MOJA HIŠA, TOMAŽ VEDLIN S.P.

Maribor
Arhitekti
Obrazec lahko izpolnite v eni minuti! Korak 1/2
10+
Let na tržišču
5,0
1 ocena

1 ocena za podjetje MOJA HIŠA, TOMAŽ VEDLIN S.P.

Mnenja strank

5,0
Tina B. , pred 6 leti

Zelo kvaliteten in natančen arhitekt. Posluša želje in se jim poskuša čimbolj približati.

Storitve: Notranje oblikovanje, Projektant, Gradbeno dovoljenje, Projekti hiš, Legalizacija objekta, Projektiranje hiš, Notranji design, Notranji oblikovalec, Arhitekturni biro, Načrt za gradnjo hiše, Arhitekti

Drugi izvajalci v bližini Maribora

Druge storitve v Mariboru in okolici

Nedavna povpraševanja

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Stanovanje
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 90
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Pozdravljeni, Potrebno je opremiti dnevni prostor (kuhinja + dnevna soba), spalnico z garderobno sobo, in renovirati kopalnico. Preostane še ena manjša dodatna soba, ki pa zaenkrat ni prioritetna. Poleg opreme je potrebno poskrbeti še za pametno osvetlitev prostorov (ambient lightning). Hvala in lp.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Ali imate zazidljivo parcelo?: Da
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 100
 • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni. Projekt podkletene hiše, kjer je zadnja stena kleti v celoti v zemlji, sprednja v celoti zunaj zemlje. K+P+M, tloris 12x8. Na mestu gradnje je stala hiša let stara hiša - 17mx7m, ki smo jo pred 6 leti podrli. Pri zasnovi bi želeli vklopiti kakšen element. Na parceli že stoji pomožni objekt/garaža. Prosim za ponudbo za arhitekta. Hvala in lp.

Razširitev (dozidava ali nadzidava)

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 55
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Prizidek k obstoječi hiši. obstoječa hiša ima pritličje, eno nadstropje in mansardo. prizidek bi bil samo v pritličju in prvem nadstopju. Streha bi bila enokapnica od stene obstoječe hiše. zraven prizidka naj bi bila tudi terasa približno 40 m2 v nivoju prvega nadstropja. prizidek na bi vseboval hodnik po sredini in na eni strani dve sobi, na drugi pa sobo in kopalnico. v pritličju nebi bilo bivalnih prostorov.

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Ostali poslovni prostori
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 100
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Zdravo. Kupili smo amortiziran in dotrajan gostinski lokal v trgovskem centru v velikosti m2.Želimo ga adaptirati in obnoviti z opremo ki je primerna za takšno okolje in populacijo,ki obiskuje lokal v trgovskem centru.Lokal bi obnovili v celoti( šank,mize,stoli,razsvetljava,stene...). Prosim za pomoč arhitekta. Hvala.

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Drugi objekti
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 30
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Zdravo. Lokacija objekta je na pobočju kraja Gore ( med Dol pri Hrastniku in Rimskimi toplicami ). Objekt je na jasi- travniku nadmorske višine m. Vikend objekt tlorisne površine 30m2. Pritličje je z odprto mansardo ter spodaj kletni-spalni prostori. (dejansko P 27m2+zunanja niša + K27 m2) Želeli bi arhitekta- dizajnerja predvsem za preureditev- postavitev notranjih sten v pritličju in postavitev novih odprtin za okna. Pripravljeni smo tudi pozidati del pod zunanjim nadstreškom. Kletni spalni prostori (in morebitna kopalnica) bi ostali nespremenjeni. Pripravljeni smo tudi podreti obstoječi dimnik s steno. Menjala se bo tudi streha. Vodovoda v objektu še ni, tako da bi bila kopalnica in kuhinja v opciji nove postavitve. Objekt je orientiran malo nelagodno, saj je največja stena objekta z okni orientirana na sever. Objekt bi radi preuredili v uporabno vikend hišico za večdnevno bivanje v asketsko alpskem stilu s prijetno ureditvijo (manj je več, in DOVOLJENO JE TUDI KAJ "ODŠTEKANEGA"). Pohištvo (mize, vrata, stopnice in vse lesene dele) bi radi večinoma naredili sami , razen moderne sedežne garniture ter kuhinje. Bivalni del objekta smo si zamislili v barvni kombinaciji lesena tla v sivem odtenku, ostal les v beljeni smreki in kamin ter ograje v kroparsko črni barvi (stvar kasnejših predlogov in sprememb). Poudarek bi dali na svetlobi prostora ter brez strešnih oken. Zidarska in elektro dela bi prevzela poznana gradbena ekipa. Fasada še ni določena, želja pa je, da je lesena. Podrobneje smo opisali zato, da bi dobili osebo za prevzem projekta, ki že ima izkušnje na podobnem projektu in lahko že pokaže kak svoj izdelek in razmišljanje. Prosim vas, da nam tudi sporočite vaše pogoje poslovanja, okvirno ceno, do katere stopnje vodite projekt ( arhitektura, design, instalacije, okvirna statika, materiali itd..) ter vaše in naše obveznosti vezane s sodelovanjem, saj varianto 6 ponudb ne poznamo. Dodatne slike, mere lahko pošljemo. Smatramo, da bi znala biti tale vikend hišica zelo prijeten izziv za pravega arhitekta. tel. Marko, tel. . S spoštovanjem ; družina .

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Stanovanje
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 45
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni! Gre za prenovo 60 let starega stanovanja na Tržaški c. 45 v Ljubljani. Potrebno je odstraniti tlake, izvesti izolacijo z estrihom, prenoviti elektro inštalacije, sanirati zidove z beljenjem. V celoti je potrebno sanirati kopalnico. Prenoviti je potrebno etažno ogrevanje na plin. Hvala za ponudbe!

Razširitev (dozidava ali nadzidava)

 • Vrsta objekta: Drugi objekti
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 160
 • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni! Poleg hiše ob obstoječi garaži bi povečali kletni prostor za namen garaže za 3 avtomobile ter kombi,shrambo za drva. Potrebno je narediti izkop v izmeri 16x10m,ter postaviti podporne zidove (škarpo) v višini 3m. Na tem delu pozidamo betonsko kocko z malo nagnjeno stropno ploščo biti 3m. Ob vznožju parcele pa bi naredili parkirni prostor z podpornimi zidovi. Hvala za ponudbe!

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 170
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Zdravo. V priponkah sta sliki SEDANJEGA stanja ter moja ideja NOVE zasnove. Vse to je v 1. nadstropju. Staro stanje obsega le hišo, nova ideja pa bi se razširila še nad dograjeno delavnico, kjer je sedaj le plošča-ni zidov v 1. nadstropju. Kuhinjo ter kopalnico bi rad obdržal nekje blizu sedanjega stanja-torej v sedanji hiši- zaradi napeljave vode, odtokov ter kanalizacije-WC, da ne bi bilo potrebno razbijati in na novo napeljevati, le kak popravek. Zatorej bi nad delavnico bili le spalni prostori (delavnica je mišljena bila v preteklosti, sedaj je pa bolj kot shramba oz. lopa--torej ni hrupa). Elektriko bo pa tako in tako potrebno na novo razpeljati po celotni etaži. Moja želja je čim manj podirati SEDANJE stanje, vendar brez nekaterih sprememb ne bo šlo, zatorej je potrebna rušitev oz. dogradnja nekaterih sten. Tako da želim, da preučite staro SEDANJE stanje in poskušate s čim manj spremembami narediti čim bolj ugodno novo stanje. HVALA!!

Razširitev (dozidava ali nadzidava)

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 110
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Spoštovani, Obstoječa hiša ima 2 veliki garaži v skupni izmeri cca 8x8m in nad enim delom garaže narejeno plato (4x8m oz 4x9m če zaprem še balkon) katero bi pozidala in zaprla z ravno streho do balkona prvega nadstropja. Iz teh garaž in plate bi nastalo stanovanje. Obstoječi garaži že imata gradbeno dovoljenje in plačan komunalni prispevek. Potrebno bi bilo uredit samo še za dozidavo na plati za cca 32 oz 36m2. Zanima me, če lahko dobim ponudbo arhitekta za načrt- V priponki pošiljam kako zgleda obstoječa hiša. Sama sem se tudi "igrala" s programi za risanje za približno predstavo kako bi izgledalo. Narisan je samo del katerega bi urejala. Pošiljam pa tudi obstoječe načrte hiše garaž in pritličja. Lp,

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Stanovanje
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 90
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Spoštovani, z družino smo se določili, da bomo preoblikovali mansardo v stanovanje, ki bo primerno za 4 člansko družino. Sedaj imamo idejno zasnovo našega stanovanja, ki ga je potrebno še smiselno opremiti - možni so še posegi v same prostore (velikost, stene, postavitev). Smo aktivna družina, z dvema otrokoma . Sin je star 8 in hči 11. Veliko časa preživimo skupaj v kuhinji in dnevnem prostoru. Všeč so nam preproste, ravne linije ter umirjene barve (siva-beton, bela in odtenki lesa). Želeli bi si funkcionalno postavitev pohištva, ki bo v sicer majhnih sobah nudilo vse, kar potrebujemo za bivanje. Prilagam idejno zasnovo - urediti je potrebno stanovanje v MANSARDI. V upanju na ugodne ponudbe izrisa notranje opreme vas lepo pozdravljam,