Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Čistilni servisi, Čiščenje stanovanja
Tržič
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Površina prostora (v m2): 50
Iščem čistilni servis, ki ima kakovostna čistila in naprave za čiščenje. Končujemo obnovitvena dela v privat hiši in za začetek je potrebno očistiti keramične ploščice cca 50m2. Terminsko mi je najbolj ugodno v četrtek zjutraj. Ko bodo dela dokončana se bom odločila še za ostalo generalno čiščenje. lep pozdrav
Slovenska Bistrica
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Površina prostora (v m2): 150
Potrebujem generalno čiščenje stanovanja pred vselitvijo. Večina talnih oblog v stanovanju je parket, le v kopalnici delno tudi ploščice (v tuš kabini). Idealno bi bilo, da se čiščenje opravi do konca meseca septembra. Za dodatne potrebne informacije in ogled me kontaktirajte. Hvala za vaše ponudbe.
Čistilni servisi, Čiščenje pisarn - Kamnik
Kamnik
Pogostost storitve: Dnevno
Tip poslovnih prostorov: Gostinski lokal
Površina prostora (v m2): 180
Pozdravljeni! Potrebujemo čiščenje gostinskega lokala (Puba), vsak dan. Lokal se med tednom odpira ob 07.30, ob vikendih pa ob 9h. Imamo veliko lesenega dela (pokrita lesena terasa), tudi v lokalu je del tal lesen, ostalo pa so ploščice. Trenutno so potrebovali nekako 2 do 3 ure. Čiščenje vključuje tudi sanitarije. Hvala.
Čistilni servisi, Čiščenje pisarn
Kozina
Pogostost storitve: 14-dnevno
Tip poslovnih prostorov: Delavnica, Skladišče, Pisarne
Površina prostora (v m2): 300
5 pisarn, približno 25 m2 vsaka 1 večja pisarna, približno 30m2 (samo osnovno čiščenje) čajna kuhinja približno 25 m2 3 manjša stranišča, približno 30m2 skupaj približno m2 skladišča in hodnika, kjer je potrebno samo suho/mokro čiščenje tal in tepiha ter odstranjevanje pajčevin Čistilo bi se enkrat na teden, mogoče celo na 14 dni. Hvala.
Čistilni servisi, Čistilka
Šentjernej
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Površina prostora (v m2): 60
Potrebujemo generalno čiščenje stanovanja, ki bi zajemalo naslednje-pomivanje oken,balkona, čiščenje kuhinjskih omaric-samo zunaj,ploščic v kuhinji, čiščenje pečice in čiščenje kopalnice od vrha do tal. Zanima me tudi koliko stane tudi globinsko čiščenje sedežne garniture, ki je kar velika-obsega 3 dele. Hvala.
Ljubljana
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Površina prostora (v m2): 78
po generalni adaptaciji stanovanja: čiščenje novih talnih površin - keramične ploščice čiščenje okenskih stekel in obrobnih detajlov oken in žaluzij čiščenje stenskih ploščic v kopalnici in stranišču ter elementov v teh prostorih čiščenje prahu po selitvenih kartonih in obstoječem pohištvu Hvala!
Čistilni servisi, Čiščenje oken - Ljubljana
Ljubljana
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Površina prostora (v m2): 64
Kopalnica: bana, ploščice po tleh in stenah Kuhinja: komplet čiščenje tudi omaric in predalov, pečice, pomivalnega stroja (dolžina cca 2,20 cm Jedilnica z dnevno (ki je en prostor s kuhinjo) TV in jedilni kot s stoli Spalnica: komplet čiščenje (tudi pohištvo od znotraj (omara je prazna, jogi) Otroška soba: komplet čiščenje (tudi pohištvo od znotraj (omara je prazna) Hodnik majhen wc vsa okna (5 srednjih+1 majhno na WC) Čiščenje bom rabil okoli 10. septembra Hvala.
Čistilni servisi, Čiščenje pisarn - Ljubljana
Ljubljana
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Tip poslovnih prostorov: Prostor za storitve
Površina prostora (v m2): 400
Pozdravljeni! Gre za Osnovno šolo v Ljubljani (Trnovo) Gra za čiščenje po adaptaciji jedilnice in hodnika - mi smo izvajalci in običajno to delamo sami, a smo v časnovni stiski in tega ne bomo mogli narediti. Okna (okoli 10 oken). Čistilo bi se čimprej, ker se šola začne čez dva tedna. Hvala.
Čistilni servisi, Čistilka - Ljubljana
Ljubljana
Pogostost storitve: 14-dnevno
Površina prostora (v m2): 46
Rabim čiščenje dvosobnega stanovanja , občasno čiščenje oken ter stopnišča (12 stopnic). Pričakujem osebo, ki pozna klasičen način čiščenja po kotih, skrbno čiščenje kopalnice, brisanje prahu. Tla so pretežno pokrita s keramiko, zelo malo je parketa. Ustreza mi dopoldanski čas, četrtek, začetek septembra. Po možnosti vedno ista oseba. Hvala in LP
Nova Gorica
Pogostost storitve: Tedensko
Tip poslovnih prostorov: Prostor za storitve
Površina prostora (v m2): 60
Čiščenje frizerskega čakujem kvalitetno in dosledno čiščenje ,čistilni servis kateri ni muha enodnevnica!. Možnost dolgoročnega sodelovanja. Čiščenje praha, stolic, obvezno sesanje, majhno stranišče. Imamo tudi precej oken, ki jih čistimo po potrebi - lahko date ponudbo tudi za to. Hvala.


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!