Mnenja strank

5,0 / 5
Notranja vrata
Ksenija R., Ljubljana
Odločili smo se za menjavo notranjih vrat v stanovanju, ker so bila stara že precej dotrajana. Odločili smo se za javorjev furnir. Svetla vrata čudovito pašejo v naše stanovanje in mu dajo moderen izgled, zato smo z njimi vsi zelo zadovoljni. Ker smo menjali komplet vsa notranja vrata, smo dobili še popust. Skratka, vse pohvale.
5,0 / 5
Notranja vrata
Mark Z., Koper
Imeli smo zelo specifične želje glede zamenjave notranjih vrat za naše pisarniške prostore. Želeli smo vrata v steklu, nekatera tudi drsna na avtomatsko odpiranje. Izvajalec, ki sem ga na koncu izbral, je upošteval vse moje želje in pisarna zdaj izgleda bolj prostorno in moderno. Z izdelavo in kvaliteto sem zelo zadovoljen.
5,0 / 5
Notranja vrata
Majda L., Portorož
Do zdaj smo imeli v stanovanju precej temna vrata s starinskimi rumenimi stekli. Ko je prišel čas za zamenjavo notranjih vrat, sem se obrnila kar na primerjam.si. Moram reči, da sem zelo zadovoljna z odzivnostjo in hitrostjo izvajalcev. Izbrala sem izvajalca, ki je imel ravno v akciji belo pleskana vrata. Zdaj so že montirana in stanovanje izgleda moderno in svetlo. Zelo sem zadovoljna.
50.000+ potrjenih povpraševanj
1.000+ ocenjenih ponudnikov
4,6 povprečna ocena
Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Primerjam.si uporabljajo