Mnenja strank

5.0 / 5
Steklena stopniščna ograja
Klara C., Brezovica
Imela sem kar veliko pomislekov glede steklene ograje za stopnišče, predvsem zaradi čiščenja in prstnih odtisov.. a mi ni žal. Ograja res daje prostoru neko eleganco in odprtost, smo super zadovoljni! Zahvaljujem se steklarju za odličen izdelek, predvsem pa ekipi primerjam.si za hitro posredovanje in prijaznost. To je že četrta storitev, ki jo naročam prek vas ;)
5.0 / 5
Steklena ograja za balkon
Viktor A., Kamnik
Kombinacija stekla in inox konstrukcije za balkonsko ograjo mi je bila všeč, že odkar sem jo prvič videl pri svaku - on ima takšno ograjo sicer na stopnišču. Steklar, ki mi ga je priporočil, je bil prezaseden, zato sem poskusil pri vas. Prijetno sem bil presenečen nad odzivom steklarstev, praktično vsi so mi odgovorili še isti ali naslednji dan. Tudi končni izdelek več kot izpoljnjuje naša pričakovanja.
5.0 / 5
Steklena ograja
Nejc Č., Pragersko
Top storitev! Hitre ponudbe, odziv, dobre cene! Predvsem so nas prepričale ocene steklarjev, saj se vedno poskušam odločati na podlagi referenc. Steklena ograja na stopnišču je že montirana, vse je potekalo brez zapletov. Tako vam kot steklarju dajem odlično oceno 5.
50.000+ potrjenih povpraševanj
1.000+ ocenjenih ponudnikov
4,6 povprečna ocena
Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Primerjam.si uporabljajo