Mnenja strank

5,0 / 5
Vhodna vrata
Milena K., Šentjur
Za PVC vhodna vrata sva se z možem odločila, ker so bolj preprosta za vzdrževanje kot lesena. Ne želim barvati vrat vsake 2 leti in se bati, da jih bo zmočil dež in podobno. Všeč mi je, ker jih lahko enostavno pomijem s krpo. Poleg tega pa so tudi zelo lepa in bila so zelo ugodna. Izvajalec je bil prijazen in natančen. Še enkrat bi se odločila enako.
5,0 / 5
Vhodna vrata
Dragan V., Ormož
Sosedje so mi povedali, da so na primerjam.si našli izvajalca za menjavo oken. Zelo so pohvalili njih in tudi izvajalca, zato sem se odločil, da oddam povpraševanje za nova pvc vhodna vrata. Prej sem hodil od ponudnika do ponudnika in izgubil kar veliko časa. Zdaj pa so se mi izvajalci javili sami. Izbral sem izvajalca, ki je imel po mojem najboljše razmerje med ceno in kvaliteto. Z novimi vrati sem zelo zadovoljen.
5,0 / 5
Vhodna vrata
Karin P., Dravograd
Z možem sva se odločala med PVC in ALU vhodnimi vrati. Vem, da so oboja precej trpežna, ALU sicer še bolj, ampak je tokrat na koncu zmagala cena. Vrata imava zdaj montirana že nekaj mesecev, pozna se tudi pri toploti v veži - vrata lepo tesnijo in več ne piha v hišo. Skratka, izbira je bila prava.
50.000+ potrjenih povpraševanj
1.000+ ocenjenih ponudnikov
4,6 povprečna ocena
Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Primerjam.si uporabljajo