Primeri povpraševanj

Mizarstvo, Mizarstvo
Izola
Rok za izdelavo: Takoj
Pozdravljeni! Za k res stari in v zelo slabem stanju kuhinji bi rabili eno dodatno preprosto spodnjo omarico s pultom. Želja je, da bi bilo na desni strani 5 predalov, brez kakšnih zapletenih sistemov, na levi strani pa malo ožja omarica z dvema poličkama nastavljivima po višini. Pult spredaj gleda čez rob 2cm, zadaj pa 8cm, ker so neke cevi tam. Debelina pulta je 3cm. Širina predalov 45cm. Splošne mere omarice so, švg 75x85x60, najraje kar v beli iveral, obstoječa je 1.6mm debelina materiala tako, da je lahko tudi ta. Hvala.
Mizarstvo, Mizarstvo
Kranj
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni, Zanimam se za vrtno uto za spravilo samokolnice in vrtnih orodij. Dolžina 3,5 m in širina-globina 3 m. Na vhodni strani kjer je dolžina bi bila na sredi dvojna vrata, dvokapnica in malo spredaj potegnjena streha. Brez oken. Zanimam se za ceno z montažo. Postavitev bi rabili v roku cca do 2 mesecev. Hvala in lep pozdrav
Ljubljana
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni! Kuhinja na L x,na začetku krajše strani je priključek za vodo in odtok,želim pečico da je zgoraj,drugi elementi po možnosti.,brez hladilnika,.fronte v barvi ne bele. Zanimam se tudi za pult iz lesa. Za vsa dodatna vprašanja sem na voljo. Kuhinjo potrebujem za stanovanje na Krku. Prosim za ponudbo. Hvala.
Mizarstvo, Pohištvo po meri
Tolmin
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni! Potrebujem pohištvo po meri. Pošiljam vam priponke z več informacijami.. Višina sobe je na najnižji točki 0,77 m (na steni, ki meri 6.38 m ). Na nasprotni strani pa je visoka 2,86 m(na steni,kjer je vhod v sobo). Potrebovala bi pohištvo za to dnevno sobo - tudi kako svetovanje, kaj bi prišlo prav. ROK: do 3 mesece Hvala in LP
Mizarstvo, Mizarstvo
Solkan
Rok za izdelavo: Takoj
Pozdravljeni! Kuhinja kotna v kletnem prostoru cca 2,5 m x2,0 m. korpusi iveral z abs nalimkom, fronte po dogovoru glede na ceno. Približen sestav: omarica pom . korita, omarica pom stroja, kotna omara, ožja omarica, omarica kuhališča in pečice, predalčnik. Na enem kraku viseče omarice , na drugem pa police. Okovje blum, kotna omarica enostavna z dvojnimi kotnimi krili. Sem resen naročnik in iščem resnega mojstra. Prosim za ponudbo. Hvala.
Mizarstvo, Mizarstvo
Vrhnika
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni, zanima izračun za lesene stopnice z lesenim ogrodjem ali kovinskim ki bi bile speljane v črko U. Strop je visok 2,90 m in stopnic naj bi bilo 16. Stopnica naj bi bila široka 85 cm, za les bi izbral hrast. Za kakršnokoli drugo informacijo me lahko pokličete na mobilni telefon /-. Stopnice bi potreboval do prvomajskih počitnic. Hvala in lep pozdrav.
Radovljica
Rok za izdelavo: Takoj
Spoštovani, potrebovali bi opremo za dva prostora: otroška soba za dva s pogradom in spalnica. V priponki tloris in stranski risi obeh sob. Lokacija: Radovljica ROK: čim prej Lepo prosim za izdelavo ponudb. Za vsa vprašanja sem vam na voljo na elektronskem naslovu. Material: iveral (alternativa: smreka) Z lepimi pozdravi!
Grosuplje
Rok za izdelavo: Takoj
Zanimam se za izdelavo vrtne mize in dveh klopi z naslonjalom iz masivnega lesa. Prilagam sliko primera, ki se mi dopade (povezava spodaj). Dolžina mize 2m, širina 0,8m. Klopi enaka dolžina kot miza. Garnitura bo celo leto zunaj, pod streho (slika prostora na spodnji povezavi). Celoten sestav naj bo finalno obdelan in prelakiran, miza in sedišče klopi brez vmesnih rež, na enak način kot je na sliki. Barva bi najbrž bila primerna, takšna kot so stebri nadstreška iz slike. Slike: https://.com/folderview?id=0B5YeEHibJ_p5a3ZSeU5paWlTZ2s&usp=sharing ROK: čim prej Hvala in LP
Ljubljana
Rok za izdelavo: Takoj
Želela bi kuhinjo dimenzij in z razporeditvijo kot je razvidno iz priponke. Spodnje omarice višine 80 cm, svetlo sive barve, mat. Zgornje omarice višine cm, bele, mat. Velika omara prav tako sive barve, mat. Nad štedilnikom je prostor za napo. Že vnaprej se lepo zahvaljujem za odgovor in ponudbe! ROK: 1 mesec Lep pozdrav,
Mizarstvo, Mizarstvo
Dravograd
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni! Drvarnica, enokapnica, mere DxŠxV = x x (/) cm, brez kritine, samo podeskana streha, računalniški izris in krojenje lesa (da prej vidim 3D model drvarnice). Ne želim, da se pri nas karkoli reže, ampak da se pripelje drvarnica ali gotova (sestavljena) ali v delih in se potem še samo sestavi pri nas. Prosim za ponudbo. Hvala.


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!