Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Suhomontažni sistemi (knauf), Knauf
Brezovica pri Ljubljani
Površina sten/stropov/tal (v m2): 75
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni! Narejene je že 67 m2 jeklene podkonstrukcije, potrebno pa jo je narediti še v kopalnici (4m2)in v eni sobi samo mansardni del (4m2). Poleg tega je potrebna dokončna izdelava s knauf ploščami (cca 13 m2 vodoodbojne, preostale pa naj bodo ognjevarne) in izolacija ursa SF32 debeline mm (+), ustrezno bandažiranje in gibsanje stikov, parna zapora, .....brez pleskanja. Opomba: prosim za ponudbo 1. material + delo, 2. samo delo Hvala.
Keramičarstvo, Keramičar
Prestranek
Površina (v m2): 130
Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece
Pozdravljeni! Potrebujem: keramične ploščice po celi etaži- polaganje na lepilo; ( upoštevati da je talno gretje); upoštevati delo brez materiala. Tega bi bilo za m2. B stenske keramične ploščice v kopalnici in WC-ju - polaganje na lepilo; upoštevati delo brez materiala. Gre za 30 m2. Prosim za ponudbo. Hvala.
Črnomelj
Površina fasade (v m2): 200
Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece
Vas zanima subvencija Ekosklada?: Da
Pozdravljeni! Potrebujem adaptacijo fasade. V mislih imamo sicer izolacijo, ki bi bila tudi za Eko sklad, a morda je ta predebela - potrebujem svetovanje. Če bi bil Ekosklad bi rabili pred poletjem, drugače pa po poletju. Cokel bi bil iz dekorativnega kamna - rustikal. Prosim za ponudbo. Hvala.
Suhomontažni sistemi (knauf), Knauf predelne stene - Ljubljana
Ljubljana
Površina sten/stropov/tal (v m2): 20
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni! Potrebujem izelavo predelne stene pod pravim kotom. Višina stene: 3,0 m. dolžina stene cca 4 m. v eni stranici stene so predvidena vrata /85 cm. Stene, v katere je knauf konstrukcije vpeta so zidane, tla: parket, strop: leseni tramovi. Predelna stena bi bila standardna W, širina profilov 75 mm, enojna mavčna plošča na vsaki strani 12,5 mm in vmes zvočna izolacija. Stena: 12 m2 (bruto), 10 m2 brez odprtine za vrata. V priponki prilagam skico tlorisa in približne mere. Lp
Obnova kopalnice, Prenova kopalnice - Koper
Koper
Površina tal kopalnice (v m2): 14
Katera dela so predvidena?: Vodovodne inštalacije, Polaganje keramike, Vgradnja nove sanitarne opreme, Električne inštalacije, Odvoz materiala, Razbijanje obstoječe kopalnice
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni! Prenoviti moram sobico, v kateri je majhna kopalnica in kuhinjski kot. Vse skupaj meri 14 m2, od tega meri kopalnica 3 m2. V kuhinjski kot je potrebno pripeljati vodo (ob kopalnici, torej le 1 m cevi) in elektriko. Pripraviti je potrebno vse za klimo (prebiti na zunanjo fasado) in cevi za optiko (ki se bo napeljala v prihodnjosti). Vse se drži skupaj in vse je oblečeno v keramiko, zato sem oddala povpraševanje pod prenovo kopalnice. Za obnoviti imam dve sobici v istih izmerah. Trenutno bi najprej eno, razen, če bi bil za skupno obnovo kak popust. Ploščice, kadi, umivalnike in pipe že imam. Ves ostali material pa priskrbi izvajalec. Hvala in lep pozdrav. J.
Suhomontažni sistemi (knauf), Knauf spuščeni stropi
Vipava
Površina sten/stropov/tal (v m2): 70
Predviden rok izvedbe: Takoj
Pozdravljeni! Adaptiram hišo, 1. plošča je že zalita, sedaj iščem izvajalca za postavitev visečega stropa dimenzije cca 70 m2. Nosilne stene (paradane v 1. nadstropju) so v fazi gradnje in bodo končane v kratkem. Potrebna bi bila tudi izolacija stropa. Nad stropom pa bi potreboval neko rešitev, da bi lahko tudi hodil, če bi bilo potrebno kako popravilo. Ogled bi bil možen po zaključku gradbenih del - nekako po 15. marcu. Prosim za ponudbo. Hvala.
Obnova kopalnice, Prenova kopalnice - Ljubljana
Ljubljana
Površina tal kopalnice (v m2): 5
Katera dela so predvidena?: Vodovodne inštalacije, Polaganje keramike, Vgradnja nove sanitarne opreme, Električne inštalacije, Odvoz materiala, Razbijanje obstoječe kopalnice
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni! Potrebujem prenovo kopalnice. Zamenjava ploščic in kopalniške opreme (kad, umivalnik, bide in prilagoditev instalacij, menjava zapornih elementov na instalacijah bloka, v kopalnici in WC-ju. Zamenjava ploščic v WC (tloris 1,4m2) in WC školjke s kotličkom. Prosim za ponudbo. Hvala.
Obnova kopalnice, Adaptacija kopalnice
Ig
Površina tal kopalnice (v m2): 4
Katera dela so predvidena?: Razbijanje obstoječe kopalnice, Polaganje keramike, Vgradnja nove sanitarne opreme, Vodovodne inštalacije, Električne inštalacije
Predviden rok izvedbe: Takoj
Namesto obstoječe banje bi vgradili tuš kad in kabino (domenzije ca. 0,7 x 0,9 m), zamenjali WC školjko, "zazidali" kotiček, odstranili bojler ki ni v uporabi, zamenjali dotrajane cevi, zamenjali talne in stenske ploščice (stenske ploščice ne bodo položene do stropa, ampak do višine max. 1,9 m). Dela bi se izvajala čim prej! Kraj: Vrblje Hvala in LP
Ljubljana
Vrsta talnih oblog: Parket
Površina prostorov (v m2): 40
Naj bo v ponudbo vključena tudi dobava talnih oblog?: Ne
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni! Gre za obnovitev starega parketa v stari meščanski zgradbi v Ljubljani, predvidoma bi se to počelo po kurilni sezoni- v maju, ker živimo v teh dveh prostorih (dnevna soba in mladinska soba). Mogoče pa je potrebno tudi kako svetovanje, kaj je potrebno storiti. Prosim za ponudbo. Hvala.
Suhomontažni sistemi (knauf), Knauf
Zgornja Korena
Površina sten/stropov/tal (v m2): 120
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni! Potrebujem postavitev knauf. Projekt je tak: Izvedba mansarde - samo strešnega dela z dvojnimi gips ploščami, podkonstrukcijo, parozaporo in izolacijo - kameno volno debeline 20 cm. Nagibi strehe so od 29 do 45¨stopinj. Tlorisna površina je v obliki l črke. Na strehi so tudi 4 strešna okna. Zanima me ponudba in sicer razdelana na m2 za pocinkano podkonstrukcijo, za položitev dvojnih gips plošč, za izvedbo obloge na okno, za izvedbo toplotne zaščite s kameno volno. Ponudba naj bo ločena za material in za delo ter morda druge stroške (prevozi, ...). Prosim za ponudbo. Hvala.


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!