Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Kamnik
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Površina prostora (v m2): 47
Gre za generalno čiščenje po prenovi. Ogled trenutno ni mogoč. Zanima me info cena. Očistiti je potrebno res vse nova okna (2 večji x ¸, eno manjše x in balkonska vrata, 4 notranja vrata in ena vhodna , 4 radiatorje, kopalnico, kuhinjo cca 3.5 m elementov spodaj in zgoraj + hladilnik,, tla, balkon 2 x 3, skratka generalno pred vselitvijo.
Čistilni servisi, Čiščenje na domu
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Površina prostora (v m2): 29
Očistiti je potrebno garsonjero. Čiščenje po razlitju kuhinjskih odplak po stanovanju. Popolnoma razmočena tla po celem stanovanju (25 kv. metrov parketa, ki ga bo treba odstraniti). Stene so razmočene do višine 30 cm. Prosil bi za predračun, da ga lahko predložim stanovanjskemu skladu, ki bo te stroške poravnal. Hvala
Čistilni servisi, Čiščenje pisarn
Pogostost storitve: Tedensko
Tip poslovnih prostorov: Trgovina, Pisarne
Površina prostora (v m2): 100
SPOŠTOVANI ! Potrebujemo čistilni servis za čiščenje razstavnega salona. Lokacija Tržaška Ljubljana. Trenutno smo imeli čistilko, ki je čistila enkrat na teden v petkih popoldan. Prosimo vas če se lahko oglasite v razstavnem salonu in nam pripravite ponudbo. Pred prihodom me nujno pokličite da se dogovorimo za termin sestanka. Moj telefon -.


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!