 . 1 . na mail: janez.gobec@t-1.si Morebitna vprašanja posredujte pisno ali tel. in vam bomo odgovorili. Lep pozdrav! Janez
Domžale
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Površina prostora: 150 m2
Spoštovani, zanima nas, koliko bi bila ponudba za čiščenje hiše pred vselitvijo? Hiša ima cca m2 bivalne površine. Potrebno je temeljito pomiti tla v vseh prostorih, vsa vrata, kuhinjske elemente pomiti tudi notri, kopalnico, wc, okna + žaluzije, stopnice, kletne prostore, teraso z ograjo, balkon z ograjo. Hiša je v Domžalah. Kasneje bi nas zanimalo čiščenje 1x - 2x na mesec. Hvala in lep pozdrav,
Rovte
Želena senčila: Rolete
Zasteklitev: Troslojna
Število oken: 6
Potrebujete montažo?: Da
Dodatne storitve: Demontaža obstoječih oken, Odvoz starih oken
Predviden rok za montažo: 1 - 3 mesece
Zdravo, Okna: 98x, zunaj temno rjava barva , znotraj bela, desno odpiranje, 98x, zunaj temno rjava barva , znotraj bela, desno odpiranje, 77x57 belo, levo odpiranje, Vrata: x, dvokrilna, zunaj temno rjava barva , znotraj bela, 98x, zunaj temno rjava barva , znotraj bela, desno odpiranje, 98x, zunaj temno rjava barva , znotraj bela, desno odpiranje, hvala in lp
Slikopleskarstvo, Beljenje - Hrastnik
Hrastnik
Površina sten za prepleskati: 980 m2
Dodatne storitve: Glajenje in kitanje sten
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Zdravo, 1-delno mavčenje stropov in sten, impregnacija z akril emulzijo ,00 m2, 2-pleskanje stropov in sten z jupolom (bela barva) ,00 m2, 3 -pleskanje nosilcev ograje (1m2 ), 4-pleskanje čela stopnic s takril barvo kpl 1,oo, 5-pleskanje vrat dvigala v sivi barvi s predhodnim brušenjem in premazom 42 m2 , 6-pleskanje sten pri dvigalu z oljno barvo 16,03 m2, 7- dobava in vgradnja PVC traka 50 m, hvala in lp
Arhitekti, Projekti hiš
Vrsta objekta: Hiša
Ali imate zazidljivo parcelo?: Da
Površina objekta ali prostora: 160 m2
Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece
Zemljišče je pravokotne oblike lega sever/jug, dimenzij cca. 17m*40m. Dvojček: vsaka enota naj bi bila velikosti cca. m2 neto P+1. Ena enota naj bi imela čim bolj odprto pritličje s kuhinjo, dnevno sobo, wc-jem, nadstropje naj bi imelo spalnico, 2 oz. 3 otroške sobe in kopalnico. Druga enota naj bi imela stanovanje v pritličju z eno spalnico in eno manjšo sobo, nadstropje z lastnim vhodom z zunanjimi stopnicami, pa bi bilo namenjeno fizioterapevtski dejavnosti.
Nova Gorica
Površina prostora za ogrevanje/hlajenje: 40 m2
Število klimatskih naprav: 1
Predviden rok izvedbe: Takoj
Potrebujete montažo?: Da
Pozdravljeni, Za enosobno stanovanje v bloku v Novi Gorici, kvadrature 40m2 ( nova fasada) iščem inverter klimo za hlajenje in gretje. Hlajenje 3,5 kw, gretje 3,8-4,00kw. V ponudbi prosim še za specifikacijo SCOP in SEER, razred učinkovitosti ( A+, A++...), glasnost notranje enote (koliko dcb) in dolžina garancije. Ker je stanovanje v 4. nadstropju, prosim še za ceno morebitnega dvigala, v kolikor potrebno pri montaži. Hvala in lp
Dravograd
Površina terase: 80 m2
Kakšne pode želite (material)?: Lesene obloge
Potrebujete montažo?: Da
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Zdravo. V les želim obleči montažni bazen (prilagam sliko). Za les bi si želel sibirski macesen, alternativa je tudi naš slovenski macesen. Potrebno bi bilo narediti tudi podkonstrukcijo, ki pa bi bila iz smreke - impregnirane. Vsega skupaj je cca 80 m2. Od strani, zadnjega dela nebo potrebno oblačiti v les ker je ob steni. Prilagam slike in idejne načrte za izvedbo. Mere so približne in se bodo prilagajale terasni deski, da bodo zaključki lepi in nebo neporebnega rezanja. Lp.
Maribor
Skupna površina prostorov: 95 m2
Katera gradbena dela so predvidena?: Obnova kopalnice, Obnova ogrevanja, Menjava oken in vrat, Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
Okvirni rok za začetek projekta: Takoj
Pozdravljeni, zaradi nakupa starejše stanovanjske hiše, bi potrebovala izvajalce za celovito prenovo (zamenjava obstoječega centralnega sistema - vgradnja talnega gretja v kuhinji, jedilnici, dnevna soba in kopalnici + radiatorja v spalnici in kopalnici; menjava električne napeljave v pritličju in nastavki napeljave za klet ter mansardo; zamenjava obstoječe vodovodne napeljave in odtokov-po načrtu;izdelava estriha; izdelava spuščenih stropov in izvedba montažnih sten- po načrtu; zamenjava oken in vrat/vgradnja notranjih vrat) Prilagam tloris obstoječega stanja in informativni tloris novega stanja.
Maribor
Površina ogrevanega objekta ali prostora: 95 m2
Rok za izvedbo: Takoj
Pozdravljeni, zaradi nakupa starejše stanovanjske hiše, bi potrebovala izvajalce za celovito prenovo (zamenjava obstoječega centralnega sistema - vgradnja talnega gretja v kuhinji, jedilnici, dnevna soba in kopalnici + radiatorja v spalnici in kopalnici; Prioritetno nam je urediti vodovod in strojne inštalacije-talno ogrevanje, za vse ostalo lahko poskrbimo sami, ali pa morda se dogovorimo če to tudi vi ponujate. dodatno kar je potrebno je menjava električne napeljave v pritličju in nastavki napeljave za klet ter mansardo; zamenjava obstoječe vodovodne napeljave in odtokov-po načrtu;izdelava estriha; izdelava spuščenih stropov in izvedba montažnih sten- po načrtu; zamenjava oken in vrat/vgradnja notranjih vrat) .Prilagam tloris obstoječega stanja in informativni tloris novega stanja. Hvala in lep pozdrav
Gradbeni nadzor, Gradbeni nadzor
Stara Cerkev
Ali že imate gradbeno dovoljenje?: Da
Vrsta objekta, za katerega potrebujete gradbeni nadzor: Hiša
Izvajalec gradnje: Gradnja v lastni režiji
Pozdravljeni. Potreben bo nadzornik pri sami gradnji. K + P + M (parcela je padajoča, dostop do parcele bi bil v etaži P, etaža K pa delno podkletena), V etaži M bi bili na obeh straneh široki frčadi, skoraj po celotni dolžini hiše) Etaža P - (celotni tloris etaže cca 11 x 8m) vetrolov, pralnica, stranišče, skupni prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevnim prostorom z odprtim pogledom na spodnji del parcele, terasa širine 3m po celotni dolžini hiše in širine 1,5 m po levi dolžini hiše s stekleno ograjo. Na desni strani hiše parkirno mesto širine cca 3,5 m, pod njim pa klet z vhodom iz etaže K. Etaža M - (celotni tloris etaže cca 11 x 8m) kopalnica s kotno kadjo in tuš kabino, dve sobi ter spalnica z garderobno sobo Etaža K - (celotni tloris etaže cca 16 x 8) pisarna, stranišče s tuš kabino, prostor za savno in fitnes (12,5 x 8 m), klet pod parkirnim mestom (3,5 x 8m). Hvala in LP
Arhitekti, Arhitekti
Radeče
Vrsta objekta: Hiša
Površina objekta ali prostora: 90 m2
Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece
Zdravo, v stanovanjski hiši s 3 etažami, želimo za bivanje urediti 3. etažo, ki ji trenutno nedokončana in uporabljena kot podstrešje. Prvi dve etaža sta dokončani in vseljeni, 3. je pa bila že v začetku planirana kot bivalna vendar ni bila dokončana. Etaža nima narejenega stropa ampak je direktno pod streho ki je zelo visoka in bi bilo potrebno narediti strop ter prostor nad tem uporabiti kot podstrešje (na enem delu je streha višja in bi bilo mogoče celo narediti dodatno spalnico pod streho). Potreboval bi nasvete glede: postavitve stropa, podstrešne spalnice, stopnišča v podstrešni porstor, izolacije ter mnenje glede razporeditve prostorov. Hvala, lp.
Ljubljana
Površina: 20 m2
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni. Zanima me ponudba za prenovo kopalnice. Gre za zelo majhno kopalnico na vikendu, dolzina cm, sirina 96 cm in visina cm. Vsega skupaj keramike priblizno 20 kvadratov. Zamenjati pa bi bilo potrebno se svincene cevi, ki jih ni prav dosti. Vesela bi bila pribliznega izracuna. Ves material bom kupila sama. Torej samo delo.
Arhitekti, Arhitekti
Pišece
Vrsta objekta: Hiša
Površina objekta ali prostora: 100 m2
Okvirni rok začetka projekta: Takoj
Zdravo, želiva zgornji štuk razširit in si naredit stanovanje. Imela bi teraso, veliko svetlobe in če je možno delček ravne strehe. V stanovanju si želiva 2 sobi, spalnico, kopalnico, pralnico, dnevno sobo, jedilnico, kuhinjo, shrambo in predsobo. Sredi hiše je sadaj dimnik, tako da bi imela tudi kamin. Hvala.
Ljubljana
Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni, potrebujemo 40 po meri narejenih ročajev za omare, dizajn prilagam v priponki, razdalja med vijaki mm. Potrebujemo tudi mizarja za obnovo omar, omare so iz polnega lesa in bi jim želeli dodati okrasne črte, poglejte prilogo. seveda me zanima če je to možno, omare so stare cca 15 let in so kvalitetna iz polenga lesa narejene pri mizarju, mislim da iz bukovega lesa. Hvala in lp.


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!