6 ponudb za rušitvena dela v Kopru z 1 povpraševanjem

Mnenja strank

5,0
Gorazd Č. , Lukovica

Kar nekaj časa smo iskali primernega izvajalca za rušenje stare hiše, ker so bile ponudbe zelo različne. Vesel sem, da smo potem naleteli na vašo stran. Prihranili ste nam veliko časa. Izvajalca sem na koncu izbral preko vas in sem zelo zadovoljen. Vsa rušitvena dela so izvedli v skladu z načrtom in odpeljali material na deponijo.

5,0
Željka R. , Šmarje pri Jelšah

Vaši izvajalci so se hitro odzvali in v nekaj dneh smo prejeli kar nekaj ponudb za rušitvena dela. Podjetje smo izbrali na podlagi referenc in svoje izbire ne obžalujemo - vse je bilo izvedeno kot dogovorjeno.

5,0
Špela E. , Velike Lašče

Hvala za hitro posredovanje. Z vašo pomočjo nam je uspelo najti izvajalca za manjša rušitvena dela v stanovanju. Super so se obnesli, hitro končali dela, sedaj se dogovarjamo, da bi nam isto podjetje pomagalo tudi pri obnovi.Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli hitro, najkasneje v roku nekaj dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 brezplačnih ponudb.

Ste izvajalec? Vsak dan nove stranke za vas.

5.000+ aktualnih projektov mesečno. Določite, kakšne stranke želite, in začnite sklepati nove posle. Brez vezave.

Dodajte svoje podjetje

Pogosta vprašanja

Nedavna povpraševanja za rušitvena dela

Rušitvena dela

 • Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece
 • Potrebujete tudi odvoz na deponijo?: Da

V ožjem središču Ljubljane (Krakovo) nameravam v jeseni začeti z nadomestno gradnjo. Potrebna bodo rušitvena dela obstoječega objekta, odvoz materiala, izkop za postavitev temeljev in inštalacij ter izdelava temeljne plošče. Objekt je težko dostopen z večjimi stroji .Dostop je po ožji ulici (Krakovska 25) in skozi ozko dvorišče. Iščem veščega, zanesljivega izvajalca. Prilagam nekaj fotografij . Gre za pritlični objekt na ozki parceli, svetlejše barve, ki predstavlja prizidek celotne stavbe. En del je dvokapnica, drugi pa enokapnica skupne dolžine okoli16m in širine 4do 5 m. Pričakujem ponudbe in se vam v naprej zahvaljujem.

Rušitvena dela

 • Rok za izvedbo: Takoj
 • Potrebujete tudi odvoz na deponijo?: Da

Pozdravljeni, Potrebujemo rušitvena dela v obsegu: -rušenje predelnih sten Knauf z odvozom ,20m2. -rušenje Armstrong stropa z odvozom ,92m2. -rušenje armstrong profilov z odvozom ,42m2. -demontaža vrat,potbojev oken z odvozom 59m1. -demontaža radiarorjev z odvozom 7kom. Objekt se nahaja na Jadranski cesti v Mariboru. Lp,

Rušitvena dela

 • Rok za izvedbo: Takoj
 • Potrebujete tudi odvoz na deponijo?: Da

Povprašujem rušenje in odvoz škarpe v povprečni višini 70 cm skupne dolžine cca 30 m. Škarpa je stara 30 let in je zidana iz 20x40 cm betonskih zidakov (20 metrov) in betonirana 20cmx 10m. Temelj je globok cca 20 cm. Odvoz je možen samo z samokolnicami cca 20 metrov, kjer se lahko odlaga ali postavi kamion za odvoz.

Izkop (gradbene) jame

 • Obseg (volumen) izkopavanja: 130 m3
 • Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, razmišljam o nakupu parcele v Zapotoku, zato me zanima informativni izračun izkopa za gradbeno jamo za postavitev montažne hiše z bruto tlorisno površino nekje do m2. Obenem me zanima informativni izračun za izkop kanala za elektriko v dolžini cca. 32m. Glede na to, da gre za bolj skalnat teren vas prosim za okvirno maksimalno ceno. Hvala in lep pozdrav,

Izkop (gradbene) jame

 • Obseg (volumen) izkopavanja: 200 m3
 • Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni! V začetku naslednjega leta bova gradila montažno hišo. Potreben je izkop za cesto, ki bo peljala do hiše in dvorišče (za začetek bo tam nasut samo pesek), ter pa izkop za hišo. Vse potrebne podatke prilagam v priponki. V kolikor imate možnost tudi pripeljati pesek in zaliti temeljno ploščo, bi prosila kar za komplet ponudbo. Lp, in Monika

Izravnava & ureditev terena

 • Rok za izvedbo: Takoj

Pozdravljeni, potrebujemo izvajalca utrditve travnate površine na sliki, z namenom priprave podlage (betonske plošče, drobci asfalta-valjano) za kasnejšo postavitev šotora ter transportno pot do šotora. Ogled situacije je možen v dopoldanskem delovnem času. Velikost površine je cca. kvadratnih metrov. Hvala, lp.

Izkop kanalov (kanalizacija, vodovod)

 • Dolžina jarka: 65 m
 • Rok za izvedbo: Takoj

Pozdravljeni, zanimam se za izgradnjo vodovoda in kanalizacije za novogradnjo na Viru pri Domžalah. 1. Vodovod naj bi potekal po parceli 20 m, nato pa do javnega priključka po sosedovi makedamski poti cca 7 m, torej skupaj nekje 27 m. Sosedovo makadamsko cesto bi bilo potrebno postaviti v prvotno stanje, utrdit, nasut. 2. Kanalizacija bi potekala od javnega priključka kanalizacije na Aljaževi ulici preko sosedovega dvorišča (tlakovci) cca 15 m , nato po makadamu cca 10 m in nato še po naši parceli cca 35-40 m. Skupaj trasa nekje 60-65 m. Sosedovo dvorišče in makadamsko pot bi bilo treba postaviti v prvotno stanje. 3. Meteorne vode – odtok za meteorne vode bi potekal po parceli skupaj cca 20-25 m. Zanima nas koliko stane meter izkopa za kanalizacijo in vodovod oz meteorne vode? Izkop bi potrebovali takoj oz čimprej. Za izkop preko sosedove parcele imamo soglasje oz služnostno pravico vpisano v zemljiški knjigi.

Izravnava & ureditev terena

 • Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni, preden se drugo pomlad lotil izdelave fasade bi rad uredil še zunanjost in okolico in me zanima ali bi bili zainteresirani za ureditev okolice ob relativno novem zgrajen prizidku. Pošiljam malo več detajlov za idejo in mogoče okviren izračun...in seveda da vidite ali bi vam bilo seveda sploh interesantno. Pišem čisto tako po domače in se opravičujem ker ni strokovno napisan popis del: - približno 24 metrov bi bilo betonske škarpe visoke od 70- cm - približno 11,5 metrov bi bilo betonske škarpe visoke - cm - približno 4,5 metra bi bilo betonske škarpe visoke - cm - stopnišče je nekako 3 metre dolgo za hišo - izravnava in izkop terena in nasutje za plate in tam kjer ni plate za umetno travo - 3 betonske plošče za keramiko 1x 8 m2 1 x 40 m2 1 x 6m2 https://public.3.basecamp.com/p/e7sYTSVnaqUMDuagHE3zE Hvala vam za odgovor

Rušitvena dela

 • Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece
 • Potrebujete tudi odvoz na deponijo?: Da

Spoštovani, prosim za izdelavo ponudbe za rušenje objekta velikosti 18 x 8 metrov, višina 8 metrov. Streha opečna (bramac), dvokapnica. Objekt nima notranjih zidov oziroma etaž, potrebno je podiranje zgolj zunanjih zidov ter strehe, temeljna plošča ostane. Dostop do objekta je z dveh stani možen s ceste (asfalt, utrjen makadam - oddaljenost do objekta cca 5 metrov) na tretji strani s travnika. Objekt in dostopi so v ravnini. Hvala za ponudbe. Lep pozdrav.

Izkop (gradbene) jame

 • Obseg (volumen) izkopavanja: 49 m3
 • Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni, glede na lastne kalkulacije kolikor je potrebno za odriv humusa in izkop oz. nasip materiala za pripravo terena za temeljno ploščo, je predvidenega 49m3 izkopa. Za pripravo terena za temeljno ploščo bi bilo potrebno le tega nasipavati. Za nekje 30cm bi se dvignil celoten teren. V prilogi tloris hiške. Potreben je tudi izkop za garažo/lopo. Izkop bi se verjetno pričel nekje v aprilu oz. maju. Hvala, lep pozdrav

Primerjam.si uporabljajo