Mnenja strank

5,0 / 5
Spletna stran
Jernej N., Laško
Potreboval sem spletno stran za svojo turistično namestitev. Podjetje za izdelavo spletne strani kot tudi za oglaševanje in optimizacijo sem našel prek primerjam.si. Prihranil sem čas in tudi denar, saj sta bili ponudbi zelo cenovno dostopni.
5,0 / 5
Spletna stran
Janja P., Trzin
Moja nova spletna stran je že postavljena. Lahko bi se tega lotila sama, ampak sem se raje posvetila ustvarjanju vsebine, za tehnične stvari in design pa sem najela strokovnjake. Zelo hvaležna sem, da sem se tako odločila, ker če se v to spustiš sam, hitro na kaj pomembnega pozabiš. Zahvaljujem se tudi primerjam.si za odzivnost in vse ponudnike, ki ste mi jih priporočili. Na koncu sem se odločila za mlado podjetje iz Ljubljane. Kljub temu da so začetniki, res dajo vse od sebe. Hvala Gregorju in ekipi.
5,0 / 5
Spletna stran
Brina K., Slovenska Bistrica
Naše podjetje je potrebovalo spletno stran za predstavitev našega novega izdelka. Spletna stran je preprosta, dizajn minimalističen, točno tako, kot smo hoteli. Fotografa in izvajalca za spletno stran smo našli prek primerjam.si. Hitro, efektivno, vse kot je treba. Hvala.
50.000+ potrjenih povpraševanj
1.000+ ocenjenih ponudnikov
4,6 povprečna ocena
Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Primerjam.si uporabljajo