Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Električne inštalacije, Električne inštalacije
Maribor
Potrebujemo električarja v MB Situacija ni rožnata in želim kvalitetnega električarja. Elektrika me skrbi... in varnost... Se opravičujem, sem . Toliko amperov je šlo skozi varovalko, ki je samo za 25A (ta je prej pregorela, sedaj je nova, a ne bo za dolgo). Vsega skupaj imamo pri veliki obremenitvi za 50A porabe. Notri dobimo 75A, torej bi moralo iti. Problem je, da so prevezave v omarici slabo pogruntane. Treba bo iti od porabnika do porabnika v hiši in jih smiselno povezati do max 25A. Ker gre sedaj 40A skozi eno varovalko, bo tudi ta sčasoma pregorela. Sicer števec tudi včasih vrže ven, da to prepreči, a sčasoma se varovalka vda. 2. varovalka je obremenjena samo s 6A, tretja pa z 1.5A. ROK: čim prej Hvala in LP
Električne inštalacije, Električne inštalacije
Cerklje na Gorenjskem
PozdravljenI! - Pregled električne napeljave za luči (sum na napačno napeljavo ali pa precvikano napeljavo) - Odvisno od ugotovitev okvare napeljave, priprava predloga za sanacijo - Pregled LED plafonjere (skoraj nova plafonjera je naenkrat prenehala delovati) - Montaža dodatne plafonjere (plafonjera je že kupljena potrebna je montaža na stop in električna povezava) Lp
Električne inštalacije, Nadometna električna napeljava - Maribor
Maribor
Površina objekta ali prostora (v m2): 50
Predviden rok izvedbe: Takoj
Pozdravljeni prosimo za ponudbo sledečih elektro storitev: dobava in montaza parapetnega kanala z petimi vticnicami in dvema UTP vticnicama - 3 kom izdelava elektro instalacije za vticnice - 3 kom zdelava elektro instalacije za UTP vticnice 6 kom zakljucevanje in priklop UTP kablov 6 kom ROK: 1 mesec Hvala in LP
Električne inštalacije, Nadometna električna napeljava - Maribor
Maribor
Predviden rok izvedbe: Takoj
V kuhinji smo dodali luč nad jedilno mizo, zdaj jo je potrebno povezati z obstoječo stropno plafonjero in seveda s stikalom. Poleg tega je potrebno v sobi zmontirati nove vtičnice, tako navadne kot tudi za telefon in kabelsko. Za omenjeno visečo luč manjka samo ena žica, ki bi se mogoče lahko porinila skozi obstoječi kanal. Prosim za ponudbe. Najlepša hvala.
Električne inštalacije, Napeljava elektrike - Ljubljana
Ljubljana
Površina objekta ali prostora (v m2): 160
Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece
Spoštovani, v Kosezah, Ljubljana, nameravam graditi enostanovanjsko hišo, pritličje in nadstropje. vsako neto površine 80m2. Iščem izvajalca za elektroinštalacije. Ne planiram nobenih posebnosti, ki bi vplivale na inštalacije. Vgradnja inštalacij bo aktualna prihodnje leto aprila ali maja. Prosim za ponudbo. Vnaprej hvala in lepo pozdravljeni
Električne inštalacije, Električne inštalacije
Ljubljana
V stanovanju, ki je v starejšem bloku (verjetno zgrajen v 50-ih letih), je kar naenkrat nehal delati bojler za gretje vode in dve vtičnici ena je v kopalnici, kjer je tudi bojler, druga pa v kuhinji nad štedilnikom. Zamejali smo varovalko (še star sistem) pa vseeno ne dela. Vse ostalo v stanovanju dela normalno. Predvidevam, da je napaka nekje v napeljavi. V stanovanju sva z možem šele kratek čas najemnika in ne veva ali je do podobnih težav že prihajalo, je pa res, da ena vtičnica na steni v dnevni sobi ni delala že ko sva prišla v stanovanje. Zanima me kako hitro lahko opravite ogled in popravilo ter koliko bi to stalo, se kar mudi, ker trenutno ni tople vode. Prosim za ponudbo. Hvala in lp.
Električne inštalacije, Nadometna električna napeljava
Piran
Površina objekta ali prostora (v m2): 75
Predviden rok izvedbe: Takoj
Imamo hišo v Pirnu v 4 etažah. Adaptirali smo pred 20 leti, ko je bila narejena nova električn napeljava, Sedaj bi radi montirali toplotno črpalko s hladilno ogrevalnim sistemom in bo potrebno povečati moč, Že sedaj, ob dveh klimah in ostalih uporabnikih nam včasih vrže ven varovalko Prosim za ponudbo. Hvala in lp.
Električne inštalacije, Električne inštalacije
Ljubljana
Prosim za ponudbo! Obnavljamo kuhinjo. Rabimo dve nove vtičnice in pri pomivalnem stroju namesto"doze" vtičnico. Po postavljanju kuhinje tudi priklop električnih aparatov.Štedilni, pečica in pomivalni stroj. Potrebno bo tudi potegniti nekaj metrov elektrike (čez bodo šle ploščice). Nahajamo se na Fužinah v Ljubljani. Hvala.
Električne inštalacije, Električne inštalacije
Mengeš
Iščem izkušenega električarja iz ali v bližini Mengša za izvedbo nekaj del v Mengšu: - ponovna priključitev manjšega prostora v zgradbi na elektriko, vključno z instalacijo odštevalnega števca - zamenjava nekaj vtičnic - pregled napeljave v garsonjeri in instalacija dodatnih vtičnic - odklop odsluženih kablov obešenih zunaj Zanimajo me ponudbe s fiksno urno postavko (1 ali 2 električarja) za izvedbo del, brez naknadnih skritih stroškov. Ogled naj bo vključen v ceno. Izvedba ta teden. Prosim za ponudbo. Hvala in lp.
Murska Sobota
Površina objekta ali prostora (v m2): 360
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Ker bomo renovirali staro hišo čisto na novo naju z možem zanima ponudba, da se uredi napeljava elektrike po stanovanju. Pritlični prostor(kuhinja dnevna jedilnica so skupni prostor nato hodnik spalnica otroška soba kopalnica) - m2. Mansarda ima enake prostore. v kleti enako. Po novem letu. Prosim za ponudbo. Hvala in lp.


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!