Lea Žižek s.p.

Velenje
Arhitekti
Obrazec lahko izpolnite v eni minuti! Korak 1/2

Drugi izvajalci v bližini Velenja

Druge storitve v Velenju in okolici

Nedavna povpraševanja

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 150

Pozdravljeni! Za gradnjo enostanovanjske hiše (K+P+M) imamo izdano gradbeno dovoljenje in kompletno dokumentacijo, ki je bila za izdajo potrebna (PGD). Radi bi spremenili obstoječ projekt v naslednjih segmentih: 1. V celoti bi spremenili notranjo razporeditev prostorov v pritličju in mansardi (obstoječ projekt ima v mansardnem delu predvideno galerijo v velikosti približno polovice celotne površine - radi bi imeli celotno površino mansarde uporabno, brez galerije). 2. Dodali bi stopnice iz pritličja v klet, ki je vkopana v teren in leži na nivoju dvorišča, pritličje pa je dvignjeno. Stopice iz pritličja v klet bi potekale izven zunanjih robov hiše, bile bi prav tako vkopane v teren, potekale bi iz vetrolova, ki je lociran na zunanji strani hiše. Ostale zunanjosti nebi spreminjali. 3. Prav tako bi celotno hišo prestavili za 1 - 1,5m v eno stran zaradi lažje izgradnje zgoraj omenjenih stopnic. 4. V načrtu bi zamenjali gradbene materiale, način ogrevanja, vrsto strešne kritine, vrsto izolacije, dodali bi sistem prezračevanja z rekuperacijo, ipd. Obstoječ načrt je izrisan za energetsko-varčno zidano hišo (opečnati modularec) in betonsko kletjo. Potrebovali pa bi načrt za pasivno hišo skeletne gradnje. Klet bi ostala betonska. Zanima nas kakšna bi bila cena spremembe projektne dokumentacije (PGD) in priprave projekta za izvedbo (PZI). Zanima nas tudi ali vi pripravite izračun energijske učinkovitosti po metodi »PHPP 7« (potrebujemo za prijavo na razpis EKOSKLADA)? Lep pozdrav,

Razširitev (dozidava ali nadzidava)

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 150

enodružinska hiša, velikost objekta pb. 8,5x8,8 m, zahodne stene pretežno steklene, 3 nivoji - klet, pritličje, mansarda (kolenčna stena višine 1,3 m s frčado, ki poteka po vsej dolžini zahodne stene) klet: kuhinja in jedilnica, pritličje: dnevna soba, kopalnica in spalnica, mansarda: sobe, kopalnica

Razširitev (dozidava ali nadzidava)

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 55 m2 dozidano k 57 m2 obstoječem

Gre za manjšo kamnito hišo, ki je blizu Mosta na Soči. Pred 10 leti je bila popotresno obnovljena in malo dozidana. Radi bi se vselili, a jo je potrebno povečati. Zato potrebujemo načrte za pridobitev gradbenega dovoljenja. Nekaj starih načrtov tlorisa je - obstoječe stanje. Novi tlorisi pa so tudi že narisani - bolj po domače.

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Večstanovanjski objekt
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 380

Spoštovani, V podjetju MAGNA Medica smo ob koncu leta sklenili večjo naložbo in kupili nepremičnino na naslovu Vojašniški trg 8 v Mariboru (LENT). Nepremičnina je bila v prejšnjem letu last Stanovanjskega sklada MB in je tretirana kot kulturni spomenik. Definitivno gre za mogočen in prelep objekt, ki pa je bil v zadnjem času zelo zanemarjen in zapuščen. Od nekdanjega sijaja je obstalo le malo. V možnem sodelovanju z vami bomo naredili projekt, ki bo v ponos nam, kakor tudi celotnemu Mariboru. Prosil bi vas za možnost izdelave okvirne ponudbe za izdelavo projekta za Vojašniški trg 8. Na žalost so naša sredstva zaradi trenutnih razmer zelo omejena, tako da bomo morali uporabljati finančne zavore tudi na mestih, kjer to ne bi smeli v normalnih razmerah. Prosil bi vas tudi za kakšno referenco pri gradnji gostinskih objektov (restavracij, klubov), če je seveda možno. Vnaprej se vam zahvaljujem za ponudbo in lep pozdrav, (POVPRAŠEVANJE JE POSREDOVANO BREZPLAČNO)

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 100

Iščeva načrt za hišo, ki bi bil za naju najbolj ugoden in zanima naju vsaj okvirno kako to izgleda. Hišo sva si zamislila v dveh nadstropjih + klet pod zemljo. V pritličju bi imela kuhinjo skupaj z dnevno sobo in jedilnico, manjšo shrambo in kopalnico. Načrtujeva družino, zato je pomembno, da imava v nadstropju spalnico in 3 manjše sobe, zraven pa še wc. Prosiva za okvirne ponudbe za projektno dokumentacijo. POVPRAŠEVANJE JE POSREDOVANO BREZPLAČNO.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 140

Pozdravljeni, Iščemo projektanta za pridobivanje gradbenega dovoljenja za gradnjo enostanovanjske hiše Pritličje in mansarda. Skupne povšine kvadratov na območju kulturne dediščine občine Piran. Oblika hiše-istrska. Velikost cca 8x12 ali malo manj. terasa. Pritličje - dnevna soba + kuhinja v enem, kabinet , wc + tuš kabina. Mansarda 3 sobe in kopalnica s kadjo in wc. Širina parcele 14,90 metrov. Velikost m2. Prosim za ponudbo.

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 52,70

Na sliki je označen prostor, za katerega potrebujeva idejo za opremo. Gre za dnevni prostor z jedilnico, brez kuhinje. V prostoru bi imeli: • računalniški kotiček, ki pa ne sme biti premajhen (stacionarni računalnik, 2 - 3 tiskalniki, skener, CD in DVDji...) • pianino • in kakšno omaro sedežno pa recimo v črki L, s pomožnim ležiščem. To so najine želje. Seveda bova vesela vsakega dobrega, zelo funcionalnega in lepega predloga.

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 130 m2

Imam zunaje stopniše, ki ni pokrito in je zato v zimskih mesecih nevarno. Dostop v podstrešni prostor je izveden z izvlečnimi stopnicami. Strešna kritina je dotrajana in jo je treba zamenjati. Želim izdelati zunanje pokrito stopnišče (zaščita obstoječega vhoda z rekonstrukcijo trenutnih stopnic in dostop v podstrešni prostor. Želim tudi izdelati mansardno stanovanje. Prosim za ponudbo za PGD. POVPRAŠEVANJE JE POSREDOVANO BREZPLAČNO.

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 100 m2

medetažno hišo staro ca. 40 let bi želeli obnoviti - menjati okna, obnoviti fasado, spremeniti razporeditev dnevnih prostorov - dnevna soba, kuhinja, jedilnica. Prva faza obnove bi bila zamenjava oken in obnova fasade, vendar bi zaradi želje po spremenjeni razporeditvi dnevnih prostorov lahko prišlo do drugačne razporeditve dosedanjih oken. Okna smo si zamislili dvokrilna z okrasnimi križi. Želeli bi, da nam izdelate ponudbo če nam pripravite samo idejno zasnovo in pa ponudbo , kjer bi vi vodili celotno obnovo.

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): cca 200m2

Novogradnja se nahaja v Poljanski dolini. Hiša ima kletne prostorem bivalni prostor in mansardo (spalne prostore). Oprema hiše bolj v modernem slogu. Kuhinja, jedilnica in dnevna soba sestavljajo en prostor, zato naj bi bil ta prostor v enakem stilu. V pritličju se nahajata tudi delovna-računalniška soba in manjša kopalnica(tuš,wc in umivalnik). V zgornjih prostorih so štiri spalnice (dve otroški - za dva fanta in spalnica za starše) ena soba pa bi lahko bila soba za goste. Soba za starše ima manjšo garderobno omaro, dve sobi imata prostor za vgradno omaro. Tudi v zgornjem prostoru se nahaja kopalnica, večija od spodnje - tuš, kopalna kad, wc in umivalniki. Potrebovali bi svetovanje glede notranje opreme.