STUDIO VARIA d.o.o. - v stečaju

Ravne na Koroškem
Arhitekti
Obrazec lahko izpolnite v eni minuti! Korak 1/2
20+
Let na tržišču

Drugi izvajalci v bližini Raven na Koroškem

Druge storitve na Ravnah na Koroškem in okolici

Nedavna povpraševanja

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 140
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, V mesecu novembru bova postala lastnika zazidljive parcele na območju Ljubljane (Bizovik). Želela bi graditi enostavno enodružinsko opečno (standardni materiali) hišo (mansardna P+M) v izmeri 7-7,5m x 11-12m na dostopnem zemljišču cca. 16 x 26 m. Hiša bi v spodnjem prostoru zajemala bivalni prostor z kuhinjo, kopalnico, 1x soba + dodatni prostor za shrambo. V mansardnem delu bi bile 3 sobe, kopalnica. Prosila bi za informacijo kako je z vašo dejavnostjo po fazah gradnje, seveda pa naju zanimajo (za lažjo primerjavo) cene vaših storitev. Prosila bi okvirno ceno za celotno projektno dokumentacijo od idejne zasnove do izvedbe gradnje, ter okvirno ceno gradnje v prvem koraku do 3. gradbene faze. Za lažje razumevanje vam posredujeva primer hiše. Za odgovor in morebitno sodelovanje se vam že v naprej zahvaljujeva. Hvala.

Razširitev (dozidava ali nadzidava)

 • Vrsta objekta: Večstanovanjski objekt
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 18
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Zunaj stanovanja, atrij, ki meri m2 želimo preurediti na način, da spredaj izdelamo nadstrešek in pod njim podaljšamo teraso, zadaj pa postavimo mobilno hiško v kateri bi uredili domači wellness. Potrebujemo arhitekta, ki bo izdelal načrt in vizualizacijo zunanje ureditve atrija ter notranje ureditve wellnesa v mobilni hiški. Izhodišča glede wellnessa - prostora je za mobilno hiško v merah 3 v širino in 6 m v dolžino - znotraj želimo imeti finsko savno ter jacuzzi, tuš, klopco, TV - dve steni naj bosta stekleni, ena zaradi odpiranja, druga zaradi svetlobe - podlaga iz kamenčkov je nasuta, spodaj je cca 80 cm zemlje, pod tem pa podzemna garaža - mobilna hiška se mora zliti z okolico, postavimo pa jo lahko malo nižje, da ne preseže ograje, ki je visoka 1,8 m Izhodišča glede nadstreška in podaljška terase - sonce je cel dan, zato je premalo sence pod balkonom - trenutno se terasa nadaljuje v travo, ki bi jo odstranili - spodaj bi postavili večjo mizo, ob steni pa manjši šank - nadstrešek mora prepuščati svetlobo, ko to želimo in zagotavljati zračnost, da ne bo pod njim vročine. Hvala.

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Drugi objekti
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 28
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Gre za gospodarski objekt, ki bi ga spremenila v bivalno enoto. Vse kar bi se delalo bi bila rušitev in nova postavitev severne in zahodne stene, hkrati pa rušitev lesenega ostrešja, ki bi se nadomestilo z betonsko ploščo, ki bi kasneje služila kot terasa. Prav tako bi se severna stena zamaknila za 1,5 metra. Objekt vodo in elektriko že ima. Hvala.

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 80
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Iz 1. nads. bi se rada preselila v pritličje, ki bi ga rada precej predrugačila. Kuhinja in dnevna obstajata (med prostoroma bi vsaj delno podrla steno), namesto oken bi vstavila steklena vrata z izhodom na zimski vrt, katerega delni strop bi bil gornji balkon. Iz dveh garaž bi naredila dve sobi, shrambo in vhod, ki bi bil nadkrit z nadstreškom za avto. Želim si predlogov, ker imava sama premalo idej. Lepa hvala in lep pozdrav.

Legalizacija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 465
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Želela bi legalizacijo: -obstoječe samostoječe stanovanjske stavbe (stanovanjska hiša): klet+pritličje+mansarda( skupno m2) - parcelna - obstoječe nestanovanjske samostoječe stavbe(gospodarski objekt): delno klet+ pritličje+ senik (skupno m2)- parcelna: /3 Hvala.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 300
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Dvojček, tri etaže skupaj cca m2 vsaka enota, gradnja oziroma pozicija parcele klančina (Golo Brdo), P/K: kurilnica , pralnica ,shramba, večnamenski prostor, NAD: hodnik, wc, dnevni prostor , kuhinja, izhod na teraso , M: spalnica, 2x otroška soba, kopalnica. Prehod iz etaže v etažo - notranje stopnišče. Hvala.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 84
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Zanimamo se za načrt za hišo velikosti 12x7m. Plošča bo sicer velika 15x7m. A smo del plošče predvidevali za garažo.Želje,ki jih imamo so svetli prostori, odprt sistem dnevne in jedilnice lahko tudi kuhinja,če se da povezati glede na nosilne stene. Kopalnica bo imela obstoječo kopalno kad dimenzije cm. Hiša bi bila pritlična, mansardni prostor bi pustili zaenkrat neobdelan. Najraje če bi bil vhod na mansardo možen od zunaj (saj se bo mansarda delala le v primeru da bi otroci želeli ostati doma). Želja je le še,da hiša ne bi bila čisto pravokotne oblike,če je glede na zelo ozko širino mogoče. Kurilnica bo prizidana zunaj 3x3m. Za lažjo predstavo smo malo skicirali obstoječe stanje. Že v naprej hvala za ponudbe. Lp

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Stanovanje
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 380
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Stanovanje s tlorisom v priponki si želim urediti s sledečimi željami: 1. Oba balkona "zapreti" in narediti bivalno površino, saj dodatnih balkonov ne potrebujem, ker je že terasa velika m2. 2. Potrebujem 4 spalnice (trenutno so samo 3 spalnice). Tri od spalnic bodo otroške sobe. V dveh naj bi bila postelja z ležiščem -cm, pisalna miza, lahko omara, ni pa nujno, če se jih postavi kam na hodnik v bližino otroških sob. V eni otroški sobi, naj bo pograd, brez pisalne mize, z omaro (ali opcija na hodniku). Spalnica: postelja -cm, garderobna omara in vhod v kopalnico za starše. 3. Kopalnica otroška: dva lijaka, wc in kad. Kopalnica za starše: dva lijaka, wc in kad. Skratka obe kopalnici naj bosta brez tuša. 4. Dnevni prostor je trenutno pregrajen z omarami in knaufi, ter izgleda kot labirint. Želim si večji odprti dnevni prostor. Z veliko sedežno, veliko jedilno mizo (vsaj 3m + 10 stolov). Kabineta/pisarne, ki je trenutno si ga ne želim ločenega. V dnevnem prostoru naj bo tudi delavna miza z računalnikom. 5. Kuhinja naj bo velika, z otokom, saj se veliko kuha, z vgradnim hladilnikom in zmrzovalnikom. Če je prostor bi bilo super, da je vgrajena tudi zamrzovalna omara, v nasprotnem primeru se jo da v klet v eno izmed shramb. 6. Nujno potrebujem pralnico: ni nujno, da je lijak notri, mora pa biti prostor za pralni in sušilni stroj. Neke police za odlaganje oz kot neka pralnica/shramba skupaj. Za sesalec, lavorje, čistila, metle itd...Pa še pult za likanje. 7. Dodatnega dnevnega wcja ne potrebujemo oz raje se iz omenjenega prostora naredi večjo garderobno omaro kjer bodo pri vhodu čevlji in plašči in bunde ipd. 8. Zelo pomembna mi je prijetna svetloba in ustrezno razporejena razsvetljava. 9. Na terasi: jedilno mizo, stole, zofo, neko tendo/jadro/pergolo, jacuzzi...veliko dreves! Toliko na grobo. V naprej se vam zahvaljujem za ideje, ponudbo in okvirni potek dela oz. časovnico. Lp,

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 180
 • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

Klasično zidana hiša, neto m2, nadstrešek ali garaža, letna kuhinja. Potrebujeva idejno zasnovo, projekt za gradbeno dovoljenje in projekt za izvedbo dela. Želiva 3D prikaz notranjosti objekta, načrt notranje opreme, načrt ureditve parcele (je na hribu, neraven teren). Slog: moderno, minimalistično, funkcionalno in oblikovno skladno. Hvala.

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Stanovanje
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 60
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Spoštovani! Rada bi urejanje interiera mojega stanovanja (novogradnja), cca 60m2 bivalne površine - 3D render s pohištvom, barvno študijo, osvetljavo... Prostori v stanovanju: Dnevna soba - zaenkrat imam samo novo kotno sedežno garnituro; Jedilnica; Kuhinjo - imam (novo), lahko kakšen dodatni element (pr. otok); Spalnica - imam posteljo in omaro (novi), potrebno dodatno urejanje; Kabinet; Predsoba; Kopalnica (ima osnovne elemente). Dela bi se izvajala v novembru. Najlepša hvala za informacije. Z lepimi pozdravi, .