Mnenja strank

5,0 / 5
Sončna elektrarna (fotovoltaika)
Samo Z., Portorož
Na Primerjam.si sem iskal ponudbo za izgradnjo sončne elektrarne. Moram reči, da me je zelo presenetil hiter odziv. Dobil sem 3 ponudbe, od tega so bile približno 15% cenejše kot tiste, ki sem jih dobil sam. Izbral sem podjetje z največ izkušnjami, ki mi je tudi najbolj znalo svetovati. V celoti sem zelo zadovoljen in vas priporočam tudi drugim.
5,0 / 5
Sončna elektrarna (fotovoltaika)
Tomaž Z., Radovljica
Sporočam, da smo zelo zadovoljni s postavitvijo sončne elektrarne na ključ. Podjetje se je izkazalo na vsakem koraku, od začetnega svetovanja do same gradnje elektrarne na ključ. Ponudili so tudi redno vzdrževanje. Brez pomisleka dajem najvišjo oceno.
5,0 / 5
Sončna elektrarna (fotovoltaika)
Ivan P., Murska Sobota
O sončni elektrarni sem razmišljal že kar nekaj časa, vendar sem imel kar precej pomislekov. Na koncu se je izkazalo, da je bila naložba v sončno elektrarno ena od mojih najbolj pametnih odločitev. Vse, kar je bilo potrebno, je, da sem izpolnil obrazec za povpraševanje na strani Primerjam. V roku treh ur so me vsi trije ponudniki kontaktirali in od takrat naprej so se zadeve odvijale s svetlobno hitrostjo :) Zaslužite si čisto 5.
50.000+ potrjenih povpraševanj
1.000+ ocenjenih ponudnikov
4,6 povprečna ocena
Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Primerjam.si uporabljajo