Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Računovodski servisi, Računovodstvo
Lesce
Organizacijska oblika: D.O.O.
Št. mesečno izdanih računov: 10
Št. mesečno prejetih računov: 50
Št. zaposlenih: 15
Ste zavezanec za DDV?: Da
Poslovanje je večji del sezonsko - od aprila do novembra, čez zimo veliko manjši obseg poslovanja, turistično - gostinska dejavnost, računi se izdajajo iz programa PROTEL na recepciji in se knjižijo zbirno. Zaželjena uporaba programa, ki omogoča povezavo s PROTELOM. Zaželjeno računovodstvo, ki pozna sestaviti tudi analize poslovanja, davčno svetovanje, ... Podjetje bomo ustanovili konec leta. Hvala.
Čistilni servisi, Čistilni servisi - Ljubljana
Ljubljana
Pogostost storitve: Mesečno
Površina prostora (v m2): 100
Gre za študentsko stanovanje. Stanovanje ima 3 sobi, kuhinjo, hodnik, predsobo in stopnišče. Poudarek na čiščenju kopalnice, nato kuhinjskih površin in tal hodnika, stopnišča in predsobe. Od sob bi bila za čiščenje le ena soba (delovne površine miz, polica, tla). Stanovanje je bilo redno vzdrževano, tudi s strani čistilnega servisa. Nahaja se za Bežigradom v Ljubljani. Hvala in LP
Čistilni servisi, Čistilni servisi - Ljubljana
Ljubljana
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Površina prostora (v m2): 60
Potrebujem generalno čiščenje stanovanja pred začetkom oddajanja. Stanovanje bo prazno - izseljeno. - Čiščenje kuhinje (polic, zunanjost omaric, notranjost omaric, pečice, na vrhu omaric, korita, pipe,..), - čiščenje kopalnice (generalno; umivalnik s pipo, WC, banja, tla, ploščice, steklene površine), - čiščenje dveh spalnic (2x komoda, postelja, knjižni regali, pisalna miza), - čiščenje dnevnega prostora z jedilnico (kuhinjska miza, 4x stol, TV-regal, čiščenje sedežne garniture, klubska miza) - čiščenje predsobe (regal) - čiščenje vseh steklenih in okenskih površin (vključno z notranjimi policami) - čiščenje zastekljenega balkona (vključno z notranjimi steklenimi površinami, sedežna garnitura) - čiščenje vratnih kril in štokov (3x + vhodna vrata) Čiščenje se mora opraviti v enem dnevu. Predvidoma zadnji teden oktobra. Čistila in potrebno opremo naj zagotovi izvajalec.
Domžale
Pogostost storitve: Tedensko
Tip poslovnih prostorov: Pisarne
Površina prostora (v m2): 809
Pozdravljeni, potrebujemo ponudbo čistilnega servisa za čiščenje poslovnih prostorov z neto površino m2. Prostori zajemajo 30 pisarn, 1 sejno sobo, kuhinjo ter 7 WC-jev (3 WC-ji za stranke ter 4 WC-ji za zaposlene). Čiščenje bi potrebovali 3x/teden in v tem delu bi potrebovali: praznenje smeti 3x/teden, pomivanje po tleh vsaj1x/teden oz. v zimskem času več (po dogovoru), brisanje miz 1x/teden, čiščenje sanitarnih prostorov (vse tri dni), ipd. Podrobnejšo opredelitev potrebnih del v sklopu čiščenja prilagam v priponki. Kontaktna oseba je Urška Klančar, 01/-63-70 ali gsm /-. Hvala.
Ljubljana
Pogostost storitve: Tedensko
Tip poslovnih prostorov: Večstanovanjska stavba
Površina prostora (v m2): 50
Potrebujemo, čiščenje našega stopnišča več stanovanjske hiše v Šiški Ljubljana. - potrebovali bi čiščenje našega stopnišča - stopniščni beton - večstanovanjska hiša s štirimi stanovanji - čiščenje bi potrebovali enkrat na teden (pometanje in pomivanje tal, brisanje ograje, ...) - enkrat na mesec čiščenje oken, vhodnih vrat, opletanje pajčevine Hvala.
Ljubljana
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Površina prostora (v m2): 18
Stanovanje je v stanju po domače povedano "štale" ker smo imeli najemnike in niso vzdrevali stanovanja pravilno. Potrebovala bi generalno čiščenje stanovanja - predsoba, osnovna soba s spalnico in kuhinjo, kopanica in balkon. Pričakujemo, to da se bo stanovanje svetilo od čistoče. Potrebovali bi tudi globinsko čiščenje jogija od postelje, saj je postelja narejena tako, da se ne da zamenjati jogija. Hvala.
Čistilni servisi, Čiščenje na domu
Spodnji Duplek
Pogostost storitve: Tedensko
Površina prostora (v m2): 70
Iščem čistilni servis za redno čiščenje stanovanja v okolici Maribora. Gre za povprečno stanovanje družine, ki ji zmanjkuje časa, v stanovanju pa se nabira prah. Občasno je potrebno tudi generalno čiščenje (po dogovoru). Iščemo najbolj ugodno ceno (celotno stanovanje je moč počistiti v cca. 3-4 urah). Če bomo zadovoljni, gre lahko za dolgoročen dogovor. Hvala.
Računovodski servisi, Računovodstvo
Solkan
Organizacijska oblika: D.O.O.
Št. mesečno izdanih računov: 2
Št. mesečno prejetih računov: 10
Št. zaposlenih: 0
Ste zavezanec za DDV?: Da
Pozdravljeni! Prosim za ponudbo in vzorec pogodbe. Obseg poslovanja: - Št. mesečno izdanih računov 1-2 v SI in EU - Št. mesečno prejetih računov 5-10 is SI in EU - mesečni - Št. zaposlenih 0 - Službena potovanja za direktorja, ki ni zaposlen: cca. 2-5 na mesec - Osnovna sredstva in DI cca. 10 Servis bi potrebovali čim prej! Lep dan
Čistilni servisi, Čiščenje stanovanja
Šenčur
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Površina prostora (v m2): 70
2 nadstropna hiša, ampak šlo bi za čiščenje enega stanovanja in stopnišča. Ali pranje zaves spada zraven? Ali je cena odvisna od tega koliko je umazano/ razmetano ali glede na porabo čistil? Ali pa je urna postavka določena ne glede na ostale okoliščine? Koliko časa približno potrebujete za cca. 70m2? In kako to poteka? Ker verjetno bi bili mi tudi doma, vas to moti ali ste raje sami? Hvala in LP
Računovodski servisi, Računovodske storitve - Maribor
Maribor
Organizacijska oblika: Popoldanski s.p.
Št. mesečno izdanih računov: 30
Št. mesečno prejetih računov: 5
Št. zaposlenih: 1
Ste zavezanec za DDV?: Ne
Pozdravljeni, Sem lastnik normiranega popoldanskega s.p.. V bližnji prihodnosti bi želel zaposliti osebo, s čimer se pojavi potreba po računovodskem servisu. Na mesec izdamo do 30 računov preko VKR in jih vpisujemo v FURS-ovo mini blagajno. Potreboval bi pomoč pri obračunavanju plače in pri zaključnih bilancah. Prosil bi vas za ponudbo. Za dodatne informacije sem dosegljiv na ali na tem emailu. Že v naprej se zahvaljujem in vas lepo pozdravljam.


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!