6 ponudb za zimski vrt v Kopru z 1 povpraševanjem

Mnenja strank

5,0
Jerneja O. V. , Celje

Potrebovali smo zimski vrt kot podaljšek dnevne sobe in preko Primerjam.si našli podjetje, ki nam je res odlično izvedlo projekt. Zelo veseli, Borisa in njegovo ekipo definitivno priporočamo!

5,0
Miha U. , Ig

Zelo zadovoljni z izbranim podjetjem in celo ekipo, ki nam je izvedla zimski vrt. Od začetnih nasvetov, dela, odnosa, komunikacije, natančnosti, do končne izdelave. Držali so se vseh dogovorov in nas pozitivno presenetili še pri predčasni izdelavi. Brez problema priporočamo naprej!

5,0
Irena Č. , Izola

Vse pohvale za vaš projekt. Ponudniki zimski vrtov so se odzvali zelo hitro, trije so prišli na izmero in poslali ponudbo. Izbrali smo najugodnejšo varianto, vse je potekalo na nivoju. Zimski vrt že koristimo in smo navdušeni :)Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli hitro, najkasneje v roku nekaj dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 brezplačnih ponudb.

Ste izvajalec? Vsak dan nove stranke za vas.

5.000+ aktualnih projektov mesečno. Določite, kakšne stranke želite, in začnite sklepati nove posle. Brez vezave.

Dodajte svoje podjetje

Pogosta vprašanja

Nedavna povpraševanja za zimske vrtove

Zimski vrt

  • Predviden rok izvedbe: Takoj

Potrebujem zimski vrt, oz rastlinjak, ki bo prislonjen k hiši in bo stal na že zgrajenem 0,7 visokem betonskem zidu. Rastlinjak ima tloris 4m x 8,6m, streha bo enokapnica. Streho, vzhodno stran in delno zahodno bi želela iz troslojnega leksana,16mm, skupaj 63 m2. Južna stena, delno zahodna stena in vrata naj bi bila steklena, skupaj 15 m2. Konstrukcija naj bi bila iz aluminija.

Zimski vrt

  • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Postavitev zimskega vrta na terasi v prvem nadstropju. Zimski vrt se postavi k hiši, višina na tem delu je cm. Tloris je priložen v priponki. Zelena črta je del, kjer se zimski vrt nasloni na hišo, črne črte so zidana ograja terase, višine 90 cm. Na delu kjer je dolžina in cm, bi bila dvokrilna ali "harmonika" okna. Modra črta je del, ki bi bil v celoti prosojen, na tem delu bi bila tudi drsna vrata.

Zasteklitev balkona

  • Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece

K stanovanju v večstanovanjski pritlični hiši bi želela narediti zimski vrt in si s tem zagotoviti dodaten prostor za jedilnico in dnevno sobo. Površina 10 m je okvirna, 2 steni bi bili stekleni, 1 zidana, za streho puščam opcijo stekla ali druge kritine. Dostop v zimski vrt za gibalno ovirane osebe, prostor bo dvignjen od dvorišča cca 40 cm.

Zasteklitev balkona

  • Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece

Zdravo, odstranitev stare zasteklitve in nova zasteklitev balkona. Balkon je v bloku v 1. nadstropju. Velikost površine ki jo želimo zastekliti je cca.x cm. Razmišljamo o treh oknih oz, da je zasteklitev iz treh delov. Razmišljamo o dodatni zaščiti pred soncem (mogoče žaluzija na notranji strani).Kakšne so opcije in okvirna cena? Hvala, lp.

Zasteklitev balkona

  • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Zdravo, Prosila bi za ponudbo zasteklitve balkona + dodatno okno (oz ogled s ponudbo) Mere: del balkona, kjer bi želeli imeti možnost odpiranja po sistemu čim večje odprtine (mogoče 3 delnih vrat, ki se zložijo ena za drugo. dolžina cm, višina cm mere odprtine za okno: višina , širina 96 cm. Hvala

Zasteklitev balkona

  • Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni, Želimo zastekliti balkon v hiši (1. nadstropje). Mere balkona so 10 m x 2,5 m, zaprli pa bi ga radi delno, v dolžini 6 m (na vsaki strani ostane 2 m). V območju zasteklitve so dvakrat balkonska vrata in okno (kuhinja, dnevna soba), od katerih se uporabljajo za izhod na balkon samo ena. Maksimalna višina zunaj ob steni (zgoraj "škatla" iz ladijskega poda) je cca. 2,8 m, na zunanji strani balkona (sedaj je ograja) pa bi naj bila višina vsaj 2 m (odvisno od potrebnega nagiba strehe zastekljenega dela). Zaradi prehoda na nezaprti del balkona, bi morala biti na levi in desni strani zastekljenega dela vrata (klasična?, ali drsna?). Najbrž klasična (z nagibom), saj za pomična, oz. drsna verjetno ne bo dobolj prostora, če bo streha zasteklitve z nagibom in ne ravna. Na zunanji strani zastekljenega dela pa bi najbrž bilo potrebno še kakšno okno - vaše mnenje, oz. predlog? Zanimajo me še materiali - konstrukcija in stene, oz. streha. Ali gre za steklo, ali plastiko? Sprašujem predvsem zaradi teže vsega skupaj, čeprav je balkon na stebrih in teža verjetno ne bi smela biti problem - ampak, vseeno raje vprašam. Hvala in lep pozdrav.

Zasteklitev balkona

  • Predviden rok izvedbe: Takoj

Spoštovani, prosili bi ponudbo za zasteklitev balkona v hiši, mere po našem merjenju so naslednje: - dolžina balkona = cm - širina balkona = cm - višina dveh dvoslojnih oken v sredini bi bila okvirno cm - celotna višina zasteklitve = po vaši izmeri ( zgoraj je nekoliko podaljšan napušč strehe ) - znotraj bi prosili za notranje žaluzije. Zelo se nam mudi, zato bi prosili za čimprejšnji odgovor. Hvala vnaprej,lepo pozdravljeni! nena.barisic@gmail.com

Zasteklitev balkona

  • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

iščemo izvajalca za zasteklitev balkona v obliki zimskega vrta v Karigadoru/Hrvaška. V prilogi pošiljam slike in mere balkona. Zaprli ga bomo, ker imamo ob nalivih težave z odvajanjem vode in posledično vlaženjem sten v sobah. Je jugozahodne lege, tako, da je poleti precej obsijan s svetlobo. Nekateri so v istem naselju hiš naredili streho na balkonu iz sendvič pločevine, mi bi ga zaprli tako, da bi prostor v prehodnem obdobju/zimi koristili. Prosim, da mi predlagate, kaj bi bilo najbolje po Vašem mnenju.

Zasteklitev balkona

  • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, iščemo izvajalca za zasteklitev balkona v obliki zimskega vrta v Karigadoru/Hrvaška. V prilogi pošiljam slike in mere balkona. Zaprli ga bomo, ker imamo ob nalivih težave z odvajanjem vode in posledično vlaženjem sten v sobah. Je jugozahodne lege, tako, da je poleti precej obsijan s svetlobo. Nekateri so v istem naselju hiš naredili streho na balkonu iz sendvič pločevine, mi bi ga zaprli tako, da bi prostor v prehodnem obdobju/zimi koristili. Prosim, da mi predlagate, kaj bi bilo najbolje po Vašem mnenju.

Zasteklitev balkona

  • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Iščem rešitev za zasteklitev balkona in terase lesene hiše. Ker je zahodna stran hiše vremensko zelo obremenjena in zato tukaj les hitreje propada, me zanima kakovostna in estetska rešitev težave z zasteklitvijo balkona in terase tako, da se bo vse vklapljalo v okolje in prostor, da bo zahtevalo minimalno vzdrževanja in da se hiša kljub zasteklitvi ne bo pregrevala. Za lažjo predstavo dodajam fotografijo zahodnega dela hiše, kjer bi želela izvedbo zasteklitve.

Primerjam.si uporabljajo