Za hčerkin rojstni dan smo pripravili zabavo doma in gospod, ki smo ga izbrali za naš catering, se je res izkazal. Hrana je bila okusna, sadje je bilo na primer oblikovano kot živali in nasploh je bilo super prilagojeno otrokom. Toplo priporočam!
Z ženo sva se ob rojstvu sina odločila za pogostitev kar doma, vendar nisva vedela, na koga bi se obrnila. Prek Primerjam sva hitro našla več ponudnikov za catering na domu, na koncu pa sva se odločila za gospoda, ki je imel dobra priporočila in ugodno ceno. Priporočam!
V zadnjem trenutku smo se odločili, da bomo doma pripravili zabavo za rojstni dan, tako da smo zelo hitro morali najti dober catering. Prek Primerjam.si so nas v roku enega dne kontaktirali kar trije ponudniki in odločili smo se za prvega, ki nas je poklical. Ni mi žal – res je bil super, pomagal je sestaviti jedilnik, hrana je bila dobra in vse je bilo dostavljeno točno.
Kaj specifično catering vključuje, je odvisno od vrste cateringa in catering servisa. Osnovni catering po navadi vključuje le pripravo hrane in njeno dostavo na želeno lokacijo. Če potrebujete tudi pripravo pogostitve skupaj s krožniki, kozarci, priborom in osebjem, pa se morate za to posebej dogovoriti. V tem primeru govorimo o cateringu na ključ.
Ali bo servis za catering prostor tudi očistil, je največkrat odvisno od tega, ali catering hrano pripravlja na licu mesta. Večina servisov bo pospravila ostanke hrane, krožnike, in podobno, ne pa tudi ostalega (stole, mize). Priporočamo, da se o specfikah soritve pogovorite z izbranim catering servisom.
pozdravljeni! za poroko bi potrebovala catering na domačem naslovu. Večerjo i glavno slavje bomo imeli v restavraciji zato bi catering potrebovala za vmesni čas, ko se ustavimo pri nas doma, kjer bova imela portrteno fotografiranje. vse skupaj bi trajalo nekje 2h, zato bi imela fingerfood vrijanto hrane. nekaj hladnega, da se lahko malo popika, mogoče kake hamburgerje ipd, ki se pečejo sproti. hvala ana in tadej
Pozdravljeni, zanimam se za pogostitev po maši, pred cerkvijo. Maša se zaključi predvidoma ob 11:45, pogostitev bi trajala najdlje do 13:00. Mišljena je postrežba vina in rogljičkov oz. drugih manjših prigrizkov odvisno od dogovora. Potrebovali bi par barskih miz in kozarce za toliko ljudi. Hvala in lep pozdrav.
Pozdravljeni, za 14. Ali 15.10.23 zelim povabiti goste na rojstnk dan. Rada bi prostor blizu Zalca/Šempetra ali spodnja Savinjska. Me zanima kaksna bi bila ponudba z najemom prostora nekje na lustnem, kjer je moznost tudi umika v zaprt prostor zvecer, glasba na zvocniku, nolj piknik varianta, vec mesnojedcev, 5 vegetarijancev … Pijaca ni nujno v ceni, lahko jo loceno ponudite zracen. Prosim za ponudbo. Ker gre za okroglo 50 let, bi imela vse skupaj malce bolj sprosceno, blizu kaksnih igrics odbojke, ter kaksne zanimivosti za otroke. Lahko me tudi poklicete. Zanima me cena skupaj z majemom prostora.
Lepo pozdravljeni, zanimam se za postrežbo na našem šolskem igrišču OŠ Ledina za 20. oktobra od 18. do 19. ure za cca. udeležencev. Potrebovali bi nekaj visokih miz brez stolov. - Imeli bi kozarček pijače za udeleženca (vino črno belo, sok, voda) - slani kanape oziroma mali prigrizek ob vinu. Prosim za vaše ponudbe. lepa,
Pozdravljeni, potrebovali bi pogostitev s hladnimi prigrizki in sladicami na poslovnem dogodku, ki se bo odvijal v istem prostoru, kot bo pogostitev. Dogodek bo trajal slabih 6 ur z nekaj pavzami, med katerimi si bodo gostje lahko postregli. Zadevo bi želeli urediti na tak način, da vonj hrane, ki bo torej ves čas v istem prostoru, kot predavanja, ne bo preveč moteč. Hvala vnaprej Lp
Potrebujemo ponudbo za catering v decembru za zaključno zabavo podjetja. Cca za 45 oseb. 17.00 kanapeji (mesno/sirni 70%, sirni in kakšni z namazi 30%), grisini s pršutom) - ca 5 kos na osebo 19.00 topla predjed (2 vrsti juhe: gobova, goveja) z domačim kruhom 19.30 glavna jed (3-4 različne vrste mesa - ocvrto, pečenka, v omaki, ruladica, s 4-mi vrstami prilog: zelenjava, pražen krompir, riž, njoki/testenine/štruklji) + solatni bar - različne vrste solat s prilogami (olje, kis, sol, poper, jogurtov preliv posebej tako, da si lahko sami začinimo) - želimo takšne količine, da ne bomo lačni ter da seveda ostane toliko, da lahko sproti si še tekom večera kdo vzame iz bifeja. 23.30 golaževa juha - ali kakšen drug predlog tople enolončnice - z domačim kruhom Želja je, da ostane bar topel do zadnjega obroka. Pijačo imamo v lastni režiji, prav tako sladki bife uredimo sami. Postrežbe ne potrebujemo, ker si bo vsak vzel vse sam, tako hrano kot pijačo. Zagotoviti morate tudi vse jedilni pribor, krožnike, prte, šefinge za ruski bife, gele za šefinge, kruh, kozarce. Naprošamo, da nam sporočite možnosti takšne izvedbe in seveda ceno menija na osebo ter kateri datum bi lahko to izvedli. Na voljo imamo naslednje petke v decembru: 1.12, 8.12., 15.12. ali 22.12.
Zanima me rižota z morskimi sadeži (po možnosti svežimi), kot jo pripravijo boljše restavracije (lignji, školjke, repki, kozice po en škamp na vrhu vsake porcije). Rižota naj bi bila bolj vlažna, ne suha. Opciji sta, da hrano le dostavite ali pa, da imamo showcooking na mestu. Hrana bi se začela streči ob cca 20.00 uri. Hvala.
Spoštovani, z glasbeno šolo imamo 15. decembra ob 19.00 koncert v Filharmoniji Ljubljana. Po koncertu bi imeli, v zgornji, mali dvorani pogostitev - večerjo/catering za naše zaposlene (55 oseb). Ste morda v petek, 15. decembra kaj prosti za pripravo naše večerje? V priponki vam pošiljam meni, kateri bi na primer prišel v poštev. Bi mi lahko morda poslali tudi en izračun, koliko bi to pri vas stalo? Hvala za razumevanje in hvala za odgovor že vnaprej. Z lepimi pozdravi, Špela Janša (pomočnica ravnatelja - šola )
Rabimo kozarce za vino, kozarce za vodo in vrče za pitno vodo. Ponudba naj vsebuje tudi rezanje kuhanega pršuta ali v testu pečenega pršuta. To je letno druženje članov Društva oljkarjev in Goriškega oljkarskega društva. Zato naj bi ponudba vsebovala tudi jedi iz oljk (namazi, oljke na različne načine). Ponudba naj ne preseže 10 EUR / osebo. oz 1. EUR.
Spoštovani, lepo pozdravljeni. Smo VDC in se za 21. december ob 14:00 zanimamo za možnost pogostitve - Catering tople jedi –v enotah VDC na lokaciji ( cca 25-28 zaposlenih) in Škofja Loka ( cca 14-18 zaposlenih). V kolikor ste zainteresirani za sodelovanje vas prosimo za ponudbo. Vse dobro,