Primeri povpraševanj

Celje
Želena senčila: Zunanje žaluzije
Zasteklitev: Dvoslojna ali troslojna - želim obe ponudbi
Število oken: 18
Potrebujete montažo?: Da
Dodatne storitve: Montaža novih oken, Zaključna dela, Komarniki (dobava in montaža)
Predviden rok za montažo: 1 - 3 mesece
Enodelni fiksni element Širina 1,6 Višina 2 Količina 1 Dvodelno okno DK/D 1,6 0,85 1 Drsna vrata 2,4 2,3 1 Drsna vrata 3,2 2,3 1 Enokrilno okno 0,8 0,75 1 Enokrilno okno 1,4 1,5 1 Enokrilno okno 1 1,55 1 Enokrilno okno 0,8 1 2 Balkonska vrata 0,75 2 4 Dvokrilno okno 1,5 0,9 2 Dvokrilna balkonska vrata 1,4 1,95 3 Barva zunanja temna siva ali črna, notranja les pa natur.
Prenova stanovanja, Prenova stanovanja
Izola
Skupna površina prostorov (v m2): 40
Katera gradbena dela so predvidena?: Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
Okvirni rok za začetek projekta: 1 - 3 mesece
Potrebujemo ekipo za sanacijo stika med steno in dodanim zimskim vrtom, ker je najverjetneje v desetih letih material na stikih dotrajal. Po tej sanaciji pa bodo potrebna še popravila notranjosti stanovanja (stene, stropa, parketa itd, )ker se je v nekaj mesecih napravila skoda.. Lokacija je stanovanjski blok, Juzna cesta -Izola. lp
Električne inštalacije, Nadometna električna napeljava - Koper
Koper
Površina objekta ali prostora (v m2): 55
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Obnova starega stanovanja. Istalacije so stare, kot da jih ni, jih je potrebno narediti povsem na novo: - odklop in demontaža obstoječih instalacij - strojno in ročno uštemavanje površin - vzidava RBC cevi raznih dimenzij - vzidava PVC doz P/O - napeljava PF vodnikov (raznih dimenzij) - montaža elektroinstalacij (nosilci, vtičnice, stikala) - montaža in vezava R.O. v objektu - izdelava inštalacij za klimatsko napravo. Ocenjujemo, da gre za 5 dni dela. Hvala, LP.
Arhitekti, Gradbeno dovoljenje
Vrsta objekta: Hiša
Površina objekta ali prostora (v m2): 160
Okvirni rok začetka projekta: Takoj
Radlje ob Dravi, podkletena. Ravna streha, dve etaži. P+M, spodaj kuhinja, dnevna, jedilnica, sanitarije, spalna soba, zgoraj spalnice in sanitarije. Parcela je na hribu, spodaj garaža in kurilnica. Zanima me če je možnost, da se hišo potisne v hrib, da se spredaj naredi še terasa. Potrebujem v roku enega tedna. Zidana gradnja. Hvala, LP.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Drugi objekti
Površina objekta ali prostora (v m2): 170
Okvirni rok začetka projekta: Takoj
Pravkar odvažamo materijal porušene štale, ki je imela skupen zid z našo hišo- in ta materijal je ležal na parceli že 5 let. Sedaj bi pa radi na tej parceli sezidali enostaven objekt do prve plošče. Mogoče bi si pozneje otroci na tej plošči naredili stanovanje. Kako bi najceneje prišli do dovoljenja, da bi to lahko izpeljai? Smo v občin Vipava. Objekt se levo in desno drži z drugo hišo, spredej pelje stranska cesta, zadaj je pa ravno s tlemi ponekot še nižje.
Ljubljana
Površina strehe (v m2): 23
Vrsta kritine: Opečni strešniki
Ravna streha: Ne
Dodatne storitve: Toplotna izolacija strehe, Kleparske storitve (montaža žlebov, snegobranov ipd.)
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni, zanimam se za izdelavo strehe (dvokapnice) za prizdek, ki bo namenjen vhodu v hišo. Želje: - izdelava celotne lesene konstrukcije strehe iz treh leg in špirovcev in vseh pripadajočih elementov za izdelavo strehe- 23 m2 -izdelava vidnega opaža 16 m2(kjer bodo spodaj pokrite stopnice) -montaža kritine Gerard 23m2 -montaža žlebov (8m) -izdelava vseh zaključkov in obrob za streho Gerard
Kočevje
Rok za izdelavo: Takoj
Potrebujem kuhinjo po meri v hiši, v mansardnem stanovanju. Potrebujem kuhinjo v obliki črke L, 3m na eni strani, 3m na desni strani. Stena, ki je pod oknom meri 2,5, vse skupaj dolžine približno 7m. Sam izgled naj bi bil starinski videz, torej brez sijaja, bolj rustikalen videz. Preproste in ravne linije, s poudarkom na estitiki ročk. Osvetljeno, glede na to da je to mansarda. Brez odtoka. Želim funkcionalno in uporabno kuhinjo. Barva bi bila bela ali pa svetla zelena. Potrebujem čimprej. Hvala, LP.
Geodetske storitve, Geodetska podjetja
Vransko
Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece
Geodetska storitev ureditev meje in parcelacija parcele /8 v k.o. Vransko. Navedena parcela predstavlja vodotok Bolska, v lasti RS in se nahaja na območju sanacijskih del po poplavi v občini Vransko, v skupni razdalji m ( geodetska odmera je potrebna od magistralne ceste do AC Celje- Ljubljana, na obeh straneh vodotoka). V geodetskem postopku je potrebno urediti mejo parcele /8 k.o. Vransko in parcelami, ki nanjo mejijo.
Streha, Streha
Kamnik
Oblika storitve: Rekonstrukcija/adaptacija ostrešja
Površina strehe (v m2): 55
Vrsta kritine: Salonitne plošče
Dodatne storitve: Toplotna izolacija strehe, Prekrivanje strehe, Kleparske storitve (montaža žlebov, snegobranov ipd.), Montaža strešnih oken, Drugo
Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece
Na enostanovanjski hiši bi dvignili mansardo za ca 1 meter (sedaj je stojna višina možna samo na sredini). Dvig podstrešja do končne izvedbe, vključno torej z vodovodnimi inštalacijami, elektriko, notranja zidarska dela, vgraditev strešnih oknov in eno normalno okno oz. vsega, kar je potrebno, da mansarda postane bivalna, razen notranje opreme(kopalnica + spalnica). Hvala, LP.
Okna, Les/ALU okna
Tržič
Želena senčila: Brez senčil
Zasteklitev: Dvoslojna ali troslojna - želim obe ponudbi
Število oken: 15
Potrebujete montažo?: Da
Dodatne storitve: Demontaža obstoječih oken, Odvoz starih oken, Montaža novih oken, Zaključna dela
Predviden rok za montažo: 1 - 3 mesece
pošiljam vam želene informacije za povpraševanje za dobavo in vgradnjo oken: število in dimenzije oken(širina x višina) 8 X okno dimenzije * 1 X okno dimenzije * 1 X okno dimenzije * 1 X okno dimenzije 82* 2 X okno dimenzije 82*83 2 X vrata dimenzije 82* zanima me tudi možnost menjave balkonskih vrat z panoramskimi drsnimi vrati glede na sedaj velika okna, ki jih imamo. barva-lesena v rjavi barvi, brez senčil, tudi vgradnja notranjih in zunanjih polic -montaža/demontaža/odvoz starih oken/zaključna dela Možnost montaže v letošnjem letu (3 mesece). Najlepša hvala in lep pozdrav.


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!