Mnenja strank

5,0 / 5
Menjava strešne kritine
Marjeta C., Kostanjevica na Krki
Hvala, da ste nam pomagali poiskati krovca, ki nam je zamenjal strešno kritino. Z njim smo bili zelo zadovoljni - dogovor v celoti upoštevan, z delom pričeli v dogovorjenem terminu. Cena za menjavo kritine celo nižja od predračuna. Delo zaključili na dogovorjen dan. Nimamo pripomb.
5,0 / 5
Menjava strešne kritine
Marko F., Rogatec
Jeseni smo se odločili za prekrivanje strehe, za ponudbe smo se obrnili na primerjam.si. Res smo bili navdušeni nad vašo storitvijo, dobili smo 5 ponudb, vsi krovci so nas prej tudi poklicali, z določenimi smo se zmenili za ogled. Ponudnik, ki smo ga izbrali, me je s svojo ekipo zelo presenetil s kvalitetno in cenovno najugodnejšo storitvijo. Enako velja tudi za dogovorjen termin izvedbe pri zamenjavi strešne kritine. Pohvalim pa lahko tudi njegovo prijazno komuniciranje. Torej, od A-Ž ok, za vzgled!
4,4 / 5
Prekrivanje strehe
Breda J., Ljubljana
Poslali ste mi 6 ponudb za strešno kritino, od tega so tri prišle v ožji izbor. Odločili smo se za g. Smoliča. Ponudnik se je držal rokov, bil je prijazen in spoštljiv ter opravil je svojo nalogo hitro in dobro. Z novo streho smo zelo zadovoljni. Hvala vam za pomoč, zagotovo bomo še kdaj koristili vaše usluge!
50.000+ potrjenih povpraševanj
1.000+ ocenjenih ponudnikov
4,6 povprečna ocena
Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Primerjam.si uporabljajo