Mnenja strank

5,0 / 5
Ureditev okolice
Zdenka B., Ljubljana
Ker sva zaradi narave dela z možem vedno manj časa lahko posvečala vrtu, sem razmišljala, da bi poiskala vrtnarja za občasna vrtna dela. Dobila sem nekaj ponudb vrtnarstev, ampak najbolj ugodne prav preko Primerjam. Z vrtnarstvom, za katerega sem se odločila, smo že od začetka dobro sodelovali. Vrt so prišli takoj pogledat, dogovorili smo se za določena dela. Na koncu pa se je naš odnos prelevil v dolgoročno sodelovanje. Sedaj že nekaj časa kompletno skrbijo za naš vrt, za kar se vam najlepše zahvaljujemo.
5,0 / 5
Ureditev okolice
Katarina V., Spodnji Duplek
S Primerjam sem se prvič srečala, ko sem iskala vrtnarstvo, ki bi za primerno ceno uredilo naš vrt. Dobila sem tri ustrezne ponudbe. Izbrala sem vrtnarstvo, ki je pokazalo največ interesa in lahko rečem, da sem dobila več kot sem pričakovala. Prijazni, delovni, zanesljivi, spoštovali so dogovore. Na kratko - ne bi moglo biti boljše.
5,0 / 5
Ureditev okolice
Lilijana Š., Blejska Dobrava
Želela bi se vam zahvaliti. S pomočjo vrtnarstva, ki sem ga izbrala preko Primerjam, sem prišla do krasnega in prelepega vrta. Ekipa je delala zagnano, včasih tudi v mraku. Res se vidi, da so z dušo in srcem predani delu. Zaslužijo si najvišjo oceno.
50.000+ potrjenih povpraševanj
1.000+ ocenjenih ponudnikov
4,6 povprečna ocena
Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Primerjam.si uporabljajo