Mnenja strank

5,0 / 5
Računovodske storitve
Iryna Kompaniyets s.p., Ljubljana
To je bila moja prva izkušnja z vami in bila je zelo pozitivna. Zato za zdaj lahko rečem samo hvala, ker ste. Računovodski servis, ki sem ga našla prek vas, je bil pravzaprav edini, ki je strokovno in pošteno odgovoril, da popoldanski s.p. normiranec potrebuje samo letni obračun. Prav tako so prijazno predlagali, da pokažejo, kako se pripravi račun in vodi evidenca izdanih ter plačanih računov. Cena za oddajo letnega obračuna se mi zdi tudi poštena.
5,0 / 5
Računovodske storitve
Tina Kralj s.p., Naklo
Ker sem za prejšnje računovodstvo plačevala občutno preveč, sem se odločila zamenjati servis. Na primerjam.si sem dobila nekaj res dobrih ponudb računovodskih servisov. Pri izbranem ponudniku pa so me prepričali znanje, podrobnosti o zakonodaji in cena računovodskih storitev.
4,7 / 5
Računovodske storitve
Brigita Krumpak, s.p., Zgornja Kungota
Super ste! Računovodski servis, ki sem ga izbrala, je upošteval moje želje. Dogovorila sva se za odlično sodelovanje. Njegov odziven čas je hiter, odgovarja na maile in odpravi vsak problem. Jaz sem zelo zelo zadovoljna, da sem uporabila vašo spletno stran, da sem ga našla!
50.000+ potrjenih povpraševanj
1.000+ ocenjenih ponudnikov
4,6 povprečna ocena
Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Primerjam.si uporabljajo