Mnenja strank

5,0 / 5
Stropi
Boštjan E., Ljubljana
Z vašim posredovanjem smo bili zadovoljni. Ponudbe so bile cenovno ugodne, mojstri so bili pripravljeni priti tudi na ogled. Knauf mojster, ki smo ga izbrali za izdelavo spuščenih stropov, nas je prepričal s pridnostjo in prijaznostjo. Nimamo prav nobenih pripomb. Ocena odlično 5.
5,0 / 5
Stropi
Miran J., Portorož
Letos smo obnavljali staro stanovanje v Portorožu, zato smo potrebovali kar nekaj raznih izvajalcev. Vaša stran nam je prišla zelo prav, saj ponujate vse na enem mestu. Za izvedbo knauf spuščenih stropov smo izbrali podjetje iz Kopra. Dela so bila izvedena strokovno in natančno, cena pa je bila ugodnejša kot pri ostalih ponudnikih. Z veseljem jih priporočam.
4,8 / 5
Stropi
Valentina Ž., Mirna Peč
Ponudbe vaših knauf mojstrov so nam vsekakor zelo olajšale odločitev in izbiro. Izbrali smo izvajalca z Dolenjske, ki je prišel tudi na ogled. V živo je precej lažje oceniti izvajalca, takoj smo se ujeli, pokazal pa je tudi dovolj strokovnega znanja. S končnim izdelkom smo zelo zadovoljni, pohvalili bi tudi odzivnost, prijaznost..skratka vse je bilo ena a :)
50.000+ potrjenih povpraševanj
1.000+ ocenjenih ponudnikov
4,6 povprečna ocena
Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Cene za izdelavo knauf spuščenih stropov, 2021

Primerjam.si uporabljajo