6 ponudb za vodovodno inštalacijo v kopalnici v Celju z 1 povpraševanjem

Mnenja strank

Vodovodar, ki smo ga izbrali na vaši strani, je bil zelo korekten in natančen pri delu. Šlo je sicer za manjše popravilo napeljave, tako da kaj dosti nimam za povedati. Mi smo bili zadovoljni.

5,0
Kristina J. , Metlika

Dobila sem 6 ponudb za vodovodno inštalacijo v kopalnici. Na koncu sem izbrala vodovodarja z najbolj ugodno ceno in ni mi žal. Delo je izvedel kakovostno in hitro, cena je bila takšna kot v predračunu, tudi drugih dogovorov in rokov se je povsem držal. Pohvale tako obrtniku kot primerjam za dobro storitev.

5,0
Peter P. , Kamnik

Ponudbe za vodovodno inštalacijo v kopalnici, ki smo jih prejeli prek Primerjam, so bile res ugodne! Izbrani vodovodar je svoje delo opravil korektno in celo pred dogovorjenim rokom. Zdaj se dogovarjamo tudi z vašimi geodeti.Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli hitro, najkasneje v roku nekaj dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 brezplačnih ponudb.

Ste izvajalec? Vsak dan nove stranke za vas.

5.000+ aktualnih projektov mesečno. Določite, kakšne stranke želite, in začnite sklepati nove posle. Brez vezave.

Dodajte svoje podjetje

Pogosta vprašanja

Nedavna povpraševanja za vodovodno inštalacijo v kopalnici

Nujno popravilo

Pozdravljeni, želeli bi nekaj manjših popravil v kopalnici in v kuhinji, in sicer: - demontaža bide-ja - pregled in zamenjava tesnil na dovodih (pralni stroj, kotliček za stranišče, ipd.) - pregled kuhinjske pipe (puščajoča pipa) Za ponudbe se vam najlepše zahvaljujem ter vam želim lep dan še naprej.

Nujno popravilo

Iz tuš prhe (naglavna, montirana v stropu) je začelo puščati in kapljati. Sam sem zarezal po gips plati na stropu in ugotovil, da ne pušča od zgoraj, temveč nekje drugje. Predvidevam, da je kakšen notranji ventil (ali kako drugače). Prosil bi za pomoč - za sanacijo zadeve/kapljanja + popravilo za mano (silikoniranje zgornje tuš prhe). Naslov: Lepodvorska ulica 2. Telefon: . Super bi bilo, če bi imeli slučajno čas že jutri. HVALA! :)

Montaža vodovodne napeljave

  • Predviden rok za izvedbo: Čim prej

Pred letom dni sem kupila hiso, apartmajsko, s 5 apartmaji, namenjena samo oddajanju. Hisa je orilicno urejene, vseh 6 kopalnic novih. Problem je v tem, da hisa , ozr posamezni apartmaji smrdijo po kanalizaciji. Hisa je priklopljena na javni kanal. sistem- Bled, Mlino. Potrebovala bi strokovni pregled celotne hise, mnenje in sanacijo stanja. Potrebovala bi izkusenega strokovnjaka. Hvala, lp

Montaža vodovodne napeljave

  • Predviden rok za izvedbo: Po dogovoru, se prilagodim

Kompletna sanacija kopalnice, mere 1,6 x 1,8 m2: Iščem ponudbo za polaganje novega vodovoda in vsega materiala za vodovod . Polaganje (mojih) ploščic z vašim lepilom in fugiranje z (mojo) fugirno maso ter silikoniranje. Ploščice, fugirno maso, visečo školjko z desko, tuš kad s stekleno kabino, omarico z umivalnikom ter ogledalom nabavim jaz. Kopalnica je že prazna torej je že "zbita" skupaj s ploščami in vsa oprema je že odstranjena oz odnešena.

Nujno popravilo

Popravilo oz. zamenjava puščajoče vodovodne cevi (jeklena pocinkana, dolžine cca 2m) in zamenjava krogličnega ventila, ki tudi po malem spušča vodo, čeprav je zaprt. Cev je speljana podometno od (okvarjenega) ventila v kurlinici n potem skozi steno do zunanje hišne pipe. Ker ventil ni držal vode, je pozimi verjetno zmrznila voda v cevi in je cev zato počila. Zanima me, koliko bi stalo popravilo, kdaj bi lahko prišli in če cena vključuje tudi ometanje stene po opravljenem delu. Hvala za odgovor.

Montaža vodovodne napeljave

  • Predviden rok za izvedbo: Čim prej

Radiatorju Armal bi rada dodala 2 clena, obstojeci ima 6 clenov, kar je za sicer majhno sobo premalo. Blok, v katerem zivim, ima tako dotrajano fasado, da je v prostoru, obrnjen je na sever zelo mrzlo- Cesta proletarskih brigad, ob taborski trznici. Lahko posljem fotografiji. Sistem bo prazen med 25 5. in 30. 6

Montaža vodovodne napeljave

  • Predviden rok za izvedbo: Čim prej

Pozdravljeni! Potrebovali bi zamenjavo vodovodnih inštalacij v kopalnici v pritličju bloka v Lj-Šiška. Prosim za ponudbo za obseg del: - prestavitev vodovne napeljave zaradi prestavitve lokacije bojlerja (večji del cevi bo potekal nadometno, po tleh, malo štemanja) - dobava in montaža geberit kanelete (npr. CleanLine60 + vgradni set 65-90) - dobava in montaža geberit duofix sistema za wc - dobava in montaža geberit duofix sistema za bide - ureditev 2,5m odtoka iz bideja do vertikale (nadometno - po tleh) - dobava in vgradnja števca za vodo - po končanju grobih del finomontaža wc školjke, bideja, umivalnika, armatur (bide, umivalnik, tuš), priklop bojlerja Vso obstoječo opremo bomo znosili ven sami, prav tako bomo sami odstranili estrih, ploščice in ostale stvari, tako da bo kopalnica 'gola'. Hvala za ponudbo in lep pozdrav,

Montaža vodovodne napeljave

  • Predviden rok za izvedbo: Po dogovoru, se prilagodim

Pozdravljeni, potrebujemo delno ureditev kopalnice - s tem mislim odstranitev odvečne banje (tuš kabina je že), odstranitev odvečnega bideja in na njegovo mesto postavitev wc školjke (lahko pa tudi na mesto, kjer je bil prej odtok za banjo) in odstranitev WC školjke in kotlička s prejšnjega mesta na novo. Gre za starejše stanovanje v Kranju (možno je, da se naleti še na kakšen dodaten problem). Najlepša hvala za odgovor, lep pozdrav,

Nujno popravilo

Pozdravljeni, Želel bi namestiti filter za vodo pod kuhinjskim umivalnikom. Potrebujem nekoga, ki bi to uredil. Filter, ki smo ga kupili je tu: https://sklep.osmoza.pl/filtr-wody-osmoza-ro7-p-1.html Video navodila kako namestiti pa tu: https://www.youtube.com/watch?v=6bp1_fwvgPc Bolj natančna navodila vam pošljem na email. Hvala! Prosim pokličite me ali pišite email.

Montaža vodovodne napeljave

  • Predviden rok za izvedbo: Čim prej

Premontaža -Kompletna odstranitev stare napeljave in vgradnja nove na istem mestu v 2,5 sobnem stanovanju v stanovanjskem bloku. Gre za obnovo vodne napeljave, ki je stara že +40 let. Stena okrog cevi je že odstranjena. Trenutne cevi so železne, nove bi pa želeli plastične. Vse cevi so na steni dolgi cca 3m. Novi sistem bi vseboval glavni ventil (trenutno ga ni) in priklope za bojler, tuš, pralni stroj, wc, 2x umivalnik, pomivalni stroj.

Primerjam.si uporabljajo