Mnenja strank

5,0 / 5
Notranja vrata
Božo M., Šentjur pri Celju
Super ste, prek vas smo v nekaj dneh dobili več ponudb za notranja vrata in izbrali Mizarstvo Molk. Odlična vrata, ravno taka, kot sva si jih z ženo zamislila. Izredna profesionalnost g. Molka. Za vsa notranja vrata, bilo jih je 11, ob tem, da so bila nekatera več kot zahtevna, bodisi zaradi dimenzije podboja, bodisi zaradi tega, ker so sama vrata v kotu in bi lahko bila težava s podbojem. Super je našel rešitev pri kopalniških vratih, kjer ploščice niso bile pravilno položene (prehod med predsobo in wc). Profesionalna izvedba dela, seveda v točno dogovorjenem roku. Lahko ga mirno priporočim vsakemu, ki želi imeti nadstandardna notranja vrata.
5,0 / 5
Lesena vhodna vrata
Bojana L., Maribor
Vesela sem, da sem našla vašo storitev, saj ste mi res hitro zagotovili ponudbe. Vhodna vrata so že montirana, smo zadovoljni. Ponudnik je korektno opravil svoje delo, držal se je roka montaže, nasploh je vse skupaj potekalo brez zapletov.
4,8 / 5
PVC vhodna vrata
Tadej Z., Borovnica
Ponudnika vhodnih vrat smo našli prek primerjam. Odlična storitev! Podjetje se je držalo dogovorjenih rokov in predračuna. Montaža PVC vrat je bila opravljena zelo kvalitetno, korektno, za sabo so tudi pospravili. Odzivnost je bila izvrstna, obveščanje sprotno.
50.000+ potrjenih povpraševanj
1.000+ ocenjenih ponudnikov
4,6 povprečna ocena
Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Primerjam.si uporabljajo