Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Ljubljana
Skupna površina prostorov (v m2): 25
Katera gradbena dela so predvidena?: Obnova kopalnice, Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
Okvirni rok za začetek projekta: Takoj
OSNOVNA DELA SANACIJE, SE DELIJO: 1. Rušenje stare kritine (55 m2) s špico (nad prizidkom) 1.a Postavitev nove kritine 2. V stanovanju je predel spalnice in kopalnice ločen z predelno steno, debelino cca 15 cm. Ta predel je dvignjen za cca 25 cm, kar ni potrebno. Z rušenjem predelne stene bomo prostor odprli, poglobili pa zato, da pridobimo na višini. Pod spalnico in kopalnico je klet, kjer ni pomembna višina, saj jo vedno lahko poglobimo. 2.a Rušenje talne plošče / poglobitev/ izravnava površin/ gradnja nove talne plošče 2.b Rušenje predelne stene med predprostorom in spalnico (cca 2,5 m) 2.c Kanaleta v kopalnici 2.d Toplotna izolacija tal/ talno gretje/ keramika 3. Hidroizolacija zunanjih temeljev (izkop okoli je v 2/3 sten že narejen) 4. Fasada (zaključni sloj fasade na 1 steni (cca 10m2), ki še ni zaključen Hvala, lp
Novo mesto
Skupna površina prostorov (v m2): 40
Katera gradbena dela so predvidena?: Obnova ogrevanja, Obnova kopalnice, Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
Okvirni rok za začetek projekta: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni, potrebujemo izvajalca za adaptacijo samostojnega objekta zraven hiše. Gre za naslednja dela: vgradnja in dobava materiala, inštalacije: Prostor A: Wc z nadometnim splakovalnikom, bide z pipo, tuš kabina z pipo, Umivalnik z pipo, Električni bojler litrov, Ventilator za wc, Izolacija sten in tal (laminat), Polaganje ploščic v kopalnici (po tleh in zid v kabini) Montažna stena za kopalnico, Luknja za kuhinjski ventilator (napo), Luči - osvetlitev, Dodatne električne vtičnice, Klimatska naprava z možnostjo ogrevanja (dve/tri notranje enote), Odtok za pomivalno korito, Odtok za pralni stroj (sušilni), Odtok za pomivalni stroj, Prestavitev kuhinjske pipe, Trofazni priklop za steklokeramično ploščo in pečico (v b prostoru je bila že napeljava-vtičnica) Prostor B: Strop iz suhomontažnih plošč, Izolacija tal (laminat) in sten, Osvetlitev, Dodatne vtičnice, Prerez betona, V obeh prostorih je elektrika napeljana, Vtičnice so v obeh prostorih, v enem prostoru je umivalno kuhinjsko korito z pipo (voda teče). Inštalacijo za wc, bide, tuš kabino, ventilator, umivalnik, wc splakovalnik, električni bojler je treba naredit (ni obstoječe). V ponudbo vključite tudi opciji: da namesto laminata v spodnjem prostoru kjer bo kuhinja, položite ploščice ( in se bom potem odločil ali laminat ali ploščice ). Kopalnica: vse 4 stene obložiti v ploščice do stropa-tudi steno, ki jo bo potrebno se narediti (prej sem napisal samo po tleh ter na levi in desni strani v tus kabini), zunaj kopalnice pa ploščice po tleh. Stena ki ločuje kuhinjo od kopalnice (že narejena stena) : odstraniti ploščice iz stene (odpadajo) ter obdelati steno (brez ploščic). V ponudbo vključite se spodnja dela, če jih boste lahko izvedli. Zunanja dela: Polaganje ploščic po pločniku okrog objekta ter opornem zidu in dobava materiala skupaj cca 57,87m2 Izdelava cokla na objektu cca 7,79 m2 Čas za ogled v tem tednu po 14 uri, lahko tudi za vikend. Hvala in lep pozdrav!
Ljubljana
Skupna površina prostorov (v m2): 60
Katera gradbena dela so predvidena?: Menjava oken in vrat, Obnova kopalnice, Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
Okvirni rok za začetek projekta: 1 - 3 mesece
Gre za mansardno stanvanje v velikosti cca 65m2, delo bi zajemalo menjavo strešne izolacije preko Ekosklada, menjava obstoječih lesenih oken in vgradnja dodatnih novih (prav tako subvencionirana preko Ekosklada), strop dati v Knauf, obnova kopalnice, morebitno tudi rušenje kakšne stene in postavitev novih.
Prenova stanovanja, Prenova stanovanja - Kranj
Kranj
Skupna površina prostorov (v m2): 72
Katera gradbena dela so predvidena?: Menjava oken in vrat
Okvirni rok za začetek projekta: 1 - 3 mesece
Gre se za stanovanje v mansardi. Mansarda je še ne izdelana (AB plošča, ostrešje vidno brez izolacije. Kolenčni zid na 60 cm. Treba je izdelati tlake, frčade, strešna okna, izolacijo, vmesne stene, manjša rušitvena dela (dimnika, ostrešje) inštalacije ogrevanja, elektrike in vodovoda, vgraditi stavbno pohištvo. Imam 2D tloris prostora, lahko pošljem tudi slike podstrešja (72 m2). LP
Ljubljana
Skupna površina prostorov (v m2): 57
Katera gradbena dela so predvidena?: Menjava oken in vrat, Obnova ogrevanja, Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
Okvirni rok za začetek projekta: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni, potrebujem izvajalce za prenovo stanovanja na ključ: eno ali dve steni bomo podrli, potrebovali bomo tudi ločiti eno stran tako da sem razmišljala o drsnih vratih ali rolo steni. Nova kuhinja in parket, menjava vrat (3 notranjih + vhodna). Kakšen dodaten radiator morda dva za zamenjati, en ostane. Za dodatna vprašanja sem vam na voljo! Hvala, LP
Prenova stanovanja, Obnova stanovanja
Ljubljana - Črnuče
Skupna površina prostorov (v m2): 24
Katera gradbena dela so predvidena?: Menjava oken in vrat, Obnova kopalnice, Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
Okvirni rok za začetek projekta: Takoj
Želimo generalno preuredit kuhinjo cc 18 m2 3,7x4,7 kupalnico cc 4,1 m2 2,25x1.95 wc cc 2m2 0.90x2 balkom cc 5m2 3.7x 1,3 Kuhinja! Podiranje balkonskih vrat in ugradnja panoramske stene z vrati cc 2,5mx2,5m2, ostali prostor do druge stene 1.2m globine 0.4metra pa izdelava vgradbene omare za kuhinjske predmete. Balkon polaganje novih svetlejših ploščic na obstoječe ,,temne ploščice. Prvo nadstropje Črnuče Lep pozdrav
Črnomelj
Skupna površina prostorov (v m2): 50
Katera gradbena dela so predvidena?: Menjava oken in vrat, Obnova ogrevanja, Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
Okvirni rok za začetek projekta: 1 - 3 mesece
Kompletna adaptacija kuhinje z jedilnico, dnevne sobe in hodnika. Izdelava talnega gretja cca 20 m2, zamenjava treh radiatorjev in montaža enega na novo, izdelava dveh prebojev vrat in zazidava dveh vrat, zamenjava balkonskih vrat in okna z AST steno ter zadelanje dela fasade pri tej steni, zamenjava balkonskih vrat in okna z večjim oknom in zazidava odprtine, izdelava estriha po vsej površini ter keramike na hodniku in kuhinji z jedilnico, kitanje ter beljenje sten. Prostor je izpraznjen ter odstranjen stari tlak, elektro instalacija že izdelana na novo, prav tako je nabavljena že AST stena in okno!


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!