ZEKA d.o.o.

Žabnica
Fasade, Keramičarstvo, Obnova kopalnice, Prenova stanovanja, Slikopleskarstvo, Suhomontažni sistemi (knauf), Talne obloge
Obrazec lahko izpolnite v eni minuti! Korak 1/3
10+
Let na tržišču

Drugi izvajalci v bližini Žabnici

Druge storitve v Škofji Loki in okolici

Nedavna povpraševanja

Podstrešje/mansarda

 • Površina sten in stropov mansarde: 37 m2
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Zdravo. Potrebno je spustiti streho. Te je približno 37 m. Izolacija bi bila 24 cm. Ker ne bi predelala celotnega podstrešja, bi bilo potrebno narediti dodatno steno z vgradnimi drsnimi vrati. Te stene je približno 18 m, potrebno jo je bolje izolirati. Zunanje stene bi lahko izlolirali z 10-12 cm izolacijo, ker je na hiši izolacijska fasada. Ostalih površin sten je okoli 35 m. Knauf plošče morajo biti manjšega formata, saj večjih zaradi ozkega stopnišča ne moremo nesti v podstrešni del.Hvala in lep pozdrav

Prenova stanovanja na ključ

 • Skupna površina prostorov: 85 m2
 • Katera gradbena dela so predvidena?: Menjava oken in vrat, Obnova kopalnice, Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
 • Okvirni rok za začetek projekta: 1 - 3 mesece

Dober dan. Gre se za dvo stanovanjsko hišo kjer bi se preuredilo stanovanje v mansardi, skupaj cirka 85m2. Pri prenovi bi se izvedlo sledeče: estrihi, polaganje talnih oblog, dvig strehe ali izgradnja frčade/kukrle, menjava oken, notranjih vrat, rušenje sten ipd. Dozidava terase iz nadstropja (cca 20m2), komplet prenova kopalnice, poda ipd. V glavnem celovita prenova. Zanima me ali imate možnost in izvajalce za tako izvedbo. Prosim sporočite mi, kakšne informacije še potrebujete, da bi se lahko uskladili in da bi pripravili predračun za obnovo. Lp.

Prenova stanovanja na ključ

 • Skupna površina prostorov: 50 m2
 • Katera gradbena dela so predvidena?: Obnova kopalnice, Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
 • Okvirni rok za začetek projekta: 1 - 3 mesece

Spoštovani, poleg kopalnice, katero bi popolnoma prenovili (voda, elektrika, talno gretje ....) je potrebno zamenjati talne obloge (na novo povsod, razen v kopalnici, položili vinil), zamenjati notranja vrata (3 x), in sicer tako, da se naredijo višja (sedaj se mora visok človek sklanjati), namesto okna vgraditi balkonska vrata za izhod na vrt (1 x) - tu bo potrebno verjetno, ne vem, premakniti radiator. Lp.

Barvanje notranjih površin

 • Površina sten za prepleskati: 250 m2
 • Dodatne storitve: Poslikava (npr. otroška soba)
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Dober dan. Iščemo pleskarja za pleskanje notranjih prostorov stanovanjske hiše. Stene so gladke in nepoškodovane. Novo pleskanje je predvideno s lateks barvo z različnimi toni po posameznih prostorih. Prostore in opremo je potrebno zaščititi. Pleskanje je predvideno v mesecu maju, če ne bo težav s coronavirusom. Lep pozdrav Zdolšek Petrovče , GSM: . Hvala in lp.

Adaptacija

 • Površina fasade: 247 m2
 • Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece
 • Vas zanima subvencija Ekosklada?: Da

V prilogi dodajam fotografije hiše slikane iz štirih strani. Oder bi bil potreben samo za 1. stran in 3. stran hiše. Zanimam se za ponudbe: 1. za celotno izvedbo projekta (z materialom in odrom) 2. delno izvedbo projekta (cena brez materiala; samo oder in izvedba) 3. samo izvedba fasade (material in oder priskrbimo sami)

Prenova stanovanja na ključ

 • Skupna površina prostorov: 100 m2
 • Katera gradbena dela so predvidena?: Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
 • Okvirni rok za začetek projekta: Takoj

Želeli bi prenoviti m2 veliko stanovanje v drugem nadstropju starejše hiše blizu centra Ljubljane, ki nima dvigala. Prenovitvena dela bi obsegala izgradnjo dveh predelnih sten z vrati, demontaža kuhinje in montaža nove, prilagoditev električne in vodovodne instalacije, montaža talnega gretja na zaprti terasi, saniranje in lakiranje parketa in beljenje sten.

Prenova kopalnice

 • Površina kopalnice: 4 m2
 • Katera dela so predvidena?: Razbijanje obstoječe kopalnice, Odvoz materiala, Polaganje keramike, Vgradnja nove sanitarne opreme, Vodovodne inštalacije, Električne inštalacije
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Zdravo, Odstranitev in odvoz: talnih ploščic 3m2, tuš kabine, umivalnika, stenske WC školjke, podometnega kotlička, bideja Vodovodne instalacije: vgradnja talne kanalete, dodatnega ventila hladne vode, vgradnega podometnega kotlička, omarice z nasadnim umivalnikom, stenske wc školjke, tuš armature, tuš steklene stene x, pipe, tuš armature, demontaža/montaža stenskega cevnega radiatorja Električarska dela: polaganje elekt. talnega ogrevanja 3m2, prestavitev vtičnice 2x Keramičarska dela: izdelava estriha, izdelava hitro sušilne hidroizolacije, polaganje talne keramike 3,65 m2, dim. ploščic 60x60, nanos emulzije na obstoječe stenske ploščice, lepjenje ploščic dim. 60x60 na stene 19m2. Hvala in lp

Barvanje notranjih površin

 • Površina sten za prepleskati: 100 m2
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni! Potrebujemo barvanje notranjih sten z belo barvo cca. od 80 do m2, nekatere stene je potrebno prebarvati z močno pokrivno belo barvo, na določenih stičnih delih (knauf plošče) je potrebno namestiti silikon. Hiša se nahaja v Ocizli (Občina Hrpelje Kozina). Na telefon sem dosegljiv v dopoldanskem času. Hvala za ponudbe.

Barvanje notranjih površin

 • Površina sten za prepleskati: 48 m2
 • Dodatne storitve: Glajenje in kitanje sten
 • Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece

Stropovi so trenutno površno pokitani, sicer so tudi pobeljeni. potrebno, bi bilo vse pohištvo zaščititi, pokitati, zbrusiti in pobeliti. Prostori: 1 kuhinja 3x3 opremljena na dveh stenah 2 jedilnica 3x3.5 miza in omara v jedilnici 4 dnevna soba kavč in pohištvo za tv 5. prehod med jedilnico in dnevno sobo 2x1,4 neopremljeno 6.kopalnica 2.1x 1.7 opremljena 7. predprostor 2x1.4 neopremljen na zidovih je tudi nekaj napak (izboklin) katere bi bile za odpravit, nahajajo na sedmih različnih mestih v skupnem obsegu 2m2 Zanima me ponudba za celotno izvedbo del zaščita opreme, kitanje, brušenje, beljenje in odstranitev zaščite. dela naj, bi bila izvedena do avgusta. Prosim če mi lahko pošljete ponudbo na elektronski naslov: korenejc@gmail.com V naprej se vam zahvaljujem in vas lepo pozdravljam.

Podstrešje/mansarda

 • Površina sten in stropov mansarde: 45 m2
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Dober dan. Na podstrešju hiše, kjer trenutno ni ničesar, želimo urediti sobo, ki bo velikosti cca. 3.80x3.40 m (dolzina in sirina), stene bodo visoke v nanizjem delu cca 2m, nato se zacnejo dvigivati v strop. Iz knaufa bi torej naredili stene (jih še ni, soba bo namreč poravnana na sredino hiše, ker je streha nizka) in strop. Kvadratura v povprasevanju je priblizna. Hvala.