Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Mizarstvo, Vgradne omare
Ljubljana - Polje
Rok za izdelavo: Takoj
Gre se za dve vgradni omari. Ena bo dolga cm druga pa cm. Obe sta višine cm, s tem da sta obe mansardni in se nižata. Najnižja višina je tale del od najvišjega kjer se spušča - pri dolgi je tisti del ki se spušča , visoki 85. Na drugi strani ki se spušča je dolg in 65cm. Globina pri obeh je 60cm. Na vsaki strani bi bili vsaj 3 predalčki, za police bi se dogovorili na licu mesta - tisto kar bi bilo optimalno. Razmišljali smo o beli barvi ali nekaj svetlejšega. Vrata bi bila drsna in krilna (odvisno od omare). Nadaljno se zanimam tudi za kotno trikotno omaro na hodniku, in eno manjšo garderobno globine 40, 30cm. Za več info me lahko tudi pokličete. Hvala in LP!
Rače
Želena senčila: Rolete
Zasteklitev: Dvoslojna ali troslojna - želim obe ponudbi
Število oken: 8
Potrebujete montažo?: Ne
Dodatne storitve: Komarniki (dobava in montaža)
Predviden rok za montažo: 1 - 3 mesece
6. oken dimenzije širina 80 cm, višina cm z nad okenskimi roletami sivkaste barve in fiksnimi komarniki in 2. okni dimenzije širine cm, višine 60 cm z nad okenskimi roletami sivkaste barve in fiksnimi komarniki. Montažo oken bi opravil v sam, saj bi omenjena okna odpeljal na morje. Hvala, LP.
Fram
Površina strehe (v m2): 200
Vrsta kritine: Opečni strešniki
Ravna streha: Ne
Dodatne storitve: Hidroizolacija strehe, Kleparske storitve (montaža žlebov, snegobranov ipd.), Razkrivanje strehe, Odvoz stare kritine
Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece
Potrebno bi bilo zamenjat obstoječo kritino (valovitke) na dvokapni strehi kvadrature m2 in naklona 30 stopinj. Potrebno bi bilo odstranit obstoječo kritino in letve, nosilna konstrukcija (špirovci) ostanejo. Nato podeskat, namestit paroprepustno folijo, letve in kontraletve ter pokrit z opečno kritino, vključno z montažo vseh zaključkov, obrob in žlebov. Dodatno bi bilo potrebno naredit še frčade in sicer na vsaki strešini skupaj po 5 rastrov dolžine 1 m. Lokacija hiše je Morje pri Framu (občina Rače - Fram).
Okna, Okna
Spodnji Duplek
Želena senčila: Zunanje žaluzije
Zasteklitev: Troslojna
Število oken: 4
Potrebujete montažo?: Da
Dodatne storitve: Montaža novih oken, Zaključna dela
Predviden rok za montažo: Več kot 3 mesece
30xcm z odpiranjem na kip 60x z odpiranjem xcm drsna vrata enostransko xcm drsna vrata ali deljena zložljiva, da bi se levo in desno odpiralo na levo in desno - 3 z eno strani in 2 z drugimi. Barva bela pvc 3slojno steklo z polnilom(plin). Ko hišo zaprem me zanima če se da zunanja vodila narediti pri senčilih da bi imela v izvedbi plastike, tako da bi izgledalo kot da je hiša zaprta - na poteg bi se zapiralo. Prosim za nasvet glede senčil! V naprej se vam zahvaljujem in vas lepo pozdravljam.
Ljubljana
Želena senčila: Brez senčil
Zasteklitev: Enoslojna
Število oken: 5
Potrebujete montažo?: Da
Predviden rok za montažo: Več kot 3 mesece
Spalnica-dvokrilno okno: x (+70 okenska krila) Otroška soba - vrata: x65 Jedilnica - dvokrilno okno: x (+70 okenska krila) Jedilnica - vrata x65 Balkon - drsna vrata: x (90+90x) Na vsa okna, razen na balkonska enokrilna in drsna vrata, je potrebno dodati rolete z rolojem na zunanji strani in komarnike (če je seveda to v ponudni). Hvala, lp
Kamnik
Želena senčila: Brez senčil
Zasteklitev: Dvoslojna
Število oken: 1
Potrebujete montažo?: Ne
Predviden rok za montažo: Takoj
Dimenzija odprtine je: širina, višina. Rad bi da se okno deli na tri del (levi)naj bi bil fiksen,Drugi del (srednji )naj bi se odpiral v levo,Tretji del (desni)naj bi se odpiral levo in po možnosti z srednjim (oba bi se odprla v levo in zložila v levo na levo fiksno okno.Če prav razmišljam bi se srednje in desno okno oba odpla se zložila eden na drugega, oba skupaj pa na levo fiksno okno. Brez montaže. Lp.
Brezovica pri Ljubljani
Površina strehe (v m2): 170
Vrsta kritine: Betonski strešniki
Ravna streha: Ne
Dodatne storitve: Montaža strešnih oken, Razkrivanje strehe, Odvoz stare kritine
Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece
Pozdravljeni, na strehi so 30 let stari betonski strešniki. Radi bi jih zamenjali. Poleg tega bi vgradili dva nova strešna okna. Ponuda naj vsebuje dobavo strešnikov, razkrje in pokrje strehe ter odvoz stare kritine. Dvokapnica. Poleg tega naj vsebuje tudi dobavo strešnih oken in montažo. Hvala.
Okna, Okna
Rakek
Želena senčila: Notranje žaluzije
Zasteklitev: Dvoslojna ali troslojna - želim obe ponudbi
Število oken: 14
Potrebujete montažo?: Da
Dodatne storitve: Demontaža obstoječih oken, Montaža novih oken, Zaključna dela
Predviden rok za montažo: Več kot 3 mesece
Pošiljam mere stanovanjskih oken za hišo na naslovu Dovce 9, Rakek. 2x x cm 2x 54x85 cm 6x x cm 2x x cm 1x x (omenjeno okno bi verjetno dali iz steklenih zidakov) 1x balkonska vrata dimenzije 87xcm Okna in vrata bi bila z notranje strani bela, z zunanje pa rjava.
Maribor
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva
Potrebujem knjižno omaro - čez celo steno. Od tal do stropa (cm), spodnji del do 1,5m zaprt (vrata, da ni vidno). Zgognji del police in odprto. Širina cm. Omara bi šla na drugo stran, širine cm in višine cm. Naraven les. Zgoraj lojtrica. Za več informacij me lahko pokličete. Hvala, lp
Cerknica
Želena senčila: Rolete
Zasteklitev: Troslojna
Število oken: 6
Potrebujete montažo?: Da
Dodatne storitve: Demontaža obstoječih oken, Montaža novih oken, Zaključna dela, Komarniki (dobava in montaža)
Predviden rok za montažo: Takoj
X kombinirano odpiranje troslojno srednje steklo satinato belo/belo 3 kos 52 X kombinirano odpiranje troslojno belo/belo 1 kos X dvokrilno ena stran odpiranje, na kombinirano odpiranje troslojno belo/belo 1 kos 73 X kombinirano odpiranje troslojno srednje steklo satinato belo/belo 1 kos Lp


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!