Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Mizarstvo, Mizarstvo
Bohinjska Bistrica
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Potrebujem opremiti kuhinji v 2 garsonjerah z po meri narejenimi kuhinjskimi elementi v Bohinjski Bistrici. Glede na to, da gre za adaptacijo garsonjer, potrebujem le kvalitetno izdelani kuhinji. Mere so naslednje: 1. Širina cm, Globina 50 cm 2. Širina cm, Globina 60 cm Oprema: 1. in 2. lijak brez odcejalnica,; 1. in 2. steklokeramična plošča na 2 plošči Glede na majhnost kuhinje pričakujem praktično rešitev postavitve in izbora elementov.
Mizarstvo, Mizarstvo
Divača
Rok za izdelavo: Več kot 3 mesece
Leseni nadstrešek za mizo. Enokapnica. Naslonjen na hišo. Širina cca cm, dolžina do cm. Pokrit z deskami in kritino. Ena stran stebrov bi bila naslonjena na že obstoječi zid. Lokacija Divača. Kasneje bi na enak način naredili še en nadstrešek namenjen avtu. Prosim ceno za oba. Ta namenjen avtu ne bi imel stebrov na zidu. Potrebujem tudi masivno mizo za teraso in dve klopi z naslonom. Miza dolžine cca cm, klopi prav tako. Les naj bo primeren za zunaj, čeprav imamo v planu tudi izdelavo nadstreška. Lahko mi pripravite ceno za barvano mizo in ceno za primer da jo pobarvamo sami. Želimo masivno mizo. ROK: spomladi Hvala in LP
Mizarstvo, Mizarstvo
Kobarid
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni, v počitniški hiši blizu Kobarida bi želela kuhinjo, dimenzij * cm. Prilagam okvirno postavitev (zgornjih omaric na levi strani ne bi potrebovali, mogoče samo kakšno dodatno polico, na desni strani pa bi mogoče omarice tudi zgoraj) in želeno barvno kombinacijo (omarice sive, pult in stena v barvi lesu - hrast). Hvala za ponudbo.
Domžale
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Potrebujem samo spodnje elemente, ker je mansardno stanovanje .Dolžina je 3,60m. vgradno (cca 90cm), vgradni štedilnik(cca 80),1 predalnik -3pred. (cca 50cm),omarica z vrati (ccacm),omarica z vrati (cca40)+. Barva bela , visoki sijaj, .pult po dogovoru Hvala ,lep pozdrav
Ilirska Bistrica
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Želim si omaro za na hodnik dolžine 3.5 m ,širine 40 cm ,vrata želim da so i vsa drsna ,mogoče na katerih od vrat ogledalo , v omari seveda police potem obešalnike za oblačila , kot so sedaj bunde ,skratka čim bolj funkcionalen razpored ,barva omare bi bile kot hrast bi poslala slike barve vrat ,ki jih imam po hodniku in to je to .Če mi lahko pomagate , bom zelo vesela .lp .
Ljubljana
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Mini kuhinja, Lepo prosim za ponudbo. Izmere prostora za mini kuhinjo, dolžina cm, globina 60 cm, višina cm. Zgornji in spodnji kuhinjski še pomivalno korito na levi strani. Predal na eni omarici 1 X, vsi elementi vrata na horizontalno odpiranje. Vsaki element zgoraj in spodaj po eno polico.Počasno zapiranje za kvalitetne pante Barva bela navadna ali pa visoki sijaj, prosim za obe ponudbe.Višina omarica spodaj in zgoraj standardna. Spodnji del na nogah brez maske. Hvala.
Ljubljana
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Pol vgradna omara za prekritje plinske peči (na eni strani stena, na drugi ni) kot prikazuje skica spodaj. Najbolj osnovni material, brez polic. Drsna vrata, mere: dolžina cm x višina ,3 cm x širina 68 (plus 10mm za vodilo) - kot na priloženi skici. Na strani, ki ni vpeta v steno spodaj dve odprtini za zračenje in zgoraj ena (kot na skici).
Koper
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
vgradna omara z masivnega lesa (vidni del ), bele barve, med dvema stenama, do stropa, kateri je spuščen na cm. Mere x x 55 z trodelnimi vrati . dve tretjini z levo in desno krilnimi vrati z obešalnikom in eno polico, ter ena tretjina z enokrilnimi vrati z 5 - imi policami. V primeru kakšnih vprašanj, me kontaktirajte. Hvala in lep pozdrav
Mizarstvo, Mizarstvo - Maribor
Maribor
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Spoštovani, prosim za ponudbo za izdelavo in dobavo kuhinje po priloženi shemah. Vse izdelano iz iveral gladke čiste oblike, barvna kombinacija vidni korpus oreh (češnja), ostalo belo, fronta biege s kombinacijo orange do 4 fronte. Kuhinjski pult 40 mm oreh (češnja). Predalnik je z 3-4 predali. Vitrina iz sheme se izdela s polnimi vrati- iveral. Cena naj vključuje steklokeramično ploščo z dvojnim kuhališčem, vgradnim hladilnikom, INOX dvojnim koritom (brez izvrtine=stenska armatura) in samostoječo mikrovalovno pečico. Ročaji mat krom 16-20 cm.
Mizarstvo, Mizarstvo
Radeče
Rok za izdelavo: Več kot 3 mesece
Moje izmere kuhinje so sledeče. Elementi so na dveh stenah, vmes je balkon 80 cm in okno cm. Leva stena: gledano od vhoda proti balkonu in oknu: zgoraj: napa 60cm, viseči elementi višine 50-70cm, dolžinecm. spodaj: štedilnik 60cm, delovni pult cm,pod pultom dva ali trije večji predali z vodili, pomivalno korito 40cm, delovni pult cm,pod pultom predalnik s petimi predali in pomivalni stroj. Desna stena : viseči elementi višine 60-70cm,dolžine cm,spodaj delovni pult dolžine 60cm, pod pultom dve polički dolžine 60cm. Lep pozdrav!


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!