Mnenja strank

4,6 / 5
PVC okna
Bojana B., Postojna
Letos smo se odločili za menjavo oken in pri iskanju ponudnikov naleteli na vašo stran. Izkazalo se je, da je to res prihranek časa, saj smo v zelo kratkem času dobili 5 dobrih ponudb. Bila sem zadovoljna. Ponudnik, ki smo ga izbrali za nakup in montažo PVC oken, je vse opravil, kot smo se dogovorili. Sem jih že priporočila znancem in še jih bom!
5,0 / 5
PVC okna
Vanda J., Koper
Na vas smo se obrnili, da bi pridobili ponudbe za PVC okna. Dejansko je bil odziv odličen in prejeli smo 6 res konkurenčnih ponudb, tako da je bila odločitev kar težka. Z izbranim ponudnikom smo se takoj dogovorili za ogled objekta in svetovanje glede PVC oken; veliko smo spraševali, odgovore pa dobili (proti drugim ponudnikom) najbolj suverene. Redno smo bili na vezi; o vsem nas je obveščal, vse se je dalo lepo dogovoriti. Monterji so bili prijazni, zelo delovni, hvaležni (za malico, kosilo, prigrizke). Po končani montaži PVC oken so čez par dni želeli slišati morebitne reklamacije. Nasploh zelo dobro organizirani. Vsa pohvala - tako ponudniku kot ekipi primerjam.
4,8 / 5
PVC okna
Marjan K., Ptuj
Super, zelo ste mi pomagali! Prek vam sem našel podjetje, ki nam je zamenjalo PVC okna. Odnos ponudnika je bil zelo korekten, držali so se rokov, zadovoljni smo tudi s kvaliteto oken.
50.000+ potrjenih povpraševanj
1.000+ ocenjenih ponudnikov
4,6 povprečna ocena
Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Primerjam.si uporabljajo