Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Mizarstvo, Pohištvo po meri
Zaprta omara s policami za čevlje Š-90CM, V-cM, G-35cm komoda s šestimi predali V- cm, G- 40cm, Š-cm Pojstelja za jogi x cm,spodaj predal, Š-cm Klubska mizica na koleščkih-kocka mere 65x65 cm, V-45 cm Garderobna omara G-60cm, Š-80 cm, V- cm Vse pohištvo iz iverala. Barva:
Mizarstvo, Vgradne omare
Pozdravljeni, potrebujem dve vgradni omari od stene do stene, z drsnimi vrati. Brez stranic, samo notranja razporeditev (poličke) in drsna vrata. Obe omari bosta do stropa, višina cm. Obe omari sta dimenzij: 60x Prva bo v predsobi, za čevlje in bi imela tudi temu primerno število polic, druga je na hodniku in bosta spodaj (vzporedno) pralni in sušilni stroj, nad stojem bi imela delovni pult, malo prostora za zlaganje in nato tudi police do vrha. Če je varianta, bi prosila, da bi imela omara, v kateri bi bila pralni in sušilni stroj vrata z boljšimi tesnili zaradi hrupa strojev. Hvala in lep pozdrav!
Mizarstvo, Kuhinje po meri
Z ženo imava v planu letos poleti zamenjati kuhinjo. V priponki vam pošiljam tloris kuhinje. Prosil bi vas če mi lahko izdelate 3D izris z ceno takšne kuhinje. Edina želja pri postavitvi elementov v kuhinji je ta, da hladilnik ni vgraden, in ker nimamo shrambe sva razmišljala da bi bila v kuhinji mogoče na desni steni večja omara namesto shrambe. Če lahko bi prosil za izris variante z omaro namesto shrambe in brez.
Vrata, Vrata
Izberite tip vrat: Lesena vhodna vrata
Število vrat: 1
Dodatne storitve: Demontaža obstoječih vrat
Odprtina izmerjena glede na trenutna vhodna vrata je 80 cm (krilo). Višina je prilagodljiva, lahko standardna, ker imajo trenutna vrata nadsvetlobo in so do vrha. Dodatno: Glede na trenutno stanje stanovanja oz. trenutna vrata smo izmerili odprtino obstoječih vrat (krilo), višina standardna oz. prilagodljiva glede na standarde, ker bomo renovirali celotno stanovanje. Vrata bi potrebovali konec marca. Prosim za varianto, da bi se zaprl tudi del nad vrati, kjer je zdaj nadsvetloba. Prosim za izračun lesenih in PVC vrat, v beli barvi. Naj bodo zvočno izolirana, protivlomna in z lino.
Izberite tip vrat: Lesena notranja vrata (furnir)
Število vrat: 5
Trenutne dimenzije odprtin glede na obstoječa vrata (dimenzije kril). 3 x 60 cm (višina standardna) 2 x 80 cm (višina standardna) Dodatno: Glede na trenutno stanje stanovanja oz. trenutna vrata smo izmerili odprtino obstoječih vrat (krilo), višina standardna oz. prilagodljiva glede na standarde, ker bomo renovirali celotno stanovanje. Vrata bi potrebovali konec marca. Vsa vrata naj bodo klasična, gladka, bela, brez kakšnih odprtih, vtorov ipd..
Mizarstvo, Kuhinje po meri
* Želiva si pult v višini 91 cm in z zaobljenim robom. * Raje bi kuhinjo iz mediapana (kot iz iverala), nama je pa vseeno ali so ročaji ali pa brez (kar je ceneje). Kuhinja je mere: leva stran , sredina in desna stran cm. Ker so napeljave že narejen je razpored precej omejen (indukcijska pečica in napa na levi steni, na sredinski steni korito in pomivalni stroj in na desni hladilnik in vgradna pečica na višini). Takole bi bil vrstni red (od leve proti desni): Izvlečna omarica (30cm); dva globoka predala (60 cm) pod indukcijsko pečico; v kotu zaprt (neizkoriščen) kot in tri (ali dva kar je ceneje) ozke predale in enega globjega; nato sledijo smeti (nad katerim je korito); vgradni pomivalni stroj; potem pa zopet dva globoka - ampak ožja (60 cm) predala; da na koncu v kot še vedno lahko pride omarica s policami (in s tem izkoriščen kot). Na desni steni pa vgradna pečica, ki ima spodaj in zgoraj omaro s policami. Zraven izvlečna visoka (shrambna) omarica (30 cm). In samostoječi hladilnik. Zgoraj pa Na levi steni samo napa. Na steni naravnost pa v kotu dve polici. Nato tri omarice - leva in desna odpiranje na vrata, sredinska pa dvižno odpiranje (s tremi policami) s steklom. V čisto desni kot pa bi postavili mikrovalovno pečico, nad njo polico, nad polico pa eno omarico (lahko na dvižni sistem, lahko pa vrata na odpiranje) - vse to je obrnjeno v isto smer kot pečica in hladilnik. Levi zaključek pulta naj bi bil zaobljen pult. V pričakovanju vašega odgovora, vas lepo pozdravljam!
Mizarstvo, Kuhinje po meri
Kuhinja bo v obliki črke U (stena A+B+C), ampak pulta bosta v obliki črke I in samo dva - na steni A ter C (torej nasprotni si steni). Na steni B, kjer ne bo pulta je okno. Ta stena je dolga cm. Stena A je dolga 3 m (tu je priključek za vodo, elektriko in napo). Stena C je dolga 3,5 m (priključek za hladilnik ter tudi še eno okno - višina od tal je 89 cm, širina okna pa 84 cm. Okno je cm stran od stene B). Material, ki si ga želim je les bele ali vanilijeve barve, z manjšim dodatkom temno rjave. Všeč so mi alplesove kuhinje. Ne želim visečih omar, ki sega jo do stropa, ker si želim, da je prostor odprt. Poleg tega naj bo visečih omaric manj. Kuhinja naj vsebuje tudi manjšo omarico za steklo (kozarci na peclju). Hvala. Lep dan,
Mizarstvo, Pohištvo po meri
Želim posteljo 2 nočni omarici in predalnik Postelja: material iveral, velikost x , na nogicah, okoli okvirja še dodaten rob širine 8cm in višine 4 cm, ki naj bo na vogalih zaobljen, stranica pri glavi naj bo visoka cm in naj bo od višine jogija naprej nekoliko nagnjena nočni omarici: velikost 60 X 40 x 40, kvader z enim predalom višine 20 cm, zunanji okvir naj bo iz 4 cm debelega iverala, zunanji okvir je hkrati tudi za noge predalnik: velikost 80 x 40 x , zunanji okvir naj bo iz 4 cm debelega iverala, predali širine 80 cm, višina predalov: 2 x po 10 cm, 4 x 15 cm, 2 x 20 cm Prosim za predračun za vsak izdelek posebej
Mizarstvo, Mizarstvo
Kuhinja naj bi imela cca 5,5m elementov,v to je vštet štedilnik,hladilnik,pomivalno korito ter pomivalni so lahko iz iverala,okovje pa mehko mi pa podate ponudbo še za mizo in oblogo ki je cca 4m. lep pozdrav
Mizarstvo, Pohištvo po meri
Pozdrav. I. Gre za izdelavo omare v predsobi, kotna omara. Vse mere so zarisane v priponki. Ponudba ločeno za prvo postavko. II. V drugem primeru pa gre za izdelavo otroške sobe za 2 letnega fanta. Soba naj bi imela vgradno omaro, vgradna omara naj bi imela poudarek na policah in minimalnem številu predalov - enega ali dva sta dovolj. Omara naj ima tudi prostor za obešalnik, kamor se obešajo bunde, hlače, ... saj naj bi bila oblikovana tako, da se lahko omara koristi pozneje tudi kot mladinska soba. V sobi naj bi bila še postelja minimalne širine do cm in pa pisalna miza z nekaj predali. Odtenki naj bodo živo oranžne - zelene barve - za fanta. Ponudba ločena za drugo postavko. LP,


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!