Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Maribor
Skupna površina prostorov: 95 m2
Katera gradbena dela so predvidena?: Obnova kopalnice, Obnova ogrevanja, Menjava oken in vrat, Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
Okvirni rok za začetek projekta: Takoj
Pozdravljeni, zaradi nakupa starejše stanovanjske hiše, bi potrebovala izvajalce za celovito prenovo (zamenjava obstoječega centralnega sistema - vgradnja talnega gretja v kuhinji, jedilnici, dnevna soba in kopalnici + radiatorja v spalnici in kopalnici; menjava električne napeljave v pritličju in nastavki napeljave za klet ter mansardo; zamenjava obstoječe vodovodne napeljave in odtokov-po načrtu;izdelava estriha; izdelava spuščenih stropov in izvedba montažnih sten- po načrtu; zamenjava oken in vrat/vgradnja notranjih vrat) Prilagam tloris obstoječega stanja in informativni tloris novega stanja.
Prenova stanovanja, Adaptacija stanovanja
Cerklje na Gorenjskem
Skupna površina prostorov (v m2): 20
Katera gradbena dela so predvidena?: Menjava oken in vrat, Obnova kopalnice, Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
Okvirni rok za začetek projekta: 1 - 3 mesece
Polovico garaže 20m2 bi spremenil v mini studio. Kopalnica - inštalacije so v steni- samo za prestaviti + elektroinštalacije- tudi to je že v prostoru samo za prestaviti. Osrednji del pa estrih + tla + že postavljena stena iz mavčnih plošč, izolirati in zaključiti. Nove vrata + po možnosti še fasada, ki pa jo je zelo malo. Hvala in lp.
Idrija
Skupna površina prostorov (v m2): 30
Katera gradbena dela so predvidena?: Menjava oken in vrat, Obnova ogrevanja, Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
Okvirni rok za začetek projekta: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni! V dnevni sobi in jedilnici bi prenovili talno oblogo. Sedaj je položen topli pod, zamenjali bi ga z vinilom. Dodatno bi zalili tla in vgradili talno gretje (če bo možno), zamenjali bi tudi dvoje vrat. Velikost enega prostora je cca. 12m2, drugega pa 16 m2. Načrtujemo prenovo tekom poletja, tako da bi želeli, da se konča do konca meseca avgusta. Zato je lahko rok za izdelavo daljši. kot prej določen termin. Hvala in lep pozdrav.
Prenova stanovanja, Prenova stanovanja
Podčetrtek
Skupna površina prostorov (v m2): 190
Katera gradbena dela so predvidena?: Menjava oken in vrat, Obnova ogrevanja, Obnova kopalnice, Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
Okvirni rok za začetek projekta: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni, Kvadratura: 68 (10,8x6.3) kvadratov prvo nadstropje + (10,8x6,3+6,1x8,3) kvadratov mansarde. V prvem nadstropju je kuhinja, dnevna soba, kopalnica, jedilnica,stopnišče. V mansardnem delu bi bile sobe, garderobna omara/soba(soba za goste), kopalnica. Potrebujem prenovo in posvet. Hvala, lp
Prenova stanovanja, Obnova stanovanja - Celje
Celje
Skupna površina prostorov (v m2): 14
Katera gradbena dela so predvidena?: Menjava oken in vrat, Obnova ogrevanja, Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
Okvirni rok za začetek projekta: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni, pišem v imenu staršev, ki bi radi obnovili sobo. Stanovanje se nahaja v Celju, v bloku z dvigalom. Soba 14 m2 (4,10 x 3,5 m). - Na celotni dolžini 3,5 m zamenjati okna in vrata balkona s PVC okni, spodaj pozidati (sedaj les) - nabava in montaža enega radiatorja - brušenje parketa in ponekod obnoviti, lakiranje - odstranitev tapet - brušenje in kitanje stropa (sedaj je strop v obliki kapnikov) - beljenje Ali tudi odvažate staro pohištvo? Hvala in lp Tanja Seme
Ljubljana
Skupna površina prostorov (v m2): 34
Katera gradbena dela so predvidena?: Obnova kopalnice, Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
Okvirni rok za začetek projekta: Takoj
Pozdravljeni, potrebovala bi prenovo kopalnice: odstranitev in odvoz ploščic, izravnava sten, vgradnja cevi za dovod vode v kotliček, prestavitev armature - zdaj je skupna pipa za tuš in umivalnik, kar bi sedaj ločila, vgradnja tuš kabine, montaža bojlerja in zračnika. Mere: Š dcm V kuhinji : odstranitev kuhinjskih omaric z odvozom, odstranitev in odvoz ploščic, izravnava stene, beljenje stene ,montaža podpultnega bojlerja ter ustrezna prestavitev vodovodnih cevi- sedaj je bojler zgoraj, pipa iz stene, potem bi bila na pultu, predpriprava za pomivalni stroj, polaganje vinilne obloge na klik. približno 14 m2 Polaganje vinilne talne obloge na klik v sobi ; mere x cm LP


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!