Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Električne inštalacije, Nadometna električna napeljava
Videm - Dobrepolje
Površina objekta ali prostora (v m2): 100
Predviden rok izvedbe: Takoj
Gre za hišo, ki ima v hiši varovalke in števec. Radi bi dali števec ven, se pravi treba je narediti, omarico pmo3 dati v fasado, notri vse potrebno od števca, ničelne spojke, enofazne zbiralke, varovalke, podnožja ,glavno stikalo enopolno , gre za enofazni enotarifni odjem, potem kabel pp00 4 X 35 kvadrat + 1.5 Aluminij yy00 gre na štender, notri pa kabel bakreni pgp 5 krat 6 kvadrat.In notri seveda je treba zrihtati omarico z 8 ali 12 varovalkami in te varovalke prevezat varovalka c 16 amperov.Štemanja je malo samo za omarico zrezat s fleksarco v fasado in kak meter na vsako stran, ker preostali del al kabla bo šel do štenderja po tramu. Mojstri že veste kaj govorim. Iščem najugodnejšega ponudnika z materialom ali brez, ga lahko zrihtam sam, rok takoj ali v roku enega videm dobrepolje.lp
Električne inštalacije, Električne inštalacije
Ljubljana
Pozdravljeni, ravnokar smo demontirali staro kuhinjo in odstranili ploščice, saj bomo postavili novo kuhinjo. Nekaj aparatov je sedaj na drugačnih mestih, kot so bili v stari kuhinji, zato bi bilo treba potegniti el. napeljavo iz obstoječih doz za nekaj metrov bolj v levo in tam postaviti nove doze oz. vtičnice za hladilnik, el. kuhalno ploščo in napo. To storitev bi potrebovala v naslednjem tednu. Hvala in lep pozdrav, Počkaj
Električne inštalacije, Nadometna električna napeljava - Velenje
Velenje
Površina objekta ali prostora (v m2): 50
Predviden rok izvedbe: Takoj
Imam vikend na Paškem Kozjaku nad Velenjem. Vso elektro instalacijo sem izdelal sam, čeprav nisem strokovnjak. Vsa ta instalacija je delovala skoraj nemoteno, približno 20 let. (zavedam se, da marsikaj ni bilo izvedeno po predpisih).Pred kratkim je močno udarila strela v bližini, meni je FID vrglo ven in zdaj ga ni več možno priključ je, da strokovnjak pregleda, ugotovi kaj je sprejemljivo, ostalo pa zamenja, da bo narejeno, tako kot je treba.
Električne inštalacije, Elektroinštalacije - Ljubljana
Ljubljana
Površina objekta ali prostora (v m2): 30
Predviden rok izvedbe: Takoj
Pred 3 leti smo menjali streho in takrat smo izdelali mansardo do konca. Vendar je do sedaj nismo uporabljali. Vso električno napeljavo imamo speljano do konca (ni pa ta električna napeljava še priključena na električno omrežje). Potrebno bo montirati luči in več vtičnic. Luči bo potrebno pritrditi v knauf, zato prosim za osebo veščo vrtanja v knauf, ki bo pazila na paroprepustno folijo. Na koncu ko bo vse zmontirano bo potrebno to napeljavo priključiti na električno omrežje od hiše. Kakšno je trenutno stanje si poglejte na slikah.
Električne inštalacije, Električarji
Dvor
Površina objekta ali prostora (v m2): 60
Predviden rok izvedbe: Takoj
Novogradnja; napeljava elektrike po dogovoru. Takoj pa potrebujem električarja za montažo svetil v sobi (24 kv.m., 4 svetila), kopalnici (4 kv. m.) in na fasadi (3 svetila), vse v pritličju. Svetila imam sam. Gre za del hiše (cca 60 kv. m), ki je že v zaključni fazi. Dela bi se izvajala čim prej (en del, ostalo po dogovoru). Hvala in LP
Električne inštalacije, Električne inštalacije
Krška vas
Varovalko za del hiše kjer je kopalnica in hodnik je začelo metati ven že kak teden nazaj. Sedaj je pa že nekaj dni kar izklopljena, ker se za samo 1 minuto luči res ne splača več tekati do omarice in vklapljati varovalke, ki lahko skoči nazaj na off še predno pridem nazaj do kopalnice. Zanima me cena za popravilo takšne napake. Zanima me tudi v kolikšnem času lahko napako odpravite in ali delate tudi v popoldanskem času po drugi uri?
Ljubljana
Površina objekta ali prostora (v m2): 60
Predviden rok izvedbe: Takoj
Pozdravljeni, pravkar sem kupila dvosobno stanovanje v Ljubljani, ki ga moram do septembra vsaj delno renovirati. Obnovili bi tudi električno napeljavo (vsaj delno). Kopalnice trenutno ne bomo prenavljali, ostale prostore pa bomo. Če želimo zadevo do časa urediti, je treba elektriko prenoviti do konca tega meseca. Lep dan!
Električne inštalacije, Elektroinštalacije - Grosuplje
Grosuplje
Površina objekta ali prostora (v m2): 12
Predviden rok izvedbe: Takoj
ŽELIM EL NAPELJAVO V NOVOGRAJENEM PROSTORU, TER OBNOVITEV OBSTOJEČE INŠTALACIJE - ZUNANJE LUČI Z SENZORJI, OBNOVITEV RAZSVETLJAVE V KUHINJI - TRANSFORMATOR TER DODATNO NOVA SODOBNA RAZVETLJAVA. DELA SE LAHKO IZVEDEJO KADARKOLI. STORITEV BI POTREBOVAL ČIMPREJ, ZAGOTOVO ŠE PRED DOPUSTI. HVALA.
Električne inštalacije, Električne inštalacije
Ljubljana
Potrebujem napeljavo za dve električni vtičnici na obeh straneh stene, ki je dolga 3 metre. Stena v stanovanju je nosilna (betonska). V steni se nahaja električna napeljava, ki je zaprta s plastičnim pokrovom (slika1). Vtičnice bi imel v višini telefonskega priključka (slika 2) na obeh straneh stene. Pri telefonskem priključku je potrebna dvojna vtičnica (na drugi strani enojna). Hvala.
Ljubljana
Površina objekta ali prostora (v m2): 100
Predviden rok izvedbe: Takoj
Prenavljamo zgornje nadstropje stanovanjske hiše. Ločili bomo se napeljave prav tako električno. To pomeni, da smo zaprosili za novo odjemno mesto/novi števec (3x20A, ker bo ogrevanje e el črpalko). Potrebo je popolnoma odstraniti obstoječo napeljavo in po objektu napeljati novo napeljavo. Objekt obsega 90 m2 (kuhinja, dnevna soba, kopalnica, spalnica, otroška soba in hodnik) ter kolesarnico (notri bo toplotna črpalka). Hvala.


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!